söndag 13 september 2009

Sköna söndag...


Ja idag har det varit en lugn och skön, ledig söndag. Utan några måsten utan mest softat och vilat...man behöver ju göra det med ibland... =)

Men vi har inte bara suttit på hela ryggen idag.. Jag har tvättat lite och sen har vi även städat våra voljärer till våra fåglar. Jag passade på att fota in i småfågel-buren med en lucka öppen för det är lite svårt att fota genom gallret.. hi hi. Och jag lyckades fånge en fågel på väg att flyga iväg...ser lite kul ut. De är ganska skygga de små Zebrafinkarna men mysiga fåglar ändå.

Jag kikade även i alla holkar för att kolla hur det såg ut på äggfronten, de får nämligen ungar på löpande band de små krabaterna...och mycket riktigt, i 2 av holkarna låg flera ägg och i en holk fanns 2 stycken ungar som såg ut att vara 1-2 veckor gamla... hi hi

I fredags hämtade jag ett paket från min underklädes leverantör, men hade inte öppnat paketet.
Så i e.m. gick jag ner och öppnade det lilla paketet med en helt ny modell för hösten. Så vackra underkläder, den här modellen gillar jag verkligen, vilken vacker spets....såååå snyggt!!!
Så jag prismärkte och hängde upp dem i butiken...kul med något nytt även på underklädes fronten... =)


Kvällen har tillbringats i TV-soffan med Cheesballs och bl.a. "Ensam mamma söker"...och det blir väl en stunds slö-titta till innan det är läggdags.


Hoppas ni haft en skön helg!
Kram Patricia

8 kommentarer:

Nattmia sa...

De där underkläderna är så fina.. Synd att de är för dyra för min kassa just nu annars hade du fått skicka hit ett set ;-)

Oj vad fåglar och mer blir det ju tydligen..

Ha nu en bra natt och en go start på veckan..

Kram
Mia

Nina sa...

Jösses, ni får öppna djuraffär oxå ;) Vad skoj med fåglarna!

Ja, dom var fina dom där underkläderna! Man skulle ha den figuren med.. haha!

Må toppenbäst, min vän!
Kram Nina!

hemma hos lilla mej sa...

Visst är det skönt med lite slö dagar.Vad fina underkläder.kollade oxå på ensam mamma och nya tv serien på 4an.a en skön måndag kramizar ~~~~RITA~~~.

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Så många fåglar du har, dom ser fina ut där dom sitter. Kan tänka mig att det är lite pyssel och hålla fint hos dom. Och fina var underkläderna också.
Kramisar
AnnaMaria

Uttan sa...

Det var väldigt vad många vackra fåglar du har.
De underkläderna var verkligen fina.
Men till min figur vet i sj--- om det skulle va så fint.Men man kan ju dra in magen ;)

Sköt om dej!
Kram!

Lena sa...

HHej, oj vad små fina pippin;) snart en hel farm:)snygga underkläder, själv skulle man väl behöva ärta till sig lite....på mig är det sloggi varning hi hi kram

~~♥ Mamma Millan ♥~~ sa...

hallojs!!Åå så söta pippisar!!Säljer ni dess små vidare sen då..de nykläckta ..eller behåller ni alla!!
Supersnyggt underklädesset..såå härligt att känna sig fräsch under ju!!

kramisar ♥ millis!!

Marie-Nostalgi och Romantik sa...

När jag var liten så hade min mormor zebrafinkar... Det var ett par, och de hette August och Lotta. Men August var så elak mot Lotta, så hon dog... Men August klarade sig länge, han trivdes nog bäst när han fick vara ensam. Minns dessa fåglar med ett leende...
Kram
Marie