söndag 31 oktober 2010

Sköna söndag ...


I går var vi bjuda hem till min ena bror med fru.
Vi har nämligen en liten tradition, där vi samlas hela min familj, dvs mina föräldrar, mina syskon med respektive och min äldsta son med sambo (och övriga ungar som vill vara med) och så skrapar vi Triss-lotter.

Vi lägger ihop pengar till 100st lotter och sen skrapar vi och hoppas på vinnst, men precis som tidigare gånger så blev vinnsten bara runt 900:-
Då lägger vi de vinnst-pengarna till nästa lottdragning och behöver inte lägga till lika mycket pengar för att få ihop till de 100 lotterna.

Vi hoppas ju så klart på storvinnsten men den verkar låta vänta på sig... =/

Mamma och pappa hämtade oss när vi skulle dit i går kväll och då fick vi en liten present av mamma, denna vackra hortensiakvist med en djup-röd ros...så enkelt men så vackert!


Och så fick vi den här söta skålen på fot ... ett auktionsfynd misstänker jag ... =)


Kvällen var jätterolig, vi fick god mat och gott att dricka och kvällen blev sen även om vi gick hem först för jag var ganska trött.


I morse hade det ju blivit vintertid, men det hade jag glömt när jag vaknade, så när Rozzi väckte mig kl 9 så gick jag upp och tyckte det var lagom tidigt, gjorde frukost och satte mig vid TV för att se Nyhets-morron ... och ser då att klockan ju "bara" var 8:15 ... åh va trött jag blev då ... ha ha.

Mitt på dagen fick vi fint främmande ... =)

Zebba, Ann-sofie och goa Clara kom och fikade ... ja och så lilla Clabbe då (hunden) som fick busa med Rozzi ... =)

Clara hon var trött så hon sov gott i vagnen hela tiden de var här, så det blev ingt gos och mys, mer än ögon-mys då ... =)I kväll har jag varit på min efterlängtade Kraft-stund/Meditationskurs som jag går på. Och det känns att jag gått några gånger nu, att jag går frammåt så att säga, och kommer djupare i meditationen och får bättre och bättre kontakt med "andra sidan" och får starkar upplevelser...det är sååå himla häftigt ... =)Nyss har vi haft Söndags mys här hemma ... med Tacos. Tänk att det är så gott, att man aldrig tröttnar på det är ju konstigt ... =)


Jag har haft en skön helg, hoppas ni andra haft detsamma!!
kram Patricia

6 kommentarer:

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Taco är lika gott jämt, det tröttnar man inte på! Tänk att det inte fanns någon vinstlott med hög hög vinst när ni skrapade så många, men till slut händer det ska du se.
Önskar dig en bra start på veckan
Kramar
AnnaMaria

Nina sa...

Så go hon är, lilla Clara :) Det var väl svårt att låta bli att ta upp henne, kan jag tro...

Det låter spännande det där "vad det nu är" med din meditation.. Önskar jag var mottaglig för sånt, men jag tror inte jag är det.

Ha en fortsatt skön kväll!
Kram Nina!

Nattmia sa...

Man kan få ny energi av att bara titta på de små liven.. Jag hoppas få titta på våra vänners bebis nästa söndag, tyvärr blev det lite komplikationer så de ligger i Lund och är de kvar där på söndag så skall vi åka och hälsa på dem..

Meditation och kontakt med andra sidan låter verkligen häftigt..

Ha nu en fin start på ny vecka och ny månad..

Kram Mia

Lisas torp sa...

Vilken kul och härlig tradition med trisslotterna! Alltid slår det väl till någon gång när ni nu köper så många!!!!

Så skönt det låter med din mediation, något man borde ägna sej åt.
Önskar dej en skön och fin vecka!
Kram
Lisa

Uttan sa...

Ja dessa triss lotter man är vinnare ända tills man har skrapat.Mannen köpte ju kalendern till förra advent och skrapade en varje dag 24 st och det Han vann var på tre lotter summan var under hundralappen totalt.

Så mysig Hon är lilla Clara. Det är väl fantastiskt.
Här har Vi också klockat om undrar om det var därför Jag sov två timmar nu på em ?

Sköt om Dej!
Kram!

Lilla Kullan ♥ sa...

Så söt hon är, lilla Clara färdiga gå.;-)
Härligt Hortensiakvist. Mycket fin.:-) Kram Stina