lördag 11 december 2010

Oj va dagarna går...


Ja jisses va dagarna går ... =)

Har inte haft varken lust eller tid att blogga, så ni har fått klara er utan mig, tror inte jag varit inne och läst några bloggar heller.

Och sen jag började vara på Facebook så känns det inte lika relevant med bloggen på något vis, man skriver ju av sig där och lägger upp bilder o.s.v. ... och man kan ju inte vara med överallt känns det som ... =)
Men jag tittar in här när jag har tid och lust .. =)

Ja vi börjar väl med att det har varit 1:a advent, ja 2:a med för den delen och snart 3:e .. ha ha


Och självklart har advents ljusstaken fått komma fram på bordet, och alla fönster har fått sina stakar och stjärnor på plats så det lyser mysigt i fönstren när det skymmer.

Det är en härlig tid med alla ljus tycker jag, det är så mysigt.

Och på tal om ljus, förra helgen var vi till IKEA och fyllde på ljusförrådet med 600 värmeljus, hoppas de räcker ett tag, men tänder man 20 ljus var o varannan kväll så drar det snart iväg .. ha ha.

Sen har jag ju haft 2st Forever visningar här hemma.
Jag har ju bestämt mig för att bli återförsäljare för Forever och då bokade vi in 2 visningar så att hon fick visa hur hon jobbar.

Visningarna gick bra och vännerna blev mer nyfikna och nästan alla vill boka egna visningar och det känns jättekul och jag har redan börjat boka in flera i Januari ... =)


Och i veckan fick jag hem min "start-box" med produkter och vännernas beställningar. Så nu har älskling och jag kommit igång med att dricka Aloe Vera dryck morron och kväll och nu ser jag med spänning fram emot hur kroppen ska reagera då Aloe Vera har så otroligt många positiva effekter.


I torsdags kväll fick jag ett SMS ... där stod "Hej farmor, vill du komma och leka med mig en stund. Kram Clara" ... =)

Och självklart ville farmor leka med Clara, så Rozzi och jag promenerade hem till lilla familjen och fick en mysig kväll med glöggstund med sonhustrun och massa mys med Clara och Rozzi fick leka med Clabbe och äta Grisöra ... man kan inte ha det mycket bättre.. =)


Snart är det jul och jag har redan köpt i stort sett alla julklappar, bara lilla Claras julklapp kvar, men jag vet vad jag ska köpa så det är bara tiden att åka iväg som saknas .. =)

Önskar er alla en skön fortsättning på helgen!
Och stressa inte ihjäl er nu inför julen, den kommer ändå även om man tar det lugnt .. ;)

Kram Patricia

8 kommentarer:

Nina sa...

Jaha ja... Så då är det plötsligt mitt fel nu då, att du inte har tid å blogga? Va, va?? För att jag lura dig till fejjan... Hmm!

*skoja bara*

Men jösses vad lilla Clara växer å frodas! Sååå söööt :) <3 Förstår att farmor gärna kommer som ett skott efter ett sånt mess!

Ha det kanoners å trevlig 3:e advent imorrn
Kram Nina!

Uttan sa...

JA visst är det så ibland har man inget att skriva om helt enkelt.

Vi har inte handlat klart alla julklappar jag brukar alltid vara ute i sista stunden det går bäst då när man har "kniven i ryggen" då måste det ju bara bli gjort.

Lilla Farmors Clara sååå söt.Det är underbart med Barnbarn.

Många Kramar till Dej!

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Försår att du haft full upp, jag är inte med på facebook, men anar att det tar tid. Så söt hon är lilla Clara, roligt och köpa julklapp till henne. På tisdag ska jag köpa dom sista, går fort bara man kommer på vad man ska köpa.
Ha en mysig advent
Kramar
AnnaMaria

Chubby Chieque sa...

Vilken ängel... tack för att se henne §;-)

Joda! dagarna sussade bara förbi! Har inte köpt ngn julklappar. Ingen vill klapparna utan pengarna (ungdomar). Dem vill köpa dem vill ha.

Ha en mysig 3:e Advent Patricia och en lugn söndag.

kram,
/chie

Sköna o Gröna Ting sa...

Tjingeling i julstugan!

TÄVLING hos mig, var med du oxå!
Julkramar ifrån mig...
Marianne

Lena sa...

Halloj. Jo men visst är det så att fb är väl det som används mest idag, bloggen går liksom på sparlåga emellanåt, och visst tröttnar man väl så småningom. Tycker iaf det är roligt att du skriver lite emallanåt:) stor kram

Anonym sa...

Hej Patricia.
Jag kommer från Frk Nattuggla och kikar lite....Jättetrevlig blogg du har. Hoppas du skriver lite mer om hur Aloe Veran funkar för er.

Jadu, facebook lockar allt flera från bloggarna vilket jag tycker är synd. Visst... fb är nog bra om man vill hitta släkt och gamla vänner men det tar på tok för mycket tid att hålla koll och kommentera folks status. Vet inte om jag tycker det är så intressant heller att läsa om när folk fikar eller tvättar. ;) Haha....Nä till sist och syvende är nog en blogg trevligare att läsa. Hoppas det är ok att jag länkar hit? Ha en bra dag. Kram =)

Mina Gouldsamadiner sa...

Hej Patricia.Ja,har oxå hamnat på Facebook och tycker det är ett lättsamt o trevligt forum,har därför oxå tappat lite lust med bloggandet.Så därför blir det oxå för mig när tid o lust faller in.Önskar dig iallafall en härlig jul med dina nära o kära o framförallt ta det lugnt...det ska jag göra.
Kram Kicki.