lördag 26 februari 2011


Kajorna hade fest hemma hos oss i morse ..ja de ska ju äta de med så jag lät dem hållas .. =D

Men så fort Rozzi kom ut på gården så jagade hon bort dem, småfåglarna får gärna vara här och äta för henne, men de stora jagar hon iväg .. =)

Mitt på dan ringde stora sonen o frågade om Nicke ville åka med honom till Stockholm och titta på en bil han ville köpa, så de for iväg .. och vi tjejer .. jag, Ann-sofie och lilla Clara, vi åkte till stan och handlade lite.
När vi kom hem låg Clara o pratade och for runt på ett täcke, hon höll låda så vi höll på att skratta ihjäl oss, oj va hon pratar och har sig ... =D

Det är jobbigt att göra armhävningar och hålla låda, måste vila några sekunder ...

Titt-ut!! ... full fart igen ... =D

Sen gjorde jag ugnsrostade rotfrukter, stekta fläskkotletter och tzatziki till gubbarna kom hem igen, utan ny bil dock .. så vi åt och umgicks en stund innan de åkte hem så Clara fick sova lite .. =)

Nu blir det TV-mys i soffan med älskling!
Kram Patricia

8 kommentarer:

Nattmia sa...

Hon är så söt lilla Clara..

När jag loggar in på blogger så kommer jag direkt till en sida som heter Instrumentpanelen, där står vilka bloggar jag har och där lägger jag in de bloggar jag vill följa.. Och de bloggar jag följer som uppdateras ligger i en rullista där så ser jag direkt när jag loggar in vilka bloggar som uppdaterats.. Men nu kan jag alltså bara gå några bloggar ner innan kunde jag se långt ner..
Nu när jag är inloggad och läser tex din blogg så står det instrumentpanel högst upp på din sida, klickar jag där så kommer jag till just min instrumentpanel.. Därifrån kan jag också klicka mig vidare till designsidan och så..
Du kanske inte blev klokare nu heller.. Ha ha..

Kram Mia

Hanna sa...

söt liten tjej.
kram
Hanna

Nattmia sa...

Sv; Ja skönt att det är utrett nu ;-)
Men scrolla ner till botteten av "reglagekanten" kan jag men innan så när man kom till botten hoppade reglaget upp en liten bit så man kunde scrolla ännu längre ner osv.. Så man kunde se flera dagar tillbaka om man ville, det kan jag inte nu.. Men jag kom ju på att jag kan gå genom Google reader där mina följda och uppdaterade bloggar oxå ligger.. Fast det var enklare genom instrumentpanelen :-)

Ha nu en fin natt..

Kram Mia

Lena sa...

En alldeles underbar dag låter det som:) kram kram

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

En riktig myslördag fick du, så gulligt besök. Så roligt och ha dom så nära, och träffa Clara så ofta. Kommer snart och bli full fart på den lilla tjejen, då får mormor springa efter..hihi
Kramar
AnnaMaria

Hemma på Landet sa...

Mysigt när det är fart på de små liven.:-) Kram Stina

Kicki sa...

Det där fotot på Rozzi är så himla snyggt.
Ja även kajorna måste ju äta.Förstår att Rozzi tycker det är kul att jaga iväg dom.
Ha en bra vecka.
Kramiz.

Skogshulda sa...

Hej Patricia! =) Hela 3 dagar med solsken, fågelkvitter och några plusgrader å vips så börjar livsandarna återvända! Nu blir det mindre och mindre tid framför datorn.
Hoppas helgen varit bra.Det har den varit här. Vi åkte till stugan och spenderade vår första helg där för första gången iår. Härligt!!! Hon är för go den lilla ungen. Ha det så bra nu. I morgon börjar våren!=)(mars) Kram Cicci