söndag 10 april 2011


Idag har jag gått runt o funderat vart jag ska hänga upp mitt väggord som jag köpte i går ... till slut bestämde jag mig för en vägg i sovrummet .. så där får det sitta, mellan hyllan vid skrivbordet och spegelbyrån .. =)

På eftermiddagen var jag iväg och hade en visning, värdinnan ville ha en "mix-visning" med både Forever Aloe vera produkter och PXC underkläder och det kom många gäster och de handlade duktigt så det blev en bra visning även om den tog lite lång tid pga att det var 2-i-1 visning .. så nu är jag helt slut i kroppen, så tråkigt att min kropp inte vill samma sak som jag vill .. men men .. är så nöjd med visningen så då står man ut med värk .. =)

Efter middag och lite vila så åkte vi ner till mina föräldrar på en fika i kväll. Mamma hade lite saker till mig som jag skulle få .. =)
Hon hade bl.a. ropat in den här Sillburken till mig på auktion härom veckan ... tycker de är så charmiga, har en liknande sedan förut .. =)

Sen har de ju börjat plocka ur farmors hem och då fick jag den här jättesöt lilla duken .. den är så himla söt, gammal och sliten och jättetunn men så vacker. Och så känns det ju lite extra kul att den är efter farmor .. =)

Sen fick jag 2 påskbroderade dukar med och lite gamla fotografier på mina barn när de var små som farmor hade fått och hade stod i sin bokhylla.

Sen vill jag passa på att tacka er alla gulliga blog-vänner som lämnar kommentarer, det är alltid lika kul att se att någon skrivit en rad eller två .. =)

Hoppas ni haft en bra helg!
Kram Patricia


13 kommentarer:

hemma hos lilla mej sa...

Vad skoj att din visning gick bra.Synd att inte din kropp vill samma .Jobbigt men som du säjer tar ju det roliga över.Vad söta saker du fick av din mamma .Önskar dej en skön kväll vännen och en fin start på den nya....Kram Rita ♥

Vardagslycka sa...

Vad kul att det går så bra för dig med dina visningar! Du är duktig som håller på med så många olika grejer och jag förstår att det är tungt när inte kroppen hänger med. Tur att det ger så mycket positiv energi i alla fall!
Vilka fina saker du har fått, alltid lite extra med sånt som man har minnen av.
Ha en bra start på nya veckan.
Kram, Carina

Photo by Maria sa...

Vad kul med visningen men mindre kul med din värk :-(
Jag skall på underklädesvisning i maj, samma företag som du säljer för.. Får hålla lite i plånboken då så jag inte förhandlar mig ;-)

Ha nu en fin måndag..

Kram Mia

Nina sa...

Så kul att du fick en del sålt :) Hoppas du kan vila kroppen lite extra nu..
Kramar om massa!
Nina

Lena sa...

Jobbigt med en kropp som inte vill som man själv vill alla gånger:( Gulliga saker har du fått iaf:) Kram kram

bikim sa...

so pretty!
love the detail on that linen!
happy new week!
Rosa

♥ Villa Tretton ♥ sa...

Hahaha..du e roligt du!
Men du har lite rätt i de du säger..de ser faktiskt ut som en pajform..har aldrig tänkt på de:)
De är iallafall en stooort rostigt fat som jag i vanliga fall brukar ha står som jag sen dekorerar med vackra saker som hör årstiden till..men nu så fick de vara en vacker bakgrund istället..;)

Ha en skön em/kväll
Kraam Susanne

Gunillasljusglimtar sa...

Tack Patricia för dom orden...Ja jag vet att jag måste säga nej emellanåt,blivit bättre sen jag fick ulcerös kolit för då har jag vart så sjuk ATT jag inte kunde göra nåt...Då klarar sig ju världen utan mej!! Tur jag har stugan som andningshål! Kram på dej för att du har medkänsla för oss här i bloggvärlden...det värmer ska du veta-Nu jobb!Gunilla

Lilla Brödhult sa...

Vad roligt med dina visningar. Vilka fina saker du fått av din mamma och efter din farmor. Det är jobbigt när kroppen inte riktigt vill och att ha ont är inte alls roligt. Hoppas du mår bättre nu...
Ha en skön vecka kram Helene

Uttan sa...

Så fin skylt och vad bra den passade där (har en lika...ha ha..)
Gilla verkligen sillburken! Har en gammal efter Mamma och vill klart ha fler, har sett en sådan Du fick men den var såååå dyr.


Jag har en sak till Dej hos Mej ;)

Ha det gott i Vårsolens glans!
Kram!

vita drömmar och svarta tassar sa...

Så kul med visningen!Så kul att få saker av lilla mamma tur hon vet va du vill ha :)

Du har en liten sak hos mig..

Ha en bra dag!
kram wivi

♥ Villa Tretton ♥ sa...

Önskar dig en fin kväll:)

Kraam från en som gillat pajformar i trädgården..;)

Susanne

Hemmet Är Min Borg sa...

Grattis att din visning gick så bra,och vilken gullig mamma du har
Kram Jeanette