fredag 4 september 2009

Bild-fritt...

Ja idag blir det ett bildfritt inlägg.. har inte fotat något helt enkelt.. =)

I går när jag satt och jobbade ringde älsklingen och berättade att Rozzi fått ett mindre EP-anfall just när han skulle åka och jobba, så han fick stanna hemma tills hon var OK igen och blev lite sen till jobbet.
När jag kom hem dryga timmen senare så var hon pigg och glad som vanligt och tur är ju det, att det går fort över efter anfallen och att hon inte verkar lida av dem.

På kvällen hade jag första Capri-visningen för säsongen, ett glatt gäng tjejer från Köping var här och shoppade som sjutton, jättekul med en riktig rivstart... =)

När jag senare på kvällen just landat i TV-soffan efter visningen så får Rozzi ännu ett EP-anfall, hon var så slut efteråt att hon inte kunde röra sig utan låg helt lealös med tom blick i flera minuter...det är jobbigt när hon blir så hårt tagen av anfallen, men efter 15-20 min är hon pigg och glad igen.

När vi var på Strömsholm med Rozzi i somras när hon fått 6 anfall på dryga ett dygn, så sa de att i fortsättningen ska vi ge henne Stesolid så fort hon får mer än 1 anfall, så i går kväll gav jag henne en Stesolid efter det andra anfallet och hon fick inga fler anfall under kvällen/natten som tur var, men det är ju sällan hon får mer än 1-2 anfall på ett dygn....

Idag fick hon komma till mig på jobbet när husse åkte och jobbade, så slipper jag oroa mig över att hon får anfall när hon är ensam hemma, även om hon bara är ensam någon timme per dag.

Nu är det helg och jag sitter och väntar på att att älsklingen ska komma hem från jobbet, han jobbar ju kväll den här veckan så jag sitter här o fördriver tiden en stund till... =)


Önskar er alla en härlig helg, här ska det bakas o förberedas inför lill-sonen Alex 18-års dag på tisdag... =)

Kram Patricia

9 kommentarer:

färg o form sa...

Tjohej!! Hua!! vad otäckt med anfallen, tur att det finns hjälp och att du kan ta med henne på jobbet. Ha det gott i helgen//Kram Hanna

Uttan sa...

Så tråkigt lilla Rozzi....
Hoppas nu att din älskling har kommit hem.
Min älskling jobbar hela helgen och jag har också tänkt baka men det får vi se.
Lille William fyller nästa helg och han vill så gärna ha bondkakor.
Ha en go kväll!
Kram!

hemma hos lilla mej sa...

Så tråkigt lilla Rozzi.Vilken tur att du kan ta med henne till jobbet.Tur att det finns hjälp.Vad kul att du fick sälja lite på din visning.Ha en mysig kväll vännen kramizar ~~~~RITA~~~~~.

Nina sa...

Så blev det anfall ikväll med :(
Tänker på er!
Kramar om!
Nina

Chubby Chieque sa...

Vad läskigt! Hoppas hon mår bra nu.

Tråkigt när maken jobbar kvällar oxå! Den blir långa kvällar. Men ta det lugnt tjejen och ta tillvara dem timmarna du är själv och njut.

Ha en latar dag i helgen och ha en underbar helg och gratta lille mannen i huset på hans 18 årsdagen. Gud! snart flyttar han hem. Suck!

kramisar som alltid,
/R

Photo by Maria sa...

Stackars Rozzi :-( Jobbigt med dessa anfall.. Men bra att du kan ha med henne på jobbet iaf så du har henne under uppsikt, och det uppskattas säkert av henne med att slippa vara ensam hemma :-)

Ha nu en bra natt och en härlig lördag..

Kram
Mia

~~♥ Mamma Millan ♥~~ sa...

hallojsan!! Går så fint utan bild med!
men stackars "LILLA" ROzzi..
Gratt sonen i förskott!!!
~~Ha en trevlig Helg~~
kramelikram millimamsen!

Mina Gouldsamadiner sa...

Trist med Rozzis anfall.Ni är duktiga som kämpar på.Gott att du kan ta med henne till jobbet i allafall.Hoppas hon blir hjälpt av Stesoliden.Stackars gumman.Kramiz på dig och Rozzi.

Vit Gladiolus sa...

Näjmen stackars lilla vovven! Jag tycker synd om Rozzi!

Ja, baka på du! Alltid gott med nybakat och hälsa till 18 åringen och GRATTA! ;=)
Kraaaaam