måndag 7 september 2009

Måndag igen...


I går orkade jag inte skriva något, jag var så trött på kvällen...
Men i går e.m. började äntligen min Yoga igen...åh va jag har längtat efter Yogan. Jag har varit tvungen att ha ett uppehåll med Yogan pga mina tidigare arbetstider men nu kan jag äntligen vara med igen och det var såååå skönt.
Men i morse kändes det i kroppen att jag gjort rörelser jag inte är van vid, även om jag går på s.k. Holistisk Yoga som är utformad för oss med stress- och smärtproblematik och vi gör väldigt små och mjuka rörelser så kändes det i alla fall i kroppen, men det var det värt och framåt eftermiddagen idag kändes det bättre... =)

Idag när jag kom ner till pappa på jobbet så åkte vi in till Eskilstuna för att titta på en jobb-mobil till mig... Och fy så svårt det var att välja telefon... Men det blev en SonyEricsson W595 och jag hoppas bli nöjd med den, det är första gången jag köper en Ericsson...är gammal trogen Nokia användare, så det lär ta ett tag innan jag vänjer mig vid "Ericsson-tänket"... ha ha...men kul med ny fin telefon.. =)


Efter en stunds vila och middag efter jobbet så var det dags att åka ner på auktionen som vanligt...det är ju måndag.. =)

Och jag hade faktiskt nästan hela bilen full med mig hem... ha ha
Bl.a. ropade jag in det här nattduksbordet till sonen som inte har något av någon anledning...30:- fick jag det för.. =)


Sen kunde jag inte motstå den här "söta" vispen...den ska jag ha i husvagnen, vi ligger ju aldrig på el-plats så då passar det bra med en sån handvevad.. =)


Sen fick den här otroligt fina tavlan följa med hem...


Och sen dagens fynd...jag blev så överaskad att den blev min, var inställd på att den skulle dra iväg upp mot 1000-lappen som de brukar. En komplett matservice för 8 personer och det roliga var att det är samma service som min mormor o morfar hade fått som bröllops-service när de gifte sig tidigt 40-tal...den är sååå fin.
Jag har dock inte bestämt mig om jag ska ha den kvar eller sälja den, jag har nämligen en fin gammal servis för 12 personer...men jag ska fundera på saken...tycker ju så mycket om den här.


Och så en stoooor gammal korg, ska snyggas till o säljas...behöver den inte själv men kunde inte låta bli att ropa på den... =)


Och så en fin gammal rotting-cykelkorg...jag som inte ens äger en cykel... ha ha
Och ett halvt dussin kökshanddukar...


Och så denna söta gamla klänning...köpte den enbart för att pryda den här galgen som jag köpte i somras...ska hitta något bra ställe att hänga den på som prydnad.. =)
Jo så blev jag med ficklampa med men den blev inte fotad.... ha ha.
Nu är jag trött och sliten o ska strax gå o sussa... men i morron är jag ledig...ska till doktorn och sen ska jag baka tårta för i morron har vi 18-års kalas här hemma för "lill-grabben"... =)
Må så gott!
Kram Patricia

7 kommentarer:

~~♥ Mamma Millan ♥~~ sa...

God kväll!
Kul att du ville vara med i min lilla tävling;)

Såå mycket du fyndat...servisen var ju jättefin!! ar ericsson jag..men nokia förut..o visst tar det ett tag innan man ställer om sig!

måste med ta ett bullbak !!!!



Ha en fin vecka!:)
~~Kramisar ♥ Millis~~

Mina Gouldsamadiner sa...

Den stora gamla korgen,tvättkorgen,har jag en själv av.Den använder jag som tidningsförvaring.Har alla mina inredningstidningar i den ståendes i vardagsrummet.Nä nu får jag nog ta mig i hampan snart och komma iväg på loppis igen.Kramiz.

Nina sa...

Oj vad du har fyndat en massa :)

Ja, det där med att byta telefonmodell, det skiljer ju en del så man måste vänja sig lite. Jag skulle hjälpa en kompis med att mms:a, eller vad det nu var, och hon har en annan modell än jag har haft nån gång. Jag fattade ingenting, haha!
Jag hade Nokia förut med har bytt till Ericsson och är helnöjd med den. Lycka till!

Ha en fin dag och skoj kalasande ikväll!
Stort GRATTIS till Alex idag!
Kram Nina!

Uttan sa...

Så mycket Du har fyndat och bara fina saker.
Kul med vispen och att lådan var kvar.
Jag har ju också köpt en Eriksson och haft samsung förut så det är som Du säger man måste tänka om lite.

Ha en fin dag och Grattis till Sonen!
Kram!

Photo by Maria sa...

Den mobilen har jag med.. Och jag är helnöjd med den..
Fina fynd som vanligt när du har varit på auktion, servisen var ursöt, den hade jag behållt..

Ha nu en fortsatt bra dag..

Kram
Mia

annashusidingtuna sa...

Vad härligt med yoga!Har aldrig testat det själv men det ser så behagligt ut.
Så mycket fint du hittat på auktionen.
Kram Anna

Hemmet Är Min Borg sa...

låter spännande med yoga,själv har jag aldrig testat detta,
men så roligt med loppis fynd ,vilka fina saker du hittat
må så gott
kram