onsdag 23 november 2011


Jag vet ju att det är 1:a advent på söndag, inte för jag är så traditionell av mig och det blir mindre och mindre med åren känns det som. Men som nu när det inte ens känns som vinter ute, inte en finga snö, inte ens minusgrader .. ja då brister min pynt-lust.

MEN i går kväll fick jag i alla fall för mig att jag skulle ta och pynta min ljusbricka som står på TV-bordet, med den mossa jag var ute och plockade förra veckan. Så, sagt och gjort, så blev det i alla fall lite advents känsla här hemma .. men bara lite .. vill fortfarande ha snö och några minusgradder för att få den rätta känslan .. =)

I måndags var en vän här på healing behandling, hon är väldigt medial och har varit sen hon var liten. Jag har länge tänkt jag skulle fråga henne var hon köpt en stor fin bergskristall som hon har i sitt behandlings rum men det har inte blivit av.
Det första hon säger när hon kommer in i mitt behandlingsrum, är att andarna pockar på uppmärksamhet och har en hälsning till mig .. de säger att jag ska köpa några Ametister och lägga i mitt behandlingsrum och anledningen var tydligen för att jag har rummet i källaren.
Jag hade ju tänkt mig Bergskristaller men nu fick jag mitt svar, utan att ens behöva ställa frågan .. hi hi.

Så efter hon fått sin healing av mig så var jag ut på nätet och beställde några Ametister, de var så billiga att det blev tre stycken, och nu ligger de utspridda i mitt behandlingsrum .. =)

Satt och kikade runt på lite hemsidor häromdagen och då såg jag den här boken och den var på rea, bara 79:-, så då beställde jag den och den kom oxå idag .. så nu har jag en ny härlig bok att läsa.

Den här boken är otroligt vacker med fina bilder, så den blir nog en njutning att läsa .. =)

En stor kram till er som lämnar en kommentar här, de värmer alltid. Jag har väldigt många besökare på min sida men inte så många som kommenterar så då blir man extra glad över er som gör det .. =)

Må så gott!
Kram Patricia

5 kommentarer:

♥ Pia... sa...

Hej där.. precis min tanke oxå.. många besökare men ite sååå värst mycket kommentarer.. undrar vad det beror på... antagligen precis som de jag gör.. läser och sen vidare... orkar inte kommentera:) Men duu vad häftigt med ametisterna.. är inte det februaries måndadssten..jag fyller år i feb.. så jag tror det är så!! Japp då har jag kommenterat då:) ha de gött och du..inte vill ja ha snö än.. nää usch... men pysslar de gör ja.. och lite adventsstök blir det...:) kram..Pia

Nattmia sa...

Vad bra att få svar utan att fråga, det är då man vet att det är äkta..

Julstämning kan jag nog få mitt i sommaren.. Ha ha.. Jul älskar ju jag men jag gillar inte vintern.. Så för mig kan det vara plusgrader länge till.. Men vill gärna ha lite snö, fint väder och några minus på nyår då jag skall plåta brudpar..

Ha nu en fortsatt fin kväll..

Kram Mia

Vardag och flärd sa...

Vill bara säga hej och hoppas adventskänslan infinner sig i helgen!
Kram Eva

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Ljusbrickan blev jättefin, och jag håller med om att den riktiga adventskänslan har inte kommit. Men när det lyser i alla fönster på söndag kväll kommer den nog. Bra att du fick reda på vad du skulle ha för stenar, jag har en månsten i fönstret.
Kramar
AnnaMaria

Gunillasljusglimtar sa...

Hej gumman! Du har så fin blogg så.Tror oxå på att julkänslan kommer när det blir liite vitt o kallt,nu är det ju vår i luften,inte bra...Jättefin ljusbricka.Ha det så gott kramis Gunilla