söndag 20 februari 2011

Sköna söndag ...


Idag tog vi det lugnt på f.m. här hemma, lite tvätt och småplock men inte mycket mer. Efter lunch så åkte vi till Västerås, gubben skulle köpa en arbetsbänk på Biltema och så behövde vi köpa hem fågelmat till tamfåglarna.

När vi köpt det vi behövde så for vi vidare upp till Sätra Brunn och våra vänner Cathrine & Aki. Vi har inte träffats på jättelänge så det var kul att ses igen.
De har Rottweiler kennel och jättefina hundar, jag känner ingen som jobbar så mycket med sina hundar som de gör och alla deras rottisar är otroligt trevliga och mysiga.

För snart 4 månader sen fick de en kull med valpar och 2 av dem bor fortfarande kvar hemma, så jag fick lite Valp-mys med de här underbart söta och goa damerna ... så fina!

Det är nog tur i oturen att Nickes allergi och astma blivit värre och vi bestämt oss för att inte skaffa fler hundar, annars hade det varit väldigt svårt att inte ta med sig en av damerna hem. Det finns inget sötare än Rottisvalpar .. vackrare ras får man leta efter .. =)

Jag hade ju så klart glömt min kamera hemma, så jag lånar dessa bilder av Cathrine så ni får se sötlökarna.

På hemvägen blev det ett besök på Willys för påfyllning till kyl-frys-skafferi. Och nu har vi nyss ätit Tacos .. tänk att det är så gott, märkligt att man aldrig tröttnar på det  .. =)

Hoppas ni haft en skön söndag!
Kram Patricia3 kommentarer:

Nattmia sa...

Åhhhhhhh!!!! Så söta!! Ja rottisvalpar är gudomligt söta..

Du frågade om hur jag kunde plåta så "landskapet" på månen syntes.. Dra ner iso't, jag hade det på 100, slutartiden hade jag på 1/160 och bländaren på f/9 på just den bilden.. Men så lågt iso du bara kan skall du ha..

Ha en fin fortsatt kväll..

Kram Mia

Hanna sa...

Ha en bra dag!
Kram
Hanna

Kicki sa...

Hallegossingen.Valpar är för rara.
Tråkigt att ni inte kan skaffa ngn mer hund.
Åååh vad gott med tacos.Har jag inte ätit på år och dar...