onsdag 10 juni 2009

Ledig onsdag...och shoppingtur...


Idag har jag varit LEDIG från jobbet, det var väldigt skönt.
I går var ingen bra dag, hade fruktansvärt jobbig värk och gick och sov redan 21.30 och sov i stort sett hela natten och låg till 8.30 i morse...det var behövligt för jag var totalt slut i går.
Idag känner jag mig något piggare och har inte lika jobbig värk som tur är.

Vilade på f.m. men på eftermiddagen hade svägerskan Anne och jag planerat en SHOPPING-TUR.... till min vän Carinas gulliga butik SLOTTSBODEN. Och där finns ju alltid så mycket fint man vill köpa och inte gick vi tomhänta därifrån den här gången heller... =)

Bland annat köpte jag detta jättesöta HJÄRTA PÅ PINNE, som nu sitter i en kruka med gullranka på nymålade öppna spisens hylla...



Och så köpte jag ett STÖRRE HJÄRTA som får hänga på Murstocken på öppna spisen...de här hjärtana föll jag för pladask, de är så fina...


Och så här blev det när de kom på plats...


Sen blev det några FLYTKOPPAR för värmeljus, och GLASBUBBLOR som ska få flyta i ett stort tvättfat ute i trädgården. Jag fick nämligen ett stort tvättfatt med kanna av svärmor när vi var där sist, och det ska få stå på en bord på uteplasen, meb blommor i kannan och flyttande ljus och glasbubblor och någon blomma i vatten i handfatet...blir nog fint hoppas jag...


Och så kunde jag inte motstå den här jättesöta DUKEN heller...


Och så kompletterade jag min samling av dessa BLOMKRUKOR som jag tycker så mycket om och köper av Carina på Slottsboden, jag gillar de där små fötterna under fatet och formen på krukan och har nu hela serien i alla storlekar och former i vardagsrummet... *nöjd*
Tack Carina för kaffet och god muffins som vi blev bjudna på i butiken...det blir snart nytt shoppingbesök igen... =)

På hemvägen svängde vi inom kyrkans LOPPIS, och tänk där hittade jag det här fina GNIST GALLRET som passar jättebra till vår nymålade öppna spis, för vårt nuvarande galler är jättefult...


Ja det var vad jag åstadkommit idag... =)
Nu blir det lite middag i min ensamhet (gubben jobbar kväll), lite plockande o pysslande, och slappa framför TV:n innan det är sovdags igen...så jag kommer upp till jobbet i morron igen.

Hoppas ni alla haft en bra dag!


11 kommentarer:

Uttan sa...

Men oj,,,,
Det var ingen dålig dag.
Så fint det blev med den vita spisen och dina hjärtan därtill.
Fyndet på Loppiset var inte illa.
Så roligt att se vad du köpt....
Jag har också sådana flytljushållare och det fungerar jätte bra.
Ha en bra kväll även om Mannen jobbar!
Kramar!

hemma hos lilla mej sa...

Vilken mysig dag.Det var nog va du behövde komma hemifrån värken och få tänka och se lite roliga saker.Vad ljuvligt fint det blev på din vita spis med dina fina hjärtan.Balja med flytkoppar och bubblor och blommor och ljus är ju hur gulligt som helst .Har jag i min trädgård.Ha en myysig kväll fast kärleken jobbar.Ha det gött kramiz ~~~~RITA~~~~.

Lantligt i stan sa...

Det var väldans vad mycket fint du fyndat! Hjärtat blev så sött och duken var ljuvlig! Precis i min smak. Här sitter jag i soffan med datorn i knäet och sambon ligger och tittar på fotboll. Ha en mysig kväll!
Kram Anki

Photo by Maria sa...

Du gör så många fynd.. Jag vill med på loppis men de affärer som finns här har inte så mycket eller är se så vansinnigt dyra.. Får leta efter loppisar som idrottsföreningar runt om har ibland..

Hoppas värken blivit bättre..

Kram
Mia

Stina sa...

Vad mycket fint. Hoppas att du har mindre ont i morgon.:-) kramis

färg o form sa...

Hej!! Men oj vad du har hittat massor med fin fina grejer, kul..... Vilken tur att du har en kompis med en så´n häääärlig butik.
Kram Hanna

My Lovely Things sa...

Finasaker du inhandlat..
ja du är verkligen tapper..Att ha ständig värk måst vara hemskt..Min mamma har rematisk psoriasis..Det är så jobbigt attha ont i kroppen..
Jag är så tacksam tt jag ej fått det..
Jag har ärvt allergi och astma men inte denna biten..det är man väldigt glad för..
Ha en bra dag..
kram anna

Anonym sa...

Oj vad du fyndar allt möjligt fint:))
Dom där krukorna säljar jag med i min butik, gillar dom till max.

Hoppas du mår bättre idag och har mindre värk

Kram Pernilla

Vardagslycka sa...

Tack för besöket hos mig igår, vad fint det blev på spisen med hjärtana.
Hoppas du mår bättre idag, usch det är så jobbigt med all värk, så jag hoppas verkligen du är piggare nu.
Hälsa till din goa svägerska också! Har hon egen blogg? Kom på att jag glömde fråga det igår.
Ha en fin torsdag.
Kram, Carina

~~♥ Mamma Millan ♥~~ sa...

Hej!!! Så fina fynd!! Du verkar haft en mysig dag!!!Kram Millan♥

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Jättesöta hjärtan, och spisen ser så fin ut. Vi har vår i källaren, i en sk. gillestuga. Fast vi kallar det jaktrummet, till hösten ska vi fixa där, och då hoppas jag på vit spis! Och ser att du har Nymfparakiter, det hade vi en för flera år sen. Han hette Orville, sen flyttade han till en kompis i Skåne, blev jättegammal.
Kram till dig
AnnaMaria