torsdag 28 oktober 2010

Pustar ...


Med risk för att vara tjatig så måste jag ändå säga att det kändes mycket märkligt att komma up i morse och det var 19 grader varmt på övervåningen. Värmen slog emot mig när jag tog de sista stegen i trappan och det luktade till o med varmt när jag kom upp ... =)

När huset stått kallt så länge så tar det ju tid att värma upp huset, så idag när jag kom hem från jobbet satt jag här o pustade, fick ta av mig luvtröjan och satt i linne och mysisar men tyckte ändå det var varmt, då kollade jag på termomtern som visade 21 grader ... ha ha

Jag tycker det är i varmaste laget så jag gick ner och justerade lite till på pannan men än är det fortfarande 21 grader fast det är flera timmar sen, nåväl det tar väl ett tag innan vi hittat det läge vi gillar .. =)
Till o med Rozzi tycker det är för varmt, hon låg här och flåsade för en stund sen och la sig på golvet istället för i soffan ... hon har väl fått en värmechock hon med .. =)

Nickes allergi blir bara värre och han har utvecklat astma som tycks bli värre, så nu har vi bestämt oss för att sälja våra fåglar, och vi har ju en väldans massa fåglar...
Så idag har jag satt ut Zebrafinkarna på en annons på Blocket
Vill ni läsa mer kan ni se annonsen här...

Nyss svalkade jag mig med lite god glass ... =)
En av mina favoriter .. Crema di Mascarpone ... mums!


I morron är det fredag och helg igen ... skönt!!

Må så gott!
Kram Patricia

6 kommentarer:

Nattmia sa...

21 grader tycker frusna jag låter perfekt :-) Jag fryser ju allt som oftast och Patrick sitte t-shirt när jag ´har kofta och filt om mig ..

Hoppas hans astma blir bättre när ni sålt era fåglar..

Kram Mia

Nina sa...

Ja, 21 brukar nog vi ha med, men då värmer jag mig mer te och pläd, och skulle aldrig komma på idén att käka glass! Haha! Tacka vet jag värmebölja! Runt 30 sisådär, då mår jag prima :) Skulle bo i Thailand, eller nåt!..

Tråkigt att Nickes allergi blivit värre.. Lycka till med att få fåglarna sålda!

Kram Nina!

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Godmorgon
Vilken skillnad det måste vara för er med värmen, här har vi inställt på 20 grader. Det räcker, och så blir det inte så dyra elräkningar, vi har bergvärme. Hoppas fåglarna får nya bra hem, när vi sålde vår Orville en nymfparakit flyttade han till Skåne. Fick en jättestor bur och en fru! Han levde länge och lyckligt, han kunde prata också.
Trevlig helg
Kramar
AnnaMaria

Lilla Kullan ♥ sa...

Så jobbigt med allergi.
Härligt med värme. Måste kännas skönt att det fungerar bra.;-) Kram Stina

junhe sa...

Bara älskar värmen så hos mig får det gärna vara 23 grader varmt inne (är ju så frusen av mig och jag hatar verkligen att frysa). Hoppas ni får en bra helg/ kram junhe

ps: den där glassen såg verkligen god ut, så synd att den inte finns i laktosfritt.ds

Lena sa...

Härligt att det fungerar som det ska med värmen:)tur du har lite glass att svalka dig med;) kram kram