torsdag 3 februari 2011

Snart helg IGEN!

Det är helt galet va fort tiden går, i morron är det fredag igen, och mamma o pappa kommer hem från sina 3 veckor i Thailand ... veckorna går fort, jag tyckte nyss de åkte .
Och kära Nina med sin familj har med hittat hem från semestern ... ordningen är återställd .. jag har saknat hennes härliga blogg .. =)

I går var jag iväg till min vän Helen på Hälsokällan4U och fixade mina naglar igen, det är fyra veckor sen jag förlängde naglarna och nu hade de ju växt en hel del så hon snyggade till det som växt ut och satt dit 3 dekor-stenar, inte riktigt min stil men men ... =)


Idag på dagen var det åter dags för Yoga .. åh va jag älskar min yoga och framför allt min underbara Yogalärare Ulrica. Hon håller på att flytta ifrån Kungsör och det är sååå tråkigt att vi förlorar hennes mysiga Yogastudio .. =(
Men jag passar på att njuta denna sista termin tillsammans med henne, att yoga hemma utan hennes ledning är inte detsamma och blir därför inte av.

På eftermiddagen blev jag hembjuden till lilla Clara med familj för lite Clara-mys ..och glass .. =)
Bilden lånar jag av Claras mamma som fotade när hon fick mat ... =)


Clara är jätteförkyld men hon var lika go och glad som vanligt ... goa unge!
Jag satt och pussade i luften mot henne och hon tyckte det lät roligt och plötsligt ser jag hur hon börjar härma mina pussrörelser med munnen och hon försöker forma läpparna till en puss ... hon såg för härlig ut och farmors-hjärtat smälte så klart ... =)
Hon är ju bara 5 månader men hon är så frammåt och med och hon "pratar" och har sig och hänger med i allt som händer .. =)

Fredag och lördag tror jag vi blir hemikring och tar det lugnt, men tidigt söndag morron åker jag upp till Stockholm på föreläsning av Dr Claus Hancke.
Claus Hancke är specialistläkare och leder Institutet för Orthomolekylär Medicin i Danmark och ska föreläsa om "Anti-aging" och det ska bli jätteintressant.

Nu ska jag ta min bok "Hälsan i ett nötskal" (av Dr Bo Dettner och Ronny Kvist) och lägga mig och läsa en stund, jag läser den för andra gången, den är så otroligt intressant och jag rekommenderar er alla att läsa den. Är man det minsta intresserad av hälsa och vill påverka sitt välmående så kommer ni att gilla denna bok, den är dessutom lättläst och bra skriven och inte någon tråkig faktabok som man kanske kan tro, nej riktigt intressant är den!


Må så gott och trevlig helg alla!
Kram Patricia

7 kommentarer:

Photo by Maria sa...

Ja tiden rinner iväg fort som blixten..
Snygga naglar.. Jag gillar ju inte nagellack och tycker ofta det är grymt fult men så här diskret och med de tre små pärlorna tyckte jag var snyggt..

Goa Clara, så söt hon är..

Ha en fin fredag nu..

Kram Mia

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Så fina naglar, sånt skulle jag behöva gå på också. Fast i mitt yrke måste jag ju ha korta naglar tyvärr. Hon är så söt Clara, dom är för goa när dom äter med hela ansiktet.
Ha en fin helg
Kram till dig goa bloggvän
AnnaMaria

Anonym sa...

"Ortomolekylär".....???
Jag var tvungen att googla för att kolla vad det betydde och den länken jag hittade var mycket intressant måste jag säga. Kan nog bli en ganska spännande föreläsning misstänker jag.
Hoppas du får stor behållning av den. Ha en riktigt härlig helg och kör försiktigt! Kram Cicci
(antecknar boktipset =)

Vardagslycka sa...

Så söt hon är lilla Clara! Vad mysigt att ha henne på så nära håll, de växer ju så fort de små liven.
Naglarna är ju supersnygga, jag tycker det var fint med stenarna som dekoration. Mina ser ut som skrutt just nu... Susanna ( dottern ) är utbildad nagelterapeut så när hon bodde hemma hade jag turen att få naglarna fixade ibland, sent nån kväll eller nå. Hon kommer hem från London en sväng nästa vecka, vi får se om hon har tid med mammas naglar då, det vore kul.
Jag började städa skafferiskrubben för en stund sen så nu ser det ut som en jordbävning i köket, kanske dags att ta itu med det ( men det är ju så lätt att slinka ner vid datorn en stund...). Bäst att göra lite helgfint nu. Ha en supermysig helg.
Kram, Carina

Hanna sa...

Ha en bra helg!
Kram
Hanna

Stina sa...

Haha... Vilken härlig liten Clara.
Snygga naglar.:-) Kram Stina

Uttan sa...

Oj vad Klara växer...det är härligt när man får lite tid med barnbarnen.

Fina naglar...mina fixade barnbarnet Linnéa häromdagen men det börjar flagna....

Trevlig Helg!
Kram!