tisdag 8 september 2009

Tårtkalas...

Idag tog jag min lediga dag den här veckan, för att slippa stressa allt för mycket inför det sista som skulle göras inför Alex (sonens) 18-års kalas.

På f.m. hade jag tid hos läkaren bara för att få ett läkarutlåtande till Arbetsförmedlingen... Sen iväg till affären o köpa några saker inför tårtbaket.

Sen bakade jag tårta och Silviarutor efter sonens önskemål... =)
Och framåt kvällskvisten var det då dags för släkten att komma och fira honom och äta tårta. Tårtan fylldes med hallon och vaniljgrädde och sen bredde jag bara grädde över och hade på hackad mörk choklad... en enkel tårta som alltid går hem... =)


Äldsta sonen kom hem för att fira "lillebror" och med sig hade han ju sin lilla Clabbe, och Clabbe & Rozzi busade för fullt som vanligt ... här är det dragkamp med en trasig boll... =)


Som tur är så lugnar de sig efter en stund och la sig och tuggade på ben och tog det lugnt...mer eller mindre i alla fall, rätt vad det är så får de ju för sig att busa en stund igen... =)

I morron är det åter dags för arbete och på kvällen har jag öppet i butiken mellan kl 16-18 och efter det en visning för ett gäng tjejer från Köping... =)


Må så gott!
Kram Patricia

12 kommentarer:

cathrine sa...

Ja vill med ha TÅRTA hälsa sonen gratta honom från oss..

Vad gör ni nästa helg? HAr ej kollat upp ännu men kanske är ledigt..fiska???

hemma hos lilla mej sa...

Vad mysigt med kalas.Ja tiden går fort med våra älskade barn .Oh viblir ju bara yngre och yngre!!!!!!Ha en mysig onsdag vännen kramizar ~~~~RITA~~~~~.

Nina sa...

Det är ju toppen att du kan vara lite flexibel på jobbet nu! :)

Så smart med hackad choklad på tårtan! Sandra fyller ju i oktober och då finns det inga färska bär att garnera med längre. Tack för tipset! Ibland krånglar man till det i onödan...

Må så gott och ha en fin dag!
Kram Nina!

Lena sa...

Härligt m kalas och tårtan såg så smarrig ut;) silvi rutor är en favorit här med såååååå goda. Vi var på 18 års kalas i lördags då min syster dotter fyllde....ha en bra dag kram kram

Malin - Ebbas änglar sa...

Men jösses vad jag blev sugen på tårta nu!!! Den ser ju kanongod ut =)
Hur går det med Rozzi, stackars tjejen o ha otur. Själv har jag 2 vandrande "paraboler" här hemma, dom är INTE smidiga kan jag meddela. Hemskt med fuktexemen, fast Olles är bättre nu, värre med Sigges =(
Ha det gott / kram Malin ^^,

Lilly sa...

Hej Patricia, Jag måste säga att du har en väldigt trevlig blogg och att du skriver mycket bra. De rödvita handdukarna som du ropade in i måndags var jag nere och fingrade på,de var fina! Vi kanske ses på auktionen nån gång =)
Ha det göttans,
Lilly

Uttan sa...

Så god tårtan såg ut!!!
I dag verkar dagen knappt räcka till för dej men hoppas allt går bra.
Trevligt med tjejgänget som kommer till butiken.
Ja nu börjar ju hösten och många vill nog köpa lite nytt.

Har fått lingon av svärfar så idag blir det lingonsylt.
Ha en jätte bra dag!
Kramar!

~~♥ Mamma Millan ♥~~ sa...

HEJTJOLAHOPP!!Kuligt med kalas!
Smaksig tårta såå!
~~Kramelikram ☻ Millan~~

Photo by Maria sa...

Elaka du.. Att lägga in en så god tårta, jag dregglar ju här.. ;-)

Hoppas att onsdagen har runnit på bra och att kvällen med butiksöppning och sedan visning går som den skall..

Kramar
Mia

Mitt smultronställe sa...

Hej hej!!

Säkert omtyckt tårta, gott med hallon o grädde.
Kan inte bli annat än gott!!

Ha en bra kväll, kram Camilla.

Vardagens guldkorn sa...

Va mysigt med kalas! Vilken smaskig tårta, förstår att den gick hem hos gästerna. Tråkigt att höra att Rozzi fortfarande har problem med anfall, kan man inte medicinera på något sätt så hon slipper eländet? Måste vara hemskt jobbigt att uppleva, både för hunden och för er. Hoppas det går bra på nya jobbet!
Kram Linda

Hanna sa...

Fin tårta.
Hanna