lördag 12 september 2009

Oj va dagarna går...

Ja oj va dagarna springer iväg ibland...redan lördag... =)
I veckan har det jobbats och så har jag ju haft visningar som gått kanonbra...jättekul.

I dag åkte jag och "sonhustrun" Ann-sofie på shoppingtur till Västerås... Hon ville åka till Nisses och jag har inte varit där på säkert 1 år så det tyckte jag var ett bra förslag.

På Nisses har de ju typ allt mellan himmel och jord och lite till, och det blev ju så klart några saker som fick följa med hem.
Rozzi fick bl.a. den här stora gummi "hönan Agda"... hon äääälskar de här gummi-hönorna med pipljud och har haft 2 st tidigare, och de håller inte hur länge som helst.
Men nu är hon överlycklig och har sprungit och släpat på hönan hela eftermiddagen.. haha


Det blev även 2 fina konstväxter, en ny fin termos och den söta "Välkommen"-stenen, som ska ligga på ute-trappen. Det blev även en tripp till IKEA för att fylla på ljus-förådet...så några hundra värmeljus, vanliga ljus och ett Äppel-doftljus som jag ska ta med och ha på kontoret när jag pysslar om lite där... =)


Så här ser huset ut där jag nuförtiden jobbar...mitt kontor ligger i källaren i den vänstra porten och bakom mig är en stor härlig skog som är perfekt att ta en liten rast-promenad med Rozzi när hon är med och jobbar... =)


Nu ska jag gå och göra Tacos inför kvällens familje-mys i TV-soffan... =)

Önskar er alla en fortsatt skönhelg!
Kram Patricia

10 kommentarer:

annashusidingtuna sa...

De har verkligen hur mycket fint som helst på Nisses, den första avdelningen med alla lyktor....Suck,där skulle man kunna handla sig fattig.

Men ändå så tycker jag att deras sortiment var bättre innan banden...

Ha en trevlig lördagskväll!
Kram Anna

Nattmia sa...

Du hittade lite som vanligt när du är ute :-) Och så klart voffsen skall ha en höna som hon tycker är så kul :-)

Ha nu en bra kväll med tacos..

Kram
Mia

hemma hos lilla mej sa...

Vad kul att det gott bra att sälja kläder.Ja då blev väl Rozzi glad att få en ny leksak av matte!!!!!! jaha lite grejer från Ikea pch Nisses blev det också.Vad gott med tacos......mums.Hadet gott vännen ha en mysig söndag kramizar ~~~~RITA~~~~~.

~~♥ Mamma Millan ♥~~ sa...

Söta Rozzi..klart de 4 benta ska ha leksaker med!! Tacos sååå gott! Hoppas det blidde en mysig kväll...för det blidde det här!

Trevlig Helg!! Kram Millan ♥

Anne sa...

Det är klart att Rozzi ska ha något när du är ute och shoppar... Äppleljusen från IKEA doftar juvligt tycker jag...Tacos är mums...;)

Kram Anne

Lena sa...

Härligt att försäljningen kommit igång. Ja du vi inom omsorgen har såna arb pass, just för att vi ska kunna hitta på saker underhelgerna, det funkar ju inte om man slutar tex 4 för när vi ordnar tillställningar eller utflyckter så blir det långa dagar sen ledig mer i vecknan så det är helt ok...kram kram

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Så bra och kunna ha med Rozzi på jobbet. Ser att du laddat upp med ljus för höstmys, och hönan ser rolig ut, att den piper gillar dom.
Ha en bra söndag
Kramisar
AnnaMaria

Hannahs Bod sa...

Tjohej!! Hääärligt med massor av ljusinköp,kan verkligen behövas nu när hösten är här med mörka kvällar.
Ha en skööön söndag//Kram Hanna

♥♫ FRÖKEN NATTUGGLA sa...

Jag hör pipljudet från Rozzi ända hit,men vad gör man inte för djuren!!! Verkar ju kanon med nya jobbet och att du kan ta med vovve och dessutom en stor härlig skog bakom att rasta Rozzi i.Hur bra kan det bli??? Önskar att jag oxå hade ett jobb där man kunde ta med hunden!!! Kul det lät med IKEA,längesen jag var där.Du pysslar och donar.Tack för alla rara kommentarer hos mig.Kramiz på dig.Nu ropar skogen på mig.

Uttan sa...

Ja Nisses e kul där finns verkligen massor.
Värmeljusen går åt nu men jag tycker IKEAS ljus blivit sämre vad tycker Du?
Kanske bara är inbillning.
Skönt att se att Rozzi e på lekhumör.
Ha en go Söndagkväll!
Kram!