tisdag 5 april 2011


Efter jobbet idag så var jag och klippte mig .. och jag bad om en rejäl klippning .. tror nog jag blev av med minst 15 cm av mitt långa hår ... =)

Jag har ju riktigt långt hår och nu var det fööör långt tyckte jag, det var ner till midjan baktill och är lite uppklippt och kortare fram, men nu är det betydligt kortare och det känns jättekonstigt, det var länge sen jag hade så här "kort" hår, men nu känns det lite tjockare då det inte är lika uppklippt den här gången, men så fort som mitt hår växer så är det snart så där långt igen .. =)

Och i kväll har gubben och jag fått varsen timme skön och välbehövlig Thaimassage ... sååå skönt!!!

Kan inte minnas att jag gjort så mycket för mig själv och mitt välmående, som jag gör just nu.

Jag går på Yoga och har gjort i 4-5 år och sedan i höstas går jag även på Andlig meditation en gång i månaden för att jobba med min mediala sida.
Sedan 3-4 år så unnar vi oss thaimassage en gång varannan vecka. Och så har jag gått på healing lite då o då sedan ett år tillbaks och jag har börjat unna mig att fixa naglarna regelbundet. Och så har jag blivit bättre på att meditera och göra avslappningsövningar hemma och intresserat mig mer för hälsan när det gäller mat och kosttillskott ... det går åt rätt håll vill jag säga .. men så mår jag också bättre och bättre .. hääärligt!!

Hoppas ni gör vad ni kan för att ta hand om er själva!
Kram Patricia

6 kommentarer:

Uttan sa...

Låter så härligt!

Klippa mej skulle jag behöva göra. Sist jag var hos frissan var i februari förra året.Oj då vad tiden går :)

Behöver nog börja tänka lite i dina banor. Men slappna av är jag bra på. Jag har nyss vaknat efter att ha sovit ett par timmar. Var ju tvungen att gå upp så Jag kunde gå och lägga Mej.

Kram!

Nattmia sa...

Det är väl nu när barnen växt ur boet, eller iaf är så stora att deklarar sig själva som man skall unna sig själv det där lilla extra.. Gör ni helt rätt i..

Sv; Jag lade Gusten från sovande ner i ägget och han verkade gilla det.. Låg kvar långt efter jag var klar med plåtandet, tills jag kom med dammsugaren då pep han iväg i ilfart..

God natt :-)

Kram Mia

Min dröm om lantstil sa...

Du lär inte bli besviken... Jag tog också en prenumeration, var ju bra pris på den.
Kram Annika

Hanna sa...

Ha en fin dag!
kram
Hanna

Nina sa...

Bra! Att du tar hand om dig ordentligt! :)
Kramar om!
Nina

Anonym sa...

Är lite dålig på att läsa och kommentera men nu har jag läst ifatt igen! =)
Först får jag beklaga din farmors bortgång! Småbarn har en enastående förmåga att lätta upp stämningen och jag kan tänka mig att lilla Clara inte är nåt undantag! =) Hon ser ju ut som en riktigt solstråle!
Ett ljust minne trots allt....

Tänkte sen tacka för dina kommentarer hos mig och....jotack, jag mår lite bättre nu, men du vet ju...har man kronisk värk så har man! Man får jobba med sig själv. Min kropp är sliten och det är jobbigt emellanåt men om man mår bra mentalt så funkar det ändå! =)
Och sen jag bytte boplats och började leva så som jag vill leva...så mår jag bara bättre och bättre och kan hantera smärtan på ett annat sätt. Sen har jag ju en underbar karl också som är mitt stöd och "allt". En tvillingsjäl! Sånt hjälper ju till! =)
Från det ena till det andra.....höll ju på att knåpa med en hemsida men jag la den på hyllan.
Jag håller mig kvar på min blogg. Fast jag är lite dålig på att blogga nu...det är ju så mycket annat man vill göra nu när sol och värmen äntligen har kommit. Idag har vi varit längst ute vid havskusten och fiskat efter havsöring. Det blev inget mer än en otroligt skön naturupplevelse! =) Det räcker gott!
Önskar dig en trevlig helg. Vi ses.
Kram Cicci