söndag 24 maj 2009

Höstkollektion, Korvgrillning och BH-skola...


Då var det redan söndag kväll, och helgen lider mot sitt slut...

I går var jag iväg till Västerås på "Modevisning" och KOLLEKTIONSVISNING av höstens kollektion från Capri collection som jag säljer i min butik. Och som vanligt var det ju så mycket snyggt att se och vi återförsäljare gick flera varv bland stängerna innan vi var klara med våra beställningar.

Bilden är bara symbolisk...och visar vårkollektionen som hänger i min butik just nu, höstkollektionen får ni se i slutet av Augusti när den landat i butiken... =)


Vi återförsäljare väljer olika storlekar på kollektion som vi vill beställa. Jag har tidigare alltid beställd en kollektion med ett plagg av varje modell och färg men då inte fått alla storlekar (av kostnads skäl), och när jag åkte till kollektionsvisningen i går hade jag funderingar på att inte ta hem alla plagg för det finns ju alltid några plagg som inte säljer så bra.
MEN så fick vi info om att de gjort om kollektions-alternativen så de blivit mer fördelaktiga för oss återförsäljare och det hela slutade med att jag nu har beställt HELA KOLLEKTIONEN I ALLA FÄRGER OCH ALLA STORLEKAR och det känns jättekul att kunna erbjuda kunderna att prova precis alla storlekar och inte bara några enstaka... och det hela är inte någon större ekonomisk risk än den kollektion jag brukar köpa in...det kan ju inte bli bättre... =)

När jag kom hem från Västerås så hade vi bjudit hem mina bröder med familjer på lite KORVGRILLNING och invigning av Paviljonen. Och vi hade en himla tur med vädret, som under dagen var växlande molninghet och regn, men på kvällen sken det upp och blev klarblå himmel och ljummen luft...underbart!

Här leker min ena brors son Calle (min söta gudson) med Rozzi ute på gräsmattan...de har varit kompisar sen de var små...


Och här är ligan samlad, från vänster...bror Magnus med goa fru Anne, sen bror Patrik med sin goa Annika och så Patriks lill-kille Daniel och slutligen skallen från min yngsta son Alexander...


Älsklingen stod för korvgrillningen och Rozzi höll sig nääääära grillen, och hoppades väl en korv skulle ramla ner, men det gjorde det ju inte... =)


Och vi hade så jäkla roligt, här skrattar jag så jag höll på att trilla ur stolen...


Och lika roligt hade Daniel och min goa svägerska Annika...som inte ville vara med på bild... ha ha


När Magnus och Anne gått hem blev det tomma stolar och Rozzi såg det som en självklarhet att sitta i egen stol bredvid lillhusse Alexander... hon tror hon är en liten chihuaha... ha ha


Vi hade jättetrevligt och det blev sent med ganska många glas av det goda vinet Ricasoli och jag var lite trött och seg i morse, men efter att ha vilat i soffan under förmiddagen så blev det dags att packa ihop alla underkläder och åka till ett glatt gäng tjejer i Köping och hålla Underklädesvisning med BH-skola
Nu händer inte så mycket mer i kväll, det blir lugnt i TV-soffan för att ladda batterierna till i morron, för då är vi ett gäng tjejer som annordnat en stor "TJEJKVÄLL" på Volvogården i Köping och då ska jag visa mina kläder och REA ut kvarvarande vårkläder och hoppas på bra försäljning.

Hoppas ni alla haft en lika trevlig, rolig och spännande helg som jag haft... =)

9 kommentarer:

Uttan sa...

Hej på kvällskvisten.
Vad trevlig paviljong invigning ni har haft.
Det är trevligt att få skratta i goda vännerslag....
Nu börjar man bli lite trött det är väl havs luften annars ser jag framemot frukosten i morgon då vi beställt färskt bröd till kl.9.00.
Kul med ny kollektion,höst jaja tiden går fort.
Sköt om dej.
Kram!

Malin - Ebbas änglar sa...

Hallå där!! Skicka ett mail så tar vi saken där??!!
Kramis Malin ^^,

Lena sa...

Det ser ut som du haft en härlig dag:) och nu behöverdu nog sova;) kramis

Vardagslycka sa...

Oj, vilken helg du har haft! Massor med kul har du hunnit med. Paviljongen ser ju urmysig ut, kan tänka mig att den kommer att användas flitigt i sommar.
Vad kul att du satsar på hela alltihopa med Capri, jag hade ju också så och kunderna blir himla glada när de kan prova sin rätta storlek och det är förstås lättare att sälja.
Lycka till imorgon kväll med försäljningen och hoppas du blir av med mycket rea-grejer.
Ikväll är jag lite trött och sliten efter en intensiv helg men lite sömn på det gör nog susen.
Ha det så gott nu.
Kram, Carina

Photo by Maria sa...

En härlig helg med mycket skratt, vad mer kan man begära :-)
Ha nu en bra måndag och sköt om dig..

Kram
Mia

hemma hos lilla mej sa...

Vilken mysig helg.Med mycket skratt.Ha en skön måndag kramiz ~~~~~RITA~~~~.

Stina sa...

Vad mysigt och glatt ni har det. Haha...Det ska man ha. Kramis

MiaMaria sa...

Hejsan!

Härligt med trevligt sällskap o en massa skratt.....

Hoppas att du säljer massor......

HA´en skön kväll!
MiaMaria

Anonym sa...

Vilken mysig tjejkväll! Sedan glada skratt med familjen, finns det något bättre?

Jag längtar tills på söndag då är det storsamling av folk som ska njuta tillsammans hos oss

Kram på dig
Lena