lördag 23 oktober 2010

Lördag...

Fick lite sovmorron idag, det är aldrig fel att få sova längre än 7:30 ... =)
Efter frukost så jobbade jag ett par timmar med Rozzis uppfödares hemsida som jag administrerar.

Sen plockade jag lite i köket, dammade av på extrabänken och diskade av grejjorna där och tände en massa ljus ... tände även en brasa i öppna spisen för att få upp värmen lite mer på övervåningen ... =)


Fick förfrågan från stora sonen om vi kunde vara hundvakt till deras lilla Clabbe då de skulle åka bort på kalas, de skulle då komma lite tidigare så jag skulle få träffa Clara med. Men det blev tyvärr inget Clara-mys för pappa Zebba (som hade jouren på jobbet) fick larm och blev tvungen att åka och jobba, så han släppte bara av Clabbe i farten.

Rozzi blev glad att se Clabbe, så det var fullt ös här hemma en bra stund. Släppte först ut dem så de fick rasa av sig det värsta ute, men de fortsatte en bra stund även inne... =)

8 kg foxterrier mot 44 kg rottweiler... ha ha


De är för roliga de där två tillsammans, de är så bra kompisar och delar allt ... leksaker, mat eller tuggben det spelar ingen roll ... =)Älskling han jobbade på där nere på nedervåningen. Nu har han isolerat klart och satt upp fuktspärren och börjat med spånskivorna på den låååånga väggen i köket.

För er som undrat så blir matdelen borta vid de små fönstren, sen blir det skafferi - kyl - frys mellan de små fönstren och det stora, under stora fönstret kommer en lång arbetsbänk som svänger runt till höger för diskbänk m.m. och till vänster om bilden blir det en liten arbetsbänk och spis.
Vi bor ju i ett stort 2-familjshus med 2 lägenheter på 3 rum o kök, därför har vi förmånen att kunna renovera i vår egen takt, vi har ett kök på övervåningen som vi bara snyggade till när vi köpte huset, men på nedervåningen ska jag ha mitt stora, riktiga, nya, fina kök... =)
Tanken är att 19-åringen ska bo på övervåningen och får då en egen lägenhet där, när vi blir klara med nedervåningen ... =)


Till kvällen gottade vi oss med lite chips idag ... och smulorna i botten på påsen fick Rozzi ... så hon hade eget "lördags-mys"... =)
Hoppas ni haft en skön lördag!!
Kram Patricia

3 kommentarer:

Nina sa...

Härliga hundkompisar <3
Hoppas du sart får lite Clara-gos med :)

Vad fint ni kommer få! Ska bli kul å följa utvecklingen!

Kram Nina!

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Det var en rolig bild när Rozzi äter chips, såklart hon ska ha lite fredagsmys också. Och lekkamrat fick hon, det syns hur kul dom har. Gissar att mattor och allt flyger och far. Så jättebra och ha ett kök till när ni renoverar, just kök är ju lite bängligt annars.
Ha en fin söndag
Kramar
AnnaMaria
Ps, sånt där bröd du gjorde ska jag göra också

Lilla Kullan ♥ sa...

Sköna vovsingar!:-) Kram Stina