söndag 22 november 2009

Tappat lusten...


Ja, jag har tappat blogg-lusten lite...har varit väldigt trött sista veckan, inte haft orken att sätta mig att blogga och har inte ens besökt mina blogg-vänners sidor heller...jag har bara inte haft någon lust...


Men så är det ju här i livet, allt går upp och ner och tur är ju det för det vore nog ganska tråkigt om det var samma-lika hela tiden... =D

Men här kommer en liten sammanfattning av vad som skett sista tiden... =)

Förra helgen var det lördagsmys med chips o cola som vanligt...och älsklingen skulle retas lite med Rozzi som älskar chips, så han lät några smulor vara kvar i påsen och vek ihop den och så fick hon kämpa upp påsen för att komma åt de små smulorna.... =)
Och hon är envis och älskar utmaningar och jag kan säga att det fanns inte en smula eller ett doftspår kvar i den påsen när hon var färdig... ha ha ha.

Och tusen tack alla underbara gulliga vänner som skickat omtänksamma och gulliga hälsningar till oss efter förra inlägget om Rozzis anfall och allt annat elände hon råkat ut för sista tiden.
Nu har det varit lugnt och utan anfall sista veckan, och såret i rumpan har nästan läkt och hon är pigg och glad som vanligt... =)

Förra söndagen gjorde vi ett litet besök på IKEA... Det var dags att fylla på ljus-förrådet här hemma, för här går det åt mängder med ljus... =)
Så det blev en massa blockljus och flera hundra värmeljus och lite annat smått och gott... =)


Veckan har bestått av jobba, auktionsbesök, fix i butiken och för lite sömn...har sovit så jäkla dåligt i veckan och så blir det ofta när jag har lite mycket omkring mig men nu känns det som jag börjar landa igen... =)


I fredags kväll hade jag väldigt roligt...
Då var jag och min ena svägerska bjudna hem till vår f.d. svägerska på Ost-kex- och vin kväll.
Vi har inte umgåts på flera år utan bara pratat lite när man stött på varandra men nu bestämde vi att det var dags att träffas och umgås och ha trevligt.
Och vi hade jättekul, pratade massa gamla minne, om barn och livet i stort. Vi åt kex och goda ostar och drack flera glas rött och skrattade massor...ja det var riktigt trevligt!... =)

Dagen efter var mindre kul, jag vaknade med hemsk värk i kroppen...min kropp gillar inte när jag dricker för myckte rödvin, jag får jobbig värk i kroppen av det...och det blev ganska mycket vin ... men det går ju över och det var ju så roligt att det inte gjorde något, men lördagen tillbringade jag i soffan.

Idag ska jag fixa lite nere i butiken ...

Det är dags för den stora
HÖST REA:N!!!!!
På onsdag startar jag den stora Höst-REA:n av Capri collections kläder, och i går skickade jag mail till alla kunder som lämnat sin mailadress. Jag ska ha öppet en timme längre och hoppas på många kunder... =)
VÄLKOMNA på Onsdag kl 16.00 - 19.00!


Och idag är det ju söndag, och söndagar för mig är njutning och ta hand om mig själv-tid... för i kväll är det åter dags för min underbara Yoga på Shanti Yogastudio här i Kungsör....längtar!!
Hoppas ni alla haft en bra vecka...jag ska försöka besöka er mina blogg-vänner lite senare idag... =)
Kram Patricia

11 kommentarer:

Nina sa...

Jag var faktiskt in på din blogg imorse och tänkte om den inte hade uppdateras på min sida bara, för det händer rätt ofta att bloggarna skrivs utan att det ändras hos mig. Men jag får ju mail när du skriver, kom jag på sen :)

Hoppas det får fortsätta vara bra för er nu! Både med saker som går sönder och Rozzi! Ja, å så värk å jobb å sömn å allt...

Tänker på dig, vännen!
Kram Nina!

Dubbelörn sa...

Luften går verkligen ur en när det där jädrans gråa täcket ligger som ett lock över oss. Igår var vi ute hela dagen o njöt o idag kan man nästan inte fatta att solen sken igår. Var det månne en dröm? ;)

Kram

Mina Gouldsamadiner sa...

Hej.Gott att höra ifrån dig.Blev lite orolig att Rozzi var dålig igen.Ja tappa lusten att blogga får man ibland.Men det kommer ju och går.Ibland tycker man inte att man har ngt. att blogga om alls och mindre att andra ska tycka det är trevligt att läsa.Bloggandet ska ju va kul och inte kännas tvingande,så ta det bara lugnt ett tag.Ta hand om dig själv och familjen.Kramix på er.

hemma hos lilla mej sa...

Man ska blogga när man känner för det inte några måsten.Vilken gullig Rozzi som kämpar för att få äta chips.Gulligt.Vad skoj med besök på Ikea.Vi ska oxå dit och fylla på ljusförrådet.Vad skoj att besöka en vän på ost kex och vin.Mysigt.....Ha en skön söndag vännen kramizar Rita.

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Det var skönt och höra att Rozzi mår bra, kul bild med chipspåsen. Och jag förstår att du inte orkat blogga, du har säkert för mycket att göra. Då är det ju blogga man får skära ner på. Hoppas du får sålt massor på rean.
Ha en lugn och bra söndag
Kram kram
AnnaMaria

Lena sa...

jo men så är det man orkar inte blogga ibland och det är väl just det som är bra, att man kan lägga saker åt sidan..sköt om dig kram kram

Photo by Maria sa...

Nä det är ju så att man är ju inte alltid påtopp och allt går i vågor..Men din blogg har varit saknad från mig..

Skönt att det är bra med Rozzi nu och jag kan nästan höra hit hur det prasslas med psen för att komma i den ;-)

Inget kul med vär efter vin men jag hoppas det lättat en del nu..

Ha nu en bra fortsatt söndagskväll..

Kram
Mia

Anne sa...

det där med att blogga är en mara i bland tycker jag. just nu så bloggar jag bara på söndagskvällar..;) vet inte varför, det bara blir så...

Hoppas Rozzi mår bra nu, det är hemskt när de små liven blir sjuka..

Ha en go dag, Anne

Uttan sa...

Har faktiskt undrat hur det är med Dej!
Var lite orolig att nått hänt.
Jag är glad att Du skriver några rader.
I bland finns varken tid eller lust så är det bara.
Ja ha ja!
Man kanske skulle åka till Kungsör på REA på Onsdag!!!Mannen är ju Ledig!

Sköt om Dej!
Kramar!

Stina sa...

Ja, den där bloggluset. Den kommer och går. Jag är lite lika i hjärnan. Får se om man vilar ett tag. Kram Stina

junhe sa...

härligt med ostbricka & höst rea!!! ja, visst går livet upp och ner för oss alla. livet är som en dans på rosor-ibland dansar man på bladen och ibland på taggarna. själv ska vi åka till thailand på fredag (3 veckor) men kan inte känna ngn glädje pga en envis förkylnig & feber...SÅ DRYGT... förra året när vi åkte hade jag samma problem och vi åkte ändå, men det slutade med halsfluss och sjukhus besök =(

jag försöker dock kurera mig nu och håller tummarna för att vara frisk på fredag!!!

ta hand om dig/ kram junhe