fredag 6 januari 2012

I går eftermiddag fick jag besök av Clara en liten stund .. jag blev förvånad att hon inte hittade korgen med renskinnet förrän lagom till de skulle gå hem .. men då skulle hon ju ner och provsitta så klart .. hon älskar alla fällar, fårskinn och plädar vi har och klappar dem och säger "vovve" .. hi hi
Det är tänkt att spånkorgen ska fyllas med filtar och sånt men har inte kommit så långt, korge har jag haft länge men inte kommit till skott att använda.


Idag hade jag en healing-kund på f.m.
Jag älskar verkligen att ge healing och det är så kul med all positiv feedback jag får av mina härliga kunder .. =)

I går morse hade vår kaffebryggare lämnat in uppsägning av kontraktet .. den ville inte alls fungera, så idag fick vi lov att åka och leta kaffebryggare. Jag blev väldigt sugen på att köpa en kombinerad kaffe- och espressobryggare men den kostade 2900:- och det är på tok för mycket pengar, så vi fick nöja oss med den här maskinen från Elektrolux, den kostade "bara" 699:- men verkade vara en bra maskin och hade fått något "Bäst-i-test" märkning.

Vi var in en sväng på Willys på hemvägen och där sålde de Plättar i luften för 29:- och det kunde jag ju inte motstå, de är ju så himla söta, även om de tyvärr inte brukar bli så långlivade hos mig .. men jag ska göra mitt bästa med denna .. =)

När vi var på IKEA i onsdags så köpte vi ju en massa ljus, men jag köpte även 2 fredskallor, ytterligare en blomma jag tycker väldigt mycket om och som jag brukar klara lite bättre. Dessa fick boa i den här söta gamla terrinen som jag fick av svärmor för några år sen.
Tänk va lite gröna växter gör mycket för trivseln.

Det känns ju som lördag idag, men är ju bara fredag .. skönt med långhelg. Vi har inga planer för helgen så vi tar dagen som den kommer .. =)

Kram Patricia

4 kommentarer:

Mina Gouldsamadiner sa...

Det är lite extra roligt att köpa nya växter nu på andra sidan året.Plättar i luften är så fina men lite svåra tycker jag oxå.
Tråkigt när hushållsmaskiner går sönder men kul att köpa lite nytt...
Trevlig helg.
Kram.

Gunillasljusglimtar sa...

Jaa här ska köpas nya blommor,många halvdöa här! söta Clara gillar farmors fällar förstår jag mycket väl...ha det gott själv Patricia,kramis Gunilla

Photo by Maria sa...

Härlig bild på Clara i korgen.. =)

växter gör mycket för mysfaktorn, räcker inte med bara ljus även om man kommer långt på det..

ha nu en fin fortsatt kväll och natt och en härlig lördag..

Kram Mia

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Nästa gång Clara kommer går hon nog till korgen direkt, gosigt ställe för en middagslur också. Både jag och svägerskan har migrän och mycket huvudvärk hon var på healing i nov och har inte haft huvudvärk sen dess! Så ni gör helt klart underverk. Idag ska vi slänga ut granen, fina växter du hittade.
Ha en skön helg
Kramar
AnnaMaria