tisdag 1 september 2009

Förkylning - nya jobbet - ostkupa...


Åh, i natt har jag sovit jättedåligt... fått gå upp minst 1 gång i timmen o snyta mig, dricka vatten och ha mig...usch va jag varit hängig.

Men det var bara att kliva upp och göra sig i ordning... för kl 9:30 hade vi bestämt att jag skulle komma ner till mitt nya jobb.
Pappa och jag gick igenom datorn och började fakturera några kunder. Jag hade tagit med mitt mobila bredband för att testa det på kontoret då de inte har något internet indraget där, men jag fick ingen ordning på det... =)
Sen städade jag och plockade med papper för att få lite ordning på kontoret...jag kommer att göra om en del där nere så det blir som jag vill ha det, fixa med lite blommor och sånt så det känns trevligare.. =)

Innan jag åkte hem ringde min svägerska och sa hon varit in på kyrkans loppis och sett en ostkupa som hon trodde jag skulle vilja ha... så jag tog vägen inom loppisen och köpte ostkupan med fat... =)


Så efter att ha diskat kupan så gick jag ut i trädgården och klipte några Fairy rosor som fortfarande var fina, och så några Lavendelkvistar att pynta kupan med...

I kväll ska jag bara ta det lugnt och vila och hoppas piggna till mig med min förkylning. I morron är min lediga dag, kommer att vara ledig varje onsdag framöver och det känns jätteskönt.Hoppas ni alla haft en skön 1:a september dag...
Kram Patricia

9 kommentarer:

~~♥ Mamma Millan ♥~~ sa...

Hallojs...så st bild med ostkupan!! Så skönt att det gick fint på nya jobbet!!!

kram ♥ Millan

Susanne sa...

Hej min vän!

Oj så vackert det blev med rosorna i den nya ostkupan....Du är verkligen en duktig fotograf!
Ta det lugn nu och krya på dej!

Kramizar Susanne

♥♫ FRÖKEN NATTUGGLA sa...

Åh vad du fyndar och handlar och grejar.Men en ny grej piggar alltid upp.Den där förkylningen har jag redan precis haft.Gott att du är ledig i morrn då.Jag är oxå egentligen ledig i morrn men då är jag tvungen att ge mig iväg till jobbet ändå för 2 timmars handledning.Ibland undrar man om man har ett liv utanför jobbet överhuvudtaget.Trist när sådant här inträffar på ens lediga dagar.Jaja bara att bita ihop.Ha en trevlig ledig dag i morrn du då och hoppas inte du blir liggandes nu.Kramiz.

Uttan sa...

Vilken tur Du hade som hann få den fina ostkupan.
Verkligen vacker!
Krya på Dej!
Kramar!

hemma hos lilla mej sa...

Vilken tur att ingen hann före dej.Vilken underbar ostkupa.Vad fint du har dekorerat den.Helt otroligt vackert.Vilken tur att du kom till nya jobbet.Skönt att vara ledig i morron.Håller tummar och tår att du klarar dej så du inte blir liggandes.Ha det gott vännen och krya på dej kramizar ¨~~~RITA~~~~.

Hemma på Landet sa...

Så vackert det var. Nu tar du hand om dig och kryar på dig gumman.:-) kram Stina

A home far away sa...

Hej!
Det finns ju vissa stora företag här nere, Electrolux, IKEA Ericsson men faktiskt är det de små företagen som har folk här, pratade med några norrmän igår o det är väldigt ovanligt att vi har så många småföretag som är placerade här. Norge har ju sina skepp o olja that´s it...då jobbar ju nästan alla på samma företag det gäller alltså inte oss svenskar:) så det är inte så att alla känner alla här:)

Kram Gunilla

Jeanette sa...

å dem ostkuporna är ju så fina, vad fint du har gjort med blommorna där i
kramis

Nattmia sa...

Den där ostkupan skulle passa bra här hemma, men den ville ju inte byta adress tyvärr ;-) Och för övrigt trivs den säkert kanon hemma hos dig :-D

Hopppas att du har en bra ledig dag..

Kram
Mia