måndag 22 juni 2009

Ljust & lantligt...


Då var det måndag och ny vecka igen... Eftersom jag jobbat i helgen så känns det inte som måndag, känns som man bor på jobbet som det är just nu. Och jag är så less på mitt jobb, så nu måste jag hitta någon lösning på att ta mig vidare i livet... om jag lyckas får vi se...

Vaknade i morse av att solen sken från klarblå himmel...uuuunderbart!
Var seg i kroppen, hade svårt att vakna men framåt f.m. kom jag igång och tog mig ut i det sköna vädret och rensade lite i rabatten innan jag satte mig och solade...jisses va varmt det var.. =)

När posten kom blev jag jätteglad...då kom nämligen boken jag beställde förra veckan....Ljust & Lantligt av Anna Örnberg.

Vilken underbar bok, så vackra och inspirerande bilder. Massor med tips och idéer, gör-det-själv-tips o.s.v.... jättekul!


Ur boken...


En bild till ur boken...


Satt ute i solen på e.m. och bläddrade igenom boken, den kommer jag att bläddra i och läsa ur många gånger är jag övertygad om. Kommer säkert att inspireras till ett och annat pyssel och sånt...perfekt, nu har jag att göra på semestern om jag får långtråkigt... hi hi.

På eftermiddagen åkte jag med min ena svägerska ner till auktionshallen och la bud. Jag skulle ju jobba kväll och hon var osäker på att hon skulle orka ner till auktionen, så vi la bud på det vi ville ha och så får vi se om vi fick något eller inte...får höra oss för i morron... =)

Vår gräsklippare gick sönder förra veckan, den var gammal och sliten så det var väntat, och i kväll när jag jobbade var gubben och köpte en ny så nu är han nöjd och glad över den...det är ju han som sköter gräsklippningen så då ska han väl få ha en klippare som fungerar som den ska i alla fall... ha ha.

Hoppas ni alla haft en solig och fin dag!



9 kommentarer:

Fröken Nattuggla sa...

Du har oxå haft en go dag ser jag...visst är det underbart...och en trevlig bok har du suttit och bläddrat i oxå...och såg ni ngt kul i auktionshallen? längesen jag var iväg på ngt sådant nu...men nästnästa helg ska jag och en väninna iväg 8 mil härifrån till en antiklada och loppis...hur stort som helst...tar flera timmar att gå igenom...ha det bra nu...kram Kicki...om du vill kan du ändra blogglänken till "Fröken Nattuggla"...det är så min blogg heter...kul att du ville lägga till mig...

hemma hos lilla mej sa...

Verkar som du oxå haft en skön dag.Visst är boken hur underbar som helst.Kan titta hur mycket som helst-Ha nu en skön kväll vännen kramiz ~~~~RITA~~~~.

Vardagslycka sa...

Låter som du har haft en skön dag i solen! Visst är boken härlig? Jag bläddrar och bläddrar i min och får massor med inspiration men just nu vill inte tiden räcka till pyssel.
Jag var lite sugen på att svänga iväg på auktionen ikväll, men så fick vi besök och då blev det fika i solen istället. Ska bli spännande att höra hur det går med dina bud.
Lycka till i utlottningen inne hos mig.
Kram, kram Carina

Uttan sa...

Oj den boken verkar bra ja då får man väl mer ideér om man köper den.
Just nu så är det-Ska det vara fint får man lida pin.....ja då vet ju.
Men i morgon ska jag inte slipa utan måla stolen bara sen tar det vä nån dag innan jag kan ta nästa.
Spännande att se om du fick nått på Auktionen!
Sköt om dej!
Kram!

~~♥ Mamma Millan ♥~~ sa...

Ska me köpa den boken...verkar uuunderbar ju!!!
trist när man känner att man kommit till en gräns...hoppas du hittar rtt fint sätt att utveckla dig. Du fårtänka under sommaren!!!!
Japp...n är solen här...ljuvligt!!!!!!

Ha en härlig vecka!!!
~♥ Kramar Millan ♥~

Malin - Ebbas änglar sa...

Visst är det skönt att solen äntligen är här! Den boken ligger högt upp på "vill ha"-listan!! Ha det bra!
Kram Malin ^^,

Viveka i Bläckhornet sa...

Visst är den underbar den där boken? Den kan man kika i hur många gånger som helst.

Spännande att se om ni vann buden.

Kram Viveka

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Den boken är toppenbra! En sån som man hittar nya saker i varje gång man tittar. Hoppas du fick det du budade på, på auktionen. Ha en bra tisdag, ikväll blir det Morden i Midsummer..
Kramis AnnaMaria

StinasLoppis m.m sa...

Hejsan , den boken ser ju helt underar ut den ska jag nog införskaffa mej .Fyndade du något på auktionen ? Kramisar /STINA