fredag 25 september 2009

Fredagsmys...


Ja, så var det då fredag igen... =)

Fullt upp på jobbet idag, så mycket som jag behöver komma in i och skapa rutiner kring och sånt tar ju tid. Inte nog med det så har datorn havererat där hyresprogrammet låg så jag har fått kolla upp alla hyresinbetalningar de senaste månaderna tillbaks manuellt och försöka få ordning på allt kring detta och se om någon hyresgäst inte skött sina betalningar o.s.v.

Men jag trivs jättebra med mitt nya jobb, det har ju snart gått en månad och jag tror fortfarande det här kommer att bli skitbra när jag fått komma i ordning med allt... =)

I kväll fick älsklingen bestämma vad som skulle stå på menyn, och det blev pommes och kött med tzatziki... visst var det väl rätt gott, men kanske inte min favvo-mat, och knappast nyttigt...men men... =)

Kvällen har tillbringats i soffan med Idol och sen Kändisdjungeln...
Och i kväll är jag lite "ledsen i ögat" för min favvo-kille Mikkey Dee åkte ut ur Kändisdjungeln trots att jag röstade på honom... men det tar ju slut i morron i alla fall så det är väl inte hela världen... ha ha
Så eftersom jag inte har några andra bilder att visa, och eftersom jag är en inbiten hårdrockare, så tillägnar jag kvällens inläggsbild till en enormt go kille som är snäll, allmänbildad, charmig och en grym trummis....
MIKKEY DEE!!! ... ; )Rock on!!!... =)
Kram Patricia

8 kommentarer:

Uttan sa...

Skönt att höra att Du trivs på Ditt nya jobb!
Tittade inte på Kändis Dj. i dag men jag tror på KP han e cool.
Ja nått Fredax mys m Mannen har det inte varit eftersom han jobbar.
Men vi får ta igen det nu när han har 14 dagars semster.
Nu ska jag kolla lite på Din Webb Loppis.
Trevlig Helg!
Kramar!

♥♫ FRÖKEN NATTUGGLA sa...

Min kväll har sett likadan ut.Först Idol och sedan Kändisdjungeln tillsammans med en stor skål ostbågar naturligtvis.Verkar va en mysig kille den där Mikkey Dee.Har aldrig lyssnat på hans musik men go verkar han va.Trevlig helg nu och kul att det känns bra på ditt nya jobb.Kramiz.

Nattmia sa...

Vad tråkigt att han åkte ut, han gillade jag med.. Fast idag har jag inte sett kändisdjungeln utan det var Skavland som var på hos oss..

Njut av lördagen..

Kram
Mia

Nina sa...

Vilket extrajobb det blev för dig. Vad beroende vi är av datorerna idag, egentligen. Hoppas du fick till allt som du skulle å att datorn funkar till nästa koll.

Här såg vi Dobidoo å sen blev det fb :)

Ha en skön helg nu, vännen!
Kram Nina!

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Tack för din fina hälsning, nu är maken jättepigg. Men det är flera utredningar på gång. Dom vet inte vad det var än. Och jag missade Idol igår, det gör jag inte gärna. Nu vet jag inte vilka som gick vidare! Ha nu en toppenhelg.
Goa kramen
AnnaMaria

~~♥ Mamma Millan ♥~~ sa...

God Morgon!!
Idol o go mat blidde det för oss med hos mina föräldrar....fick ju snällt fly hemmifrån;))

Kul med nya jobbet o gött´att du trivs!

HA EN SKÖN LÖRDAG!
kramis Millan ♥

Hemma på Landet sa...

Du är snäll du goa gumman.:-) Kram

Ann-Sofie sa...

Dags och blogga nu!! :P