lördag 2 april 2011


Lördag och förhoppning om sovmorron, men så blir det sällan i det här huset pga vår morronpigga Rozzi, som vill ha frukost och en kiss-vända helst kl 7:30 .. oavsett veckodag .. =) Men fördelen är ju att man får ut mycket av dagen .. =)

På förmiddagen hade jag 2 ansiktsbehandlingar inbokade, och det är så tacksamt och roligt när kunderna är så otroligt nöjda som dessa var .. då blir man varm i hjärtat .. =)

På eftermiddagen var jag och min vän Helen på en mindre Seans för en tjej som går utbildning hos Terry Evans. Det var jätteintressant och hon var jätteduktig och hälften av oss fick hälsningar och meddelanden från andra sidan.

Jag var en av dem som fick en hälsning, och efter lite beskrivning och information från mediumet förstod jag att det var min mormor som kommit för att hälsa. Hon hade flera kloka och uppmuntrande ord till mig och lite vägledning inför min framtid .. det var så klockrent och kändes så bra att få de råd jag fick och jag ska ta dem till mig och jobba vidare efter dem ... =)
Sen var hon så gullig mormor, det sista hon ville säga mig var att hon tycker jag är fantastiskt vacker ... det värmde i hjärtat .. tack gulliga mormor!.. =)


I kväll står det hemlagad Pizza på menyn och älskling har nyss gjort pizzadegen, så snart är det dax att förbereda övriga ingredienser och leka pizzabagare .. =)

Må så gott!!
Kram Patricia


11 kommentarer:

Uttan sa...

Så kul att Du har inbokningar på ansiktsbehandlingar.
Spännande med hälsningar från andra sidan och Mormor.

Pizza blev det inte här men varmamackor.
Nu har jag klippt mannen och vi ska kolla på Varg veum tycker han e så bra har sett avsnitten förut men man börjar bli glömsk så det går att kolla i gen.
I morgon ska vi på Bio. Hur många Lingon...

Ha det Gott och naturligtvis är Ni så Välkomna om Ni har vägarna förbi oss vet vet Du :)

Kram!

Lantmusen sa...

Jag uppfattar det som att du jobbar med ansiktsbehandlingar. Jag var på kroppspeeling och ansiktsbehandling i onsdags, jag är helnöjd, första gången jag var på en helkroppsbehandling! Jag hade fått det i present.
Ha en bra vecka!

♥ Villa Tretton ♥ sa...

Ååå det låter som en händelserik dag:)
Låter jättespännande med seans..!

Hoppas du fick lite sovmorgon idag istället
Ha en skööön söndag
Kram Susanne

Nina sa...

Hahahahahaha! Du kan få låna mitt liv ett tag så ska du se att du omvärderar det där med sovmorgon... Fast imorse sov vi längre än dig ;) Du får läsa om det i min blogg sen...

Synd att vi inte bor närmare varandra, då skulle jag bli kund hos dig ofta :)

Det där med seans låter så spännande! Det skulle vara kul å prova nån gång. Undrar om man måste vara mottaglig för sånt där för att få uppleva det?.. Isf är det nog kört för mig.

Så roligt att du fick en hälsning från din mormor :)

Kram Nina!

Maleviks Rosenträdgård sa...

Hej Patricia
Så fint med hälsning från don mormor......
Hoppas allt e väl

P
A
R
T
Y
T

fortsätter......redan 88 fina Bloggar.....
Ta en titt :)
Håkan

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Jag gjorde också pizza igår kväll, fast jag fuskade ned färdigköpt pizza-kit. Men den blev jättegod. Det är facinerande och höra om seansen, att du fick kontakt med mormor var roligt.
Ha nu en riktigt skön söndag
Varm kram
AnnaMaria

Mina Vita Ting sa...

Vad roligt att du haft behandlingar, och vad spännande med Terry Evans det är min favorit jag tycker han är så himla duktig i det han gör ,han skulle jag vilja träffa :)
Kram Jeanette

Kraxpelax sa...

när lammen tystnar

Brutal konfrontation!

Medelklassen till rakning...

Marie-Nostalgi och Romantik sa...

Det låter spännande att få hälsningar från andra sidan, och bra med goda råd också :)
Kram
Marie

Anonym sa...

Hej Patricia. Nu är jag här och har "läst ifatt" det jag missat. Kan inte annat än säga att du lever ett väldigt omväxlande, aktivt och spännande liv som är kul att få läsa om!!!
Olikt mitt men samtidigt inte, och det är väl det som är tjusningen med att få läsa om andras liv. Tack för tipset om boken. Den har jag beställt till min sambo som också har förmågan att heala. =)
Själv har jag inte bloggat på länge nu....håller på att knåpa med en ny sida på ett annat ställe när andan faller på. Det är ju vår nu och man vill vara ute men den blir väl klar vilket år som helst....hihi.

Ha det så bra.
Kram Cicci

Hemma på Landet sa...

Jo, det är en starkare sorts curry.;-)
Kram Stina