söndag 30 maj 2010

Mors dag...

Ja då har det redan gått en vecka sen jag senast skrev... tiden fullkomligen rusar fram.
Regn och rusk har det varit men nu skiner äntligen igen...sååå skönt!!!

I går var jag hem till en kompis och fick mina naglar sommar-fina... =)
Hon har en väninna som håller på lite med sånt så hon gjorde det till ett bra pris så då kunde jag inte låta bli att göra det, jag tycker annars att 700:- (som jag hört det kostar på salong) är på tok för mycket för att ha fina naglar, då får mina egna duga tycker jag, men nu känner jag mig riktigt fiiiiin!!!Efter nagel-fixeriet så åkte vi hem till mina föräldrar för att fira mors-dag. Min äldsta son med sambo skulle med komma för att fira min mors-dag för att vi skulle dela upp det pga svärmödrar o.s.v.

Och se vilken jättesöt blomstergrupp jag fick, den är så fin!!!


Sen följde de med hem till oss för att hundarna skulle busa av sig och så skulle Nicke och Zebba kolla på bromsarna på husvagnen...så de blev kvar och åt Tacos med oss.


Idag har det varit kanonväder!!!!!
Jag vaknade redan vid 6-tiden, försökte somna om men gav upp kl 06:50 och gick upp.

Det var tänkt att vi skulle åka till svärmor i Västerås och fira mors-dag idag men hon ringde på morronen och fick säga återbud, hon låg med migrän stackar´n.

Så vi blev hemma och höll på lite i trädgården, och efter en stund kom Zebba (stora sonen) hem och hjälpte Nicke att fixa klart bromsarna på husvagnen och när de ändå höll på så fixade de bromsarna på Volvon med för de började bli dåliga.

Jag bakade första rabarberpajen som jag bjöd dem på framåt förmiddagen...sen la jag mig i solen med en bok...och jösses va jag har fått färg idag...börjar ju nästan bli brun... =)


Hoppas ni alla haft en skön helg!!
Kram Patricia

4 kommentarer:

Nattmia sa...

Kan du inte dela med dig av det fina vädret?? ;-) Här är det kallt och rått :-(

Jättefin blomma du fått..

Tråkigt att svärmor blev dålig men det kan man ju inte hjälpa och istället fick ni ju lite gjort :-)

Ha nu en bra natt..

Kram Mia

Nina sa...

Fina naglar! Det är skoj att fixa till dom ibland, men jag håller med dig om att det är dyrt. Jag skulle inte unna mig att hålla dom fina jämt, men nån gång till fest är det ju skoj. Har dock bara blivit en gång, hittills, och det var till MåBra-resan vi gjorde, du vet.

Så bra att dom kunde fixa bromsarna! Nu blir det väl Krampen om helgerna snart?! Vi har inte kommit dit än, men har ju vägbeskrivning om vi får möjlighet framöver :)

Ha en riktigt fin vecka!
Kram Nina!

Uttan sa...

Men så fina naglar nu blir det väl inget jobb i rabatterna?
Nu packar Jag husbilen i väntan på att Mannen ska komma hem han ska på kurs i Askersund i morgon sen har han några dagar ledigt så då passar vi på.

Fina blommor Du fick.
En riktig sommar korg.

Jag är helnöjd med mina kläder och kan Du tänka dej Jag älskar den randiga även om Jag inte är speciellt förtjust i ränder för Jag tycker Jag blir bre över Umpan.
Men Jag ångrar Mej att Jag inte köpte den vita långa tunikan också men för sent ska sy.... vakna :(
Och den är väl inte kvar????

Sköt om Dej!
Kramar.....och det vore kul att ses igen snart.

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Det var fina naglar, ser så välvårdat och snyggt ut. Du hade en bra söndag och mors dag, fina blommor. Här blir det inte tårta förrän på onsdag, sonen var ute och åkte igår. Idag är bilen fixad, dyrt men bra! Så nu är det full fart igen.
Ha det gott
Kramar
AnnaMaria