torsdag 13 maj 2010

Och regnet det bara öser ner....


Sent i går kväll åskade det länge och väl....jag trodde inte mina öron när jag började höra mullret, men det var faktiskt åska, och älskling såg blixten när han körde hem från jobbet kl 23...


Och idag har det vräkt ner till och från, och regnat mer eller mindre hela dagen.
Jag skulle ha åkt på möte i Örebro men det blev inställt pga sjukdom, så jag fick huxflux en dag hemma...ensam...för älskling skulle jobba extra i kväll.


Efter att ha tvättat o fixat mat och tittat på TV och suttit vid datorn tills jag var uttråkad, så slutade det äntligen regna....

Rastlös som jag kände mig, så tog jag kameran och tog med mig Rozzi ut i trädgården för att fotografera lite regndroppar.... =)


Hoppas ni alla haft en skön dag och får en bra kväll... Själv är jag "gräs-änka" till 23.30 när älskling kommer hem från jobbet, så jag hinner nog tvätta lite till, titta lite mer på TV och äte lite glass lite senare... =)

Må så gott!
kram Patricia

5 kommentarer:

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Fina foton du tog, vackert med regndropparna. På foto är dom fina! Här har slutat regna nu, är bara grått.
Ha en mysig kväll, kanske går någon bra film.
Varm kram
AnnaMaria

Uttan sa...

Så fina bilder Du tagit....hur det än regnat i dag så blev dina bilder vackra och man kan verkligen se att naturen behövde regnet för det har blivit så mycket grönare under dagen.
Just nu har vi rejäl dimma och det är kvavt ute...kanske mer åska??? Jag gillar inte åska.

Nu när Jag skriver så är det inte långt kvar till Din Gubbe kommer hem.
Hoppas Din kväll varit bra och att glassen var god.
Jag har varit på Mc Donalds med äldsta Dottern i Västerås det är inte ofta det händer men det var gott kycklingwraps tror Jag det hette.

Sköt om Dej!
Kramar!

Robin sa...

Håller med! Fina bilder! Har en precis likadan kamera och den fungerar utmärkt =)

Nattmia sa...

Ja vädret är inget kul just nu, är är det kallt, inget regn idag..
Fina vattendroppsbilder :-)

Kram Mia

Lena sa...

Jättefina bilder:) Men tänk att det åskade helt otroligt, man tycker det är så kallt, men tydligen varmare däruppe;)Det blir ju ingen vår alls, slår väl bara om och blir sommar...kram kram