torsdag 20 maj 2010

Sol och vääääärme...


Oj va varmt det varit idag!!!
Efter jobbet blev det premiär för bikini... =)

Tog med mig en bok och ett täcke och gick ut och la mig i solen, och det blev snart väääldigt varmt. Jag trivs inte när det blir så där väldans varmt utan att ha havet, sjön eller en trevlig pool i närheten och här hemma på Källgatan finns inte något av detta...så efter knappa timmen så gav jag upp och hämtade kameran och fotograferade lite istället... =)

Den enorma Syren-häcken mellan oss och grannen är full av knoppar...så snart blommar det nog för full och luktar underbart gott...jag älskar Syrener.


I förrgår vare det en massa SMÅ blomknoppar i äppelträden...idag har de börjat slå ut... =)
Det är något som verkligen är vackert, ett äppeträd i blom.
Och i mitt ny-anlagda land har det börjat hända saker... Morötterna har börjat växa...pyttesmå strån sticker upp hakan ur jorden... hi hi
Och raden bredvid är dillen på väg upp med, så det kanske blir något i min lilla låda... =)


Ja, ni lessnar väl snart på mina blommor men jag tycker ju de är roliga att fota och se hur det förändras i trädgården, och så är det ju så fint med... som här, Löjtnantshjärta mot det vindpinade och slitna gamla staketet mot grannen...vackert i mina ögon... =)


Och Mossfloxen har slagit ut idag...en vit kudde att vila ögonen på...


I kväll har vi haft vår Thai-kompis här och fått massage...det var ca 1 månad sen sist så det kändes i kroppen att det behövdes och nu är jag ganska mör, men ändå skönt... =)

I morron ska jag på Healing hos Mervi igen, det är en månad sen ungefär jag var där, så vi får se om det blivit någon förändring sen sist och det ska bli kul med att se om några "spöken" dyker upp, hon är ju medium med och fick kontakt med bl.a. min mormor och morfar när jag var där sist och det var jättekul att få en hälsning från dem. Men det var fler som ville prata med mig som fick ställa sig på kö till nästa gång, så det ska bli kul och se om det blir någon som kommer fram i morron med...jag tycker i alla fall att det är väldigt spännande med det "andliga"... =)

Nu är det dags att krama kudden!
Må så gott!!
Kram Patricia

7 kommentarer:

Nina sa...

Ja, syrener är min favvo med :) Tyvärr är ju Göran allergisk, men vi har ett par buskar längst bort på tomten som jag älskar att sätta näsan i när dom blommar. Köpte en ädelsyren (favvis bland favvisarna) för två år sen och i år är det tre klasar på väg, första blomningen :)

Det låter spännande det där med healing... Lycka till!

Ha en skön helg!
Kram Nina!

Vardagslycka sa...

Åh, varför har vi aldrig planterat någon syren? De doftar så ljuvligt!
Ja, nu blev det riktigt varmt och skönt på en gång. Kvällarna är underbara, igår ville jag inte gå in för det var så härligt ute.
Vad spännande det låter med healingen!
Ha nu en riktigt skön helg!
Kram, Carina

Hanna sa...

så härliga bilder.
kram
hanna

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Jag tycker du klarade och ligga länge i solen, blev ju varmt så snabbt så man är inte van. Ljuvliga blombilder, det får vi inte för många av, mysigt och följa hur det växer. Här är det rädisorna som stack upp först, varmt och så regn, perfekt. Pirrigt idag med healingen, hoppas det bara är snälla spöken som kommer.
Ha en fin pingsthelg
Kramar
AnnaMaria

Ebbas änglar sa...

Visst är det härligt ute nu!! Här var det oxå bikini-premiär igår, när jag rensade häcken.
Underbara bilder du visar. Kul att du är 'igång' igen, saknade dig ett tag där =)

Trevlig helg!
Kram Malin

Nattmia sa...

Bikinin var ju på här med, jag satt inte heller så länge utan kameran åkte fram här med men till mitt pynt på tomten, Gusten :-)

Hoppas det kommer fram några köande andra nu.. Det är så spännande med det andliga..

Kram Mia

Uttan sa...

Vilka underbara bilder Tänk att det redan kommit så långt tycker inte det var längesedan Du visade bilder hut Rozzi for fram i mängder av snö....Vi måste verkligen njuta nu,snart är det redan första Juni jag får nästen panik jag måste hinna njuta...

Bikini har jag inte satt på nej men jag har tagit av mej strumporna ;)

Hoppas Pengarna kommit in till Dej?

Ha en underbar Fredag!
Kramar Från Mej och Mannnen!!!!