söndag 14 februari 2010

Hej på er!
Nu var det evigheter sen jag bloggade, jag har bara inte haft varken tid, ork eller lust. Har nog varit lite blogg-trött... =)

Jag måste bara säga, vilken underbar vinter vi har, det är ju helt fantastiskt!!
Det är många som är less på vintern och snön men jag kan inte direkt säga att jag är trött på snön, speciellt inte alla dessa underbara dagar med några minusgrader och strålande solsken, då är det ju underbart vackert här i "Svedala".

Som den här Januari dagen när Rozzi och jag promenerade till jobbet...


Och nog har vi fått mycket snö allt, vi har fått minst 50cm här hemma. Är det vinter så ska det vara vinter tycker jag och tycker det är så mysigt och vackert med all snö.. =)


Den sista Januari var sonen med sambo här och hundarna var ute på gården och busade av sig...det var så där härligt ute och vi stod och bara mös och skrattade åt hundarna som for fram som galningar i snön... =)








Söta lilla Clabbe som hade fullt schå att ta sig fram i den djupa snön... =)




Här går det undan...snön yr om dem när de far fram... =)




Men i butiken är det inte längre vinter... =)
Här har jag rensat ut alla höst- och vinterkläder som nu hänger i FYND-hörnan, för att göra plats för de kommande vårkläderna...oj va tomt det blev... =)


Men några dagar senare som kom kartongerna med Vårkollektionen, åh va roligt det är när man får hem en ny kollektion, det är rena rama julafton!!! =D
Och "son-hustrun" Ann-sofie erbjöd sig frivilligt att komma och hjälpa mig plocka upp kläder, hon tyckte nog det var lika roligt och spännande som jag tycker... =)
Och jag tar tacksamt emot hjälp för att spara på kroppen lite... =)

Härligt med lite ljusa färger, ljusa jeans, vitt, rosa och lila...


Krispigt vitt, klar-rött och marinblått...


Khakigrönt, aprikost och ljusgult...visst får man lite vårkänningar... =)


I veckan fyllde älsklingens farmor år...de är "still going strong" och blir så glada när man hälsar på. Vi fick smaskig smörgåstårta och skålade glatt... =)



I går var det dags att åka till Stockholm på PXC-konferens. Som vanligt jättekul och inspirerande, och så fick vi se de nya modellerna som kommer under våren, bl.a. den här vackra modellen som heter Snow white... får in den i butiken i nästa vecka... =)


Idag har vi mest slappat...och fikat med sonen med sambo som tittade in på dagen. Och snart är det dags att åka iväg på underbart sköna Yoga stunden... härligt!

Och när jag åker hem från Yogan ska jag hämta vår kompis Toto som ska ge oss massage i kväll...vilken härlig avslutning på helgen!!! =)
Hoppas ni alla haft en härlig Alla hjärtans dag!!
Kram Patricia

10 kommentarer:

Nina sa...

Oh, vad glad jag blev när jag såg att du har bloggat lite! :)

Håller med om att det är vackert med all snö och att vintern är fin när det är vinter! Men jag längtar till vår, sommar och värme nu...

Så fina kort! Clabbe försvinner nästan i snön, haha!

Jag är sugen på att komma med Sandra och handla lite kläder åt henne. Måste försöka göra det... Perfekt för henne ju! Slippa trängas å köa, som hon har jobbigt med.

Å träffa dig samtidigt!!! :)

Ha det så skönt idag, med yoga och massage! Härligt för dig!!!

Kram Nina!

Photo by Maria sa...

Visst är det härligt att det faktiskt varit vinter i år vilket vi inte brukar ha här nere, men nu tycker jag att det kan vara bra.. Jag vill ha soliga dagar där solen värmer och sakta smälter bort snön.. :-)

Häriga bilder på hundarna..

Och vilka underkläder så snygga..

Kram Mia

hemma hos lilla mej sa...

Hejsan vännen!Ja det var inte igår.Vad skoj att höra från dej.ja iår har det verkligrn varit vinter.Mysiga bilder på hundarna.vad vilas snygga underkläder.ha en fortsatt mysig Alla ♥ Dag Varmkram Rita ♥

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Hej Patricia, det var ett tag sen. Roligt och se ditt inlägg och skönt och se att Rozzi mår bra. Där var det full fart, två som gillar och leka i snön. Härligt med alla vårkläder.
Ha en fin Valentinkväll
Hjärtekram
AnnaMaria

Chubby Chieque sa...

Välkommen Patricia. Det är bara ta det lugnt med blogganden om man har ingen lust annars blir bara jobbigt om bloggen ska vara ett måste.
Gud, vad fina kläder du säljer. Sen massage på avslutningen? Vem säger nej till det?

Hoppas vi ses igen, ngn gång.

xoxo

Lena sa...

Härligt att få se lite bilder på Rozzi så underbart fin:) Jag tycker som du att det är härligt att det är viner när det ska...Idag droppade det tom från taket....solen värmer...det kommer en vår så småningom. Visst blir man glad av att se lite vår kläder, så härliga färger...Stor kram...Lena

Vardagslycka sa...

Vad kul att du är tillbaka! Men ibland behöver man uppehåll och det får inte bli något tvång.
Åh, vad härligt det ser ut med alla vårkläder och underbara färger! Nog är det lite speciellt med vårens kläder!
Önskar dig en fortsatt fin alla hjärtans dag! Och massage låter inte helt fel.
Kram, kram Carina

Stina sa...

De där vovvarna alltså. De är för sköna.:-) Kramis

Uttan sa...

Vad glad man blir att se bilderna på Vovvarna och vad glad jag blev när jag såg att Du gjort ett inlägg.
kul med vår kläderna och de fina underkläderna Du visar,,,fint!
Jag njuter annars av att Vi har toppen fint vinterväder och så skönt att Vi kommit en bit in i februari och man kan känna att solen värmer.Vi går mot ljusare tider.

Sköt om Dej!
Kramar!

blaubeerhaus sa...

Vad härligt! Jag älskar bildsvit :-)

Ha nu en riktigt mysig fredag och skön helg!
Kram Annie