tisdag 22 november 2011


I torsdags eftermiddag var det riktigt soligt och fint när jag kom hem från jobbet, så jag tog Rozzi och åkte ut i skogen för en promenad, tänkte att jag skulle plocka lite mossa till advent samtidigt.

Vi gick där i godan ro och jag plockade min mossa, när vi sen var på väg tillbaks mot bilen så ser jag Rozzi stanna upp och vädra i luften .. så far hon in 3-4 meter från stigen och börjar nosa i backen och börjar äta på något .. Jag förstod direkt .. TRATTISAR ... =)
In i skogen snabbt som sjutton och kommendera SITT så hon inte skulle kunna äta upp all svamp, och där fanns ju massor med svamp .. =)

Hon är en rackare på att markera kantareller och har ju gjort det sen hon var drygt 1 år gammal och utan att vi tränat speciellt mycket på det heller ... =)
Så jag fick med mig både en hög mossa och en hög trattisar hem .. =)


I fredags var det 8 år sen jag och älsklingen träffades för första gången. Jag överaskade honom med att köpa en röd ros och ett gulligt kort och sen gick vi ner till vår asiatiska restaurang här på orten och åt lite gott på kvällen .. =)


I helgen har jag varit på Reiki II utbildning och lärt mig jobba med Distans healing. Jag var väldigt skeptisk själv till att det verkligen skulle fungera, men efter att vi fått träna på 2 personer som vi inte visste ett dugg om, mer än att den första var en man och den andra en kvinna, så vet jag nu att det fungerar, helt otroligt vilken häftig upplevelse .. =)

På kursen passade jag på att köpa den här vackra Oracle korleken.


Och så hade hon en vän som gjorde de här söta änglarna med bergskristaller, så det fick det också följa med en hem som nu hänger i mitt behandlingsrum .. =)


Nu är det ny vecka och nya möjligheter och utmaningar. I går var jag och fixade naglarna och där hittade jag den här fina asken i sten, så den var ju bara tvunget att få följa med hem .. =)

Idag står det Thai-massage på schemat till kvällen och eventuellt ska jag göra en Distanshealing på en vän i eftermiddag, annars är det inte så mycket inplanerat.
I morron ska jag ge ännu en Distanshealing och sen gå på meditation på kvällen, så det här blir en riktigt skön vecka känner jag .. =)


Må så gott!
Kram Patricia

6 kommentarer:

Lilla Kullan sa...

Skogen... den är underbar. Man märker att hunden trivs där också.:-) Kram Stina

Vardag och flärd sa...

Så bra att ha en hund som letar kantareller (men det är lite fusk, hihi)!
Grattis till 8-årsdagen, sköt om er!
Kram Eva

Nattmia sa...

En Rozzi vill jag med ha =) Jag hittar ju sällan svamp och det för att jag tycker det är så grymt tråkigt att leta efter den..

Häftigt med distanshealing..

Ha en fin kväll..

Kram Mia

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Vilken duktig Rozzi, jag försökte lära vår Rasmus och leta svamp. Men han ville bara spåra harar och rådjur. Jag blir inte förvånad om du hittar trattisar i dec till julomeletten!
Kramar
AnnaMaria

Gunillasljusglimtar sa...

Hej du goa! Kul med trattisar,duktig vovve...Skoj att fira älsklingen också! Jasså du har sytt också ja..Visst är det kul,blir inte så mycket nu för tiden men. Ja grynkorv ÄR ju så gott...ha det gott vännen Kramis Gunilla

Hem Ljufva Hem sa...

Härligt med lite sol,längesen jag såg den,bara mörkt och grått.
Låter spännande med healingen och gu så gott med thaimassage,härligt!!!
Ha en fin vecka och grattis till 8 årsdagen...
Kramiz.