torsdag 12 maj 2011


Idag har jag varit på äventyr .. =)
För att göra en lång historia kort så har jag fått kontakt med en jättemysig kvinna från Strängnäs, hon jobbar som massör, healer och medium utöver sitt vanliga jobb på en rehabiliteringsklinik i Stockholm.

För några veckor sedan ringde hon mig och frågade om jag var intresserad att komma till Ulvhälls Herrgård i Strängnäs den 12 Maj och göra ansiktsbehandlingar på henne och hennes kollegor när de skulle dit på konferens.

De hade även bokat in en massör och en fotvårds specialist som skulle ge dem behandlingar, en heldag med andra ord .. =)
Vi höll till i ett annex nedanför herrgården, där fick vi vara i fred och tjejerna kunde gå i sina morronrockar i lugn och ro.

Där fanns behandlingsbänkar och allt, så vi kunde jobba bäst vi ville och här blev min hörna av rummet. Vi höll till alla i samma rum, det blev lite trångt men det var kul för det blev mycket prat, tok och skratt under tiden och vi hade jättetrevligt allihop och de planerar redan att göra samma sak till hösten för de var så nöjda med oss som jobbade .. =)

Jag har ganska jobbigt att vara igång så där flera timmar i sträck, så även om det bara var 3 behandlingar så var jag helt slut när vi var klara, och hade jobbig värk i hela kroppen. Så när jag kom hem blev det vila i soffan en bra stund efter maten.

Men så blev jag så sugen på rabarberpaj nu till kvällen, så det var bara att ta sig ut i trädgården och hämta några stjälkar och göra en paj, hade lite hackade valnötter uppepå och det blev gott.

I kväll lär jag nog somna ovaggat .. hoppas jag .. =)

I morron är det fredag, blir en lugn fredag hoppas jag. Men på lördag och söndag blir det nya äventyr, då börjar jag nämligen min Reiki-healing utbildning. Kursen håller på 10-17 under båda dagarna och det ska bli så himla kul och se vad det ger och hur det kommer att fungera..längtar jättemycket!!! .. =)

(tillägg) .. fick just ett samtal att kursen är inställd pga att flera deltagare hoppat av i sista stund .. så besviken .. =(


Må så gott!
Kram Patricia

5 kommentarer:

Hem Ljufva Hem sa...

Så kul.Vilket kul jobb du fick.Men tråkigt med värken som kom efteråt.
Den där äppelpajen såg ju god ut,sugen jag blev.
Ha en givande kurs i helgen.
Kram Kicki.

vita drömmar och svarta tassar sa...

Va tråkigt..men det blir nog fler..då kan du använda mig som testperson thihi..

Låter som ett spännande jobb att få arbeta med medium....hade jätte gärna besökt någon igen men de är ju så dyrt för en fattig lapp thihi..

Pajen Ser hel läcker ut!
Ha en skön helg!
kram wivi

Romantiska Hem sa...

Vill bara önska en trevlig helg!

Gunillasljusglimtar sa...

Nää va synd! Men låter trevligt det andra...En sak till,rabarberpaj!!! Ska fixa en till syster som ska komma förbi...Kramis Gunilla

Marie-Nostalgi och Romantik sa...

Det lät ju härligt med alla behandlingar, men visst känns det i kroppen efteråt. Man fårju inte göra för mycket...
Och rabarberpaj såg mumsigt ut!
Kram
marie