onsdag 2 september 2009

Ledig dag och överaskning...

Ja idag var min lediga dag... Jag jobbar bara 40% och jobbar då 4 dagar i veckan och har bestämt att onsdagar ska vara min lediga dag. Jag mår bäst av att jobba så och är glad att jag fått den möjligheten nu med mitt nya jobb.

Förkylningen håller i sig men jag fick sova bättre i natt i alla fall..skönt!
Jag har inte gjort många knop idag, mest vilat, tittat på TV, suttit vid datorn, men även varit upp till affären o handlat lite och hämta en kartong med klädleverans från Capri.

När jag satt ute på Facebook, sent på eftermiddagen, fick jag en fråga från min vän Nina om jag fått något med posten? Jag hade glömt ta in posten idag och gick så klart genast ut i lådan och förstod att hon skickat något till mig, ett gulligt kort t.ex som hon skickar då och då så där bara utan vidare...sånt som glädjer en så där gott i hjärtat... =)

I brevlådan fanns ett kuvert med mitt namn på, jag öppnar brevet som är knöligt pga något litet runt innehåll... och i kuvertet fanns ett gulligt paket...


Jag river upp paketet och där låg denna söta lilla sak... =)


En "Grubbelgubbe"... Jag har aldrig hört talas om den men den var så söt och så välmenad och träffade så rätt. Nina känner mig och vet att jag är en grubblare, en sån som ofta ligger vaken på nätterna, med många tankar och funderingar som snurrar och det är inte en massa problem och elände som man kanske kan tro utan jag planerar, funderar, dagdrömmer (på natten) och kommer på saker jag ska/vill göra o.s.v.
Jag kan inte stänga av hjärnan helt enkelt... ha ha. Så nu får vi se om "Grubbelgubben" kan göra någon skillnad eller inte... hi hi.

Tack goa, snälla, omtänksamma, förståndiga och empatiska Nina...du är en riktigt go tjej!!!!!


Hoppas ni alla haft en bra onsdag!
Kram Patricia

12 kommentarer:

Lantligt i stan sa...

Vilken fin present du fått! Hopplöst om man ligger och funderar på något när man ska sova! Gillade ostkupan i föregående inlägg! Jag tänker ropa på en liknande på auktionen i morgon, men den var inte lika fin som din.
Kram Anki

Uttan sa...

Så gulligt!
Han kommer nog att hjälpa dej ska Du se.
Ha det gott!
Kram!

Suzan sa...

jag älskar paket, visst är det härligt!? =)

hemma hos lilla mej sa...

Visst är det ju bara så kul att få rolig post som kort,paket....Vad gullig gubbe och vilken gullig vän.Ha det nu gott vännen och ha en fin torsdag kramizar ~~~~RITA~~~~.

♥♫ FRÖKEN NATTUGGLA sa...

En sån underbart klurig present.Har heller aldrig hört talas om den,men en sån sak går ju bara rätt in i hjärtat.Kul.Kramiz.

Nina sa...

Åh, han har jobbade lite redan första natten då, grubbelgubben?!! Bra, då behöver jag inte reklamera :)

Nu skickar jag en massa Krya-På-Dig-Kramar och hoppas att det inte blir så förbaskat långvarit den här gången!

Kramar om dig!
Nina

annashusidingtuna sa...

Nej men en sådan söt liten grubbelgubbe!Hoppas han hjälper dig i ditt planerande!!!
Kram Anna

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Paket i lådan det är kul, jag gillar ju Tradera så då blir det en del. Så fiffigt av Nina och ge dig en grubbelgubbe, han är söt. Han kanske tar över lite grubbel.
Ha det bra
Goa kramen till dig
AnnaMaria

Nattmia sa...

Mysigt med presenter som dyker upp bara så där :-) Och Nina är ju en go tjej, helt klart..

Hoppas du mår bättre nu och dagen idag blir en bra sådan..

Kram
Mia

~~♥ Mamma Millan ♥~~ sa...

Hallojsan!!
Så härligt md omtänksamma vänner!!!Så söt den är!!Kul att nya jobbet funkat bra!!
Kram Millan♥

Mina ord - min vardag sa...

ohhh vilken gullig vän du har tänk om jag med hade såna vänner men i min brevlåda dimper det bara ner en massa räkningar så dit går masn med tunga steg. blir lite avis på dig kram och ha en bra dag.

Pixi sa...

Vilken rolig surprise!! AHr oxå en sån ,mycket bra att ha även i fickan o ta upp o viska sina grubblerier till den,så behöver man inte gå o tänka på det mer,hehe..=)