söndag 6 november 2011

Mer svamp ...


På förmiddagen var vi ju bara tvugna att åka ut i skogen och plocka mer av all den svamp vi hittade i går, när man väl hittat ett ställe så vill man ju inte lämna ifrån sig det utan att ta vara på svampen .. =)

Det var lika grått och ruggit idag som i går och det var lite klurigt ljus att fota i men jag fick till några bilder i alla fall .. =)


Så kom vi då till alla trattisar ...

Huuuur mycket som helst, man vet inte var man ska börja plocka och Rozzi har fullt upp att äta och äta, undrar om det är bra för hundar att äta hur mycket rå svamp som helst? .. =)

Rozzi tittar på medan husse grovrensar svampen innan den får landa i vår korg .. =)

Vi hade en tid att passa så vi kunde bara stanna i skogen drygt en timme, men han ändå få ihop så här pass mycket .. ca 7 liter tror jag. Får se om vi hinner ut mer i veckan och plocka mer svamp .. =)

I kväll är det dags för Thaimassage, det ska bli skönt, känner mig lite mör i kroppen.

Kram Patricia

8 kommentarer:

Hanna sa...

Så mycket svamp du har hittat.
Kram
Hanna

Nattmia sa...

Härligt med all svamp.. Mycket gott man kan göra..

Hoppas du hade en skön stund med massagen och att kvällen är bra..

Kram Mia

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Höll andan vid dom första bilderna, vet inte vad det är för svampar. Men så såg jag att ni gick förbi dom, phu... Hoppas Rozzi inte får ont i magen, men svamp är ju mest vatten.
Kramar
AnnaMaria

Hem Ljufva Hem sa...

Trattisar är underbart gott nästan godare än de gula.Finns väl inget så avkopplande som svampplockning.Konstig hund du har som äter rå svamp...hihi...har jag aldrig hört talas om.
Ha en fin vecka.
Kramiz.

Anonym sa...

Vilken lycka att hitta så mycket svamp!
Härligt att avsluta helgen med massage.
Ha det gott vännen.
Kram Carina ( Vardagslycka )

Gunillasljusglimtar sa...

Oj ni har näsa för svamp ser jag...(Jag har en eller flera på jobbet som är snälla:) ) Nehe du Patricia inte kom jag tomhänt hem...Massor med kassar,julklappar säger jag om allt! ha en fin kväll...Kram på dej vännen ♥ Gunilla

Anonym sa...

Hej Patricia! Jaa visst vill jag ha en vedspis i köket,men det blir väl mitt nästa LIV antar jag,hihihi...Älskar att elda men gubben tycker det är åt helsike för varmt med en 27 28 * Tycker jag med men kan inte sluta utan öppnar dörrar i stället...Kram på dej ♥ Gunilla

Freshgarden sa...

Oj,Oj vad mycke svamp ni har hittat. Själv har jag inte varit ute i år i skogen tyvärr.
Önskar dig en skön helg.
Kram Britt