lördag 26 november 2011


När jag var och handlade i torsdags köpte jag mig en hyacint. Det känns lite för tidigt och den kommer ju att ha blommat över om några dagar, men nu fick den följa med hem i alla fall .. =)
Den blev så klart pyntad för att matcha ljusbrickan jag hade gjort dagen innan .. hade ju mossa och svampar kvar, så varför inte .. =)

I går kväll bjöd vi över Clara med famlij på Tacos mys och Clara satt och trånade efter våra Tacos hela tiden men fick nöja sig med tomat-bitar och majskorn, vilket hon älskar .. =)

Idag har vi haft soligt och fint väder, men väldigt blåsigt. Men på f.m. ringde jag och frågade om jag kunde få låna Clara några timmar och det fick jag så klart och hennes föräldrar fick lite barnledigt en stund, det kan ju vara skönt .. =)

Jag tog Clara och gick en promenad, det blåste kallt men var ändå ganska skönt, i alla fall i solen .. och Claras sken ikapp med solen som vanligt .. =)

Det var skönt att komma in i stugvärmen igen efter promenaden och Clara satte sig och lekte på golvet innan det var dags för lite banan-mellis .. =)

När Clara åkt hem gjorde jag i ordning en ny ljusbricka. Jag fick ju de 2 större ljusstakarna av svärmor förra veckan och så hade jag 2 mindre tenn ljusstakar sedan tidigare och så tog jag en stor gammal bricka jag sällan använder.

Rosen jag köpte till älsklingen förra helgen började se lite ledsen ut, så jag knipsade av den och la som dekoration på brickan .. det blev en fin färgklick .. =)

Och sen lite polkagrisar i en fin tennskål så binder vi ihop det rödvita temat .. =)

Tennskålen fick jag av mamma i somras, hon hade tröttnat på den och jag tycker den är jättesöt, och polkagrisarna gör sig bra i den skålen .. =)

Ha en fortsatt skön helg!!

Kram Patricia

10 kommentarer:

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Jag gillar blanka brickor, glänser så fint när ljusen lyser. Och så söt hon är lilla Clara, det är en riktig solstråle.
Ha en mysig adventssöndag
Kramar
AnnaMaria

Gunillasljusglimtar sa...

Åh va fint du har pyntat gumman! Åsså söta Clara,skiner som en solstråle.Tack för titten förresten. Här är det Gubben som tar fram alla stakar o stjärnor. brukar bli bra...Kram på dej ♥ Gunilla

Lena sa...

Underbara värmande bilder:) Allt är så fint, ja allra helst lilla Clara förstås;) kram kram

Vardag och flärd sa...

Clara är ju så ljuvlig!
Din ljusbricka har du lyckats med jättefint, ser så trevligt ut!
Kram Eva

Hemmet Är Min Borg sa...

åh vad mysigt du har det ,och vilka ljuvliga brickor du har
Kram

Nina sa...

Jamen du har ju fått till lite jul där hemma :)

Goa Clara, så söt hon är! Förstår att farmor vill låna då och då..

Hur har du gjort för att få in den där "gilla min fb sida" i bloggen? När jag gjorde det blev det inte så där snyggt med bilder så jag gjorde bara en vanlig länk.

Ha en fin-fin dag!
Kram Nina!

Marie-Nostalgi och Romantik sa...

Så mysigt med lilla Clara. Och tänk nu till julen med alla paket också... Så härligt
Hyacinter har jag haft ganska länge nu, eftersom jag köpte redan till julmarknaden. Men de har faktiskt hållt sig väldigt länge.
Kram
MArie

Gunillasljusglimtar sa...

Håller med dej...Allt mysigt att jobba vid jul! Ska bli mysigt! Ja då förstod du mej o mina strumpor,jag förklarar ju så dåligt,ihhihi...Ha det gott vännen kram Gunilla

Uttan sa...

Såå mysigt Du gjort och Nu har jag hittat mina siffror till mina ljus :)

Lilla Clara så söt Hon är.

Kram!

Stina sa...

Hon är ju så söt den dör gosingen.:-) Kram Stina