tisdag 26 oktober 2010

Tisdags mix ...


Börjar med en liten bild på min älskade Rozzi ... tycker hon ser så glad och snäll ut på den här bilden...så där glad och snäll som hon oftast är ... men hon kan vara en bitch med när hon sätter den sidan till... speciellt när hon står bakom staketet och skäller på förbipasserande ... =)



Sen har jag ett litet middgstips... =)
I måndags stod jag där i köket, med några laxbitar, och visste inte vad jag skulle hitta på med dem. Tog en titt i kylen och följde min instinkt ... hittade en purjolök, en liten burk creme fraiche, lite matlagningsgrädde och en skvätt riven ost och Potatis. I frysen hittade jag fryst dill och gräslök.

Så jag startade ugnen, strimlade purjon, klickade på lite smör och in i ugnen. Skalade potatis och skar i bitar till potatismos. Sen ut med formen ur ugnen igen, la på laxbitarna på purjobädden, sen rörde jag ihop creme fraichen o grädden med örterna, salt, peppar och osten och hällde det över och skjuts in i ugnen igen.
Bilden är tagen innan jag stoppade in det i ugnen, därför ser det lite blekt ut, men det blev väldigt gott om jag får skryta en skvätt... ; )



I måndags hämtade jag ett paket med nyheter från Capri collection, så idag har jag packat upp och hängt om lite i butiken, så nu är det välfyllt i hyllorna igen... =)


Det var flera snygga modeller, bland annat den här rödrutiga tunikan, som är snygg till leggings eller jeans ... =)



Och den här härliga tunikan, som är mjuk, ledig och skön.
Den finns även i blå-svart rand.


I morron är det onsdag igen och jag är som vanligt ledig från vanliga jobbet, och har som vanligt öppet i butiken kl 16-18, Varmt välkomna, ni som har vägarna förbi... =)


I kväll ska jag mysa i TV-soffan med Rozzi, vi ska titta på en film jag spelade in för ett tag sen ... älskling/husse jobbar kväll så vi har tjej-mysar-vecka här hemma... =)

Må så gott!!
Kram Patricia

6 kommentarer:

Uttan sa...

Mmm midagxtips....Tack! det lät verkligen jätte gott! Ska skriva av det och testa nån dag.

Lilla Rozzi eller liten å liten ;)
Visst ser Hon go och söt ut det är mysigt med vovve och man är aldrig ensam hemma.Det är nått Jag saknar när Mannen jobbar.Manne.Usch jag kan inte tänka på det då blir jag så ledsen.Hälsade på honom i dag och Han har det bra.
Synd att det är så långt till din butik.....men nån Onsdag.Man vet aldrig Ha ha vi kommer väl 5 i 6 nej då, nu hittar vi till Dej.

Sköt om Dej!
Kramar!

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Nya recept med lax är alltid välkommet, jag älskar lax. Jag tycker också Rozzi ser så snäll ut, och lite måste man ju få skälla. Bra att hon har koll på dom som går förbi. Och jättefina kläder, så fint tyg i den rödrutiga tunikan.
Kramar
AnnaMaria

Photo by Maria sa...

Så gott det lät med laxen.. Jag brukar blanda fiskkrydda med creme fraiche.. Lägga det på halvfärdiga laxbitar (som stekt i ugnen) och få gå med tills laxen är klar.. Supergott och superenkelt..

Vad kostar den rödrutiga tunikan?? Den gillar jag skarpt..

Kram Mia

Nina sa...

Mmm, det där lät riktigt smarrigt! Synd lax är så dyrt, inte ofta vi unnar oss det här, fast det är så gott...

Må finfint!
Kram Nina!

Anne sa...

Visst ser det ut som om hon skrattar på bilden, "lilla" Rozzi.. =)

Ditt lax recep låter smaskigt, har allt hemma utom laxen men det går ju att ordna. Det får bli dagens middag.

Den rödrutiga tunikan, pris..? Om man inte bor granne med dig, finns det något sätt att lösa det på då..?

Ha en go dag.

Kramizar Anne

Lena sa...

Mmm vad gott det ser ut:) Rozzi gumman så fin, ser ut som en glad hund;)Jättefina kläder, lite fint, men ändå ledig stil..Kram kram