lördag 5 februari 2011

Lördags-mix ...


Efter en skön sovmorron och frukosten i magen så bestämde vi oss för att städa fågelburarna innan vi gjorde något annat av dagen.
Vi har ju gaaaanska många fåglar med 1 stor och en liten voljär och en vanlig fågelbur.
Här sitter Zebrafinkar på rad, de bor i lilla Voljären som är lika stor som 2 stora burar ungefär ... omöjligt att fota dem för det är alltid någon som rör sig ... =)


Kameran är läskig tycker de, så när jag sticker in huvet med kameran för att slippa gallerränder på bilderna så flyr de alla till andra änden av voljären ... ha ha


När burarna var städade fick alla fåglar fräscha grönsaker och Theo skyndar sig fram till sallads-buffén som bestod av sallad, gurka och riven morot .. =)


Sen kom Theo´s son Azton och ville smaka av godsakerna, mamma Majsan satt en bit ifrån och väntade på sin tur ... =)Lagom till vi var klara med fågelburarna ringde Zebba (sonen) och undrade om han och Clara kunde komma och fika för mamma Ann-sofie låg förkyld med feber och behövde vila en stund. Inte tackar man nej till så här sött besök ... =)


Medan vi fikade satt Clara i sin bilstol i soffan .. hon började bli hungrig och då åkte pekfingret in i munnen ... snutt-snutt ... =)


Pappa Zebba fixar välling och Clara väntar snällt .. =)

Efter att jag gett Clara välling så gjorde vi oss i ordning och åkte till Jula i Eskilstuna för vi behövde köpa ny Koaxialkabel och Zebba skulle köpa Golvvärme till badrummet som de ska renovera.
Clara somnade så fort vi satte oss i bilen och sov hela rundan inne på Jula där jag strosade runt med henne på kundvagnen .. tur vi inte skulle handla så mycket för Clara tog upp nästan hela vagnen ... =)På hemvägen åkte vi inom vår Thaikompis syster som gör jättegoda Vårrullar, jag hade beställt en sats av henne och de skulle bli klara lagom till vi åkte hem, så lunchen var fixad när vi kom hem och här är vad som blev kvar när vi ätit färdigt ... =)
Nu har vi vårrullar så vi klarar oss en stund i alla fall ... =)I kväll blir det sängen tidigt för kl 05:45 ringer klockan i morron bitti för att jag ska hinna upp till Stockholm i tid på föreläsningen med Claus Hancke ... =)

Ha en fortsatt skön helg alla!!
Kram Patricia

4 kommentarer:

♥ Pia... sa...

Å vilken härlig lördagsmix..söt liten Clara.. hoppas du får en trevlig Stockholmsresa..
kram..Pia

Nina sa...

Vilka fina foton! Clara är ju så himlans go :)
Och alla fina fåglar sen...
Lycka till med väckningen imorrn! Hoppas du får en bra dag!
Kram Nina!

Kicki sa...

Söta pippisar.Har haft bägge arterna men lite "högljudda".
Mina blir oxå livrädda när kameran kommer fram ;))
Men skulle du inte sälja dom?
Hoppas dagen blir givande i morgon.
Kramiz.

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Då sitter nog du på föreläsning nu, hoppas den är bra. Hon är så söt lilla Clara, det är allt din ögonsten det märks.
Kramar
AnnaMaria