fredag 26 oktober 2012

 
Hoppsan, då var det fredag igen .. =)
 
Men om vi går tillbaks till förra helgen .. (har ju inte skrivit på en vecka) .. så var jag iväg på utbildning i lördags och söndags.
 
Det är så roligt och givande att gå på kurs, speciellt när det är något som man brinner för .. =)
I lördags tränade vi på aura avläsning igen, den här gången utan att ens vidröra varandra. Halva gruppen fick sitta och blunda på stolar med ryggen in mot rummet där de övriga stod, sen ställde de sig bakom ryggen på de som satt på stol. Den som satt på stol skulle då känna in vad för person som stod bakom och skriva ner det på ett papper. Det är otroligt va mycket man får in och att det dessutom stämmer, det är så spännande .. =)
 
Sen pratade vi mycket om våra olika chakran och dess betydelser och då fick vi bl.a. denna bok att läsa i läxa och sen ska vi skriva ner våra reflektioner över boken.
 
Vår andra läxa (av 3 läxor) blev att se filmen Pay it forward, eller Skicka vidare som den heter på svenska, och så ska vi göra 3 "skicka vidare"-saker och se hur folk reagerar eller vad som händer .. det ska bli kul .. får klura ut något bra .. =)
Jag har sett filmen för länge sen men ska titta på den igen för den är väldigt bra, jag rekommenderar den till alla som inte sett den, en film som ger eftertanke.
 
 
På söndagen var jag tvungen att gå tidigare från kursen, för det var dags för lilla Alice att bli döpt. Hon skötte sig utmärkt i kyrkan och fann sig i alla bestyren .. =)
 
Storasyster Clara hade däremot lite "myror i brallan" lite till o från, här myser hon i pappa Zebbas famn ...
 
..för att i nästa stund börja åla sig för att få komma ner .. efter någon minut på golvet skulle hon upp i hans famn igen för att sedan vilja ner .. =)
Det var inte bara mamma Ann-sofie som hade svårt att hålla sig för skratt .. hi hi
 
 
Säga vad man vill om hösten men nog är det vackert när löven skiftar färg, den här bilden tog jag på väg till jobbet häromdagen .. idag fanns inte ett löv kvar på träden, de har blåst bort .. =)
 
Och nog är det mysigt när man kan tända en massa ljus och kura skymning när det blir mörkt ute.
Så här såg det ut hos mig när jag åt frukost i går .. =)
 
I går och idag har det varit klart men kallt ute .. men Rozzi tycker det är skönt att mysa lite ute i solan i alla fall .. =)
 
 
I går kväll ville Clara komma hem till oss medans pappa Zebba meckade bil, klart hon fick .. och som vanligt skulle det mysas med Rozzi på golvet .. =)
De är så roliga de där två tillsammans, när Clara är på golvet vill Rozzi vara med bredvid och när Rozzi lägger sig på golvet ska Clara alltid lägga sig och mysa bredvid .. ha ha
 
Idag ska vi vara riktiga "Svenssons" och ha fredagsmys med Tacos .. det är ju så gott .. märkligt att man aldrig tröttnar på det .. ha ha.
 
Önskar er alla en skön helg!
Kram Patricia
 

5 kommentarer:

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Taco tröttnar man aldrig på, supergott! Roligt med både dop och kurs, härlig bild på en fnissande mamma.
Kramar och trevlig helg
AnnaMaria

Photo by Maria sa...

Klart Clara inte kunde vara still.. Tar ju lite tid med dop och uupmärksamheten på en helt annat person ;)

ha nu en fin fredagsmyskväll..

Kram Mia

Hanna sa...

Ha en fin helg.
kram
Hanna

Nina i Vinglagården sa...

Hej, jag har inte varit i din blogg tidigare - men jätte intressant. Jag bluggar inte ämnet - men tror på det ... en lång historia.

Njut av fredagen!

PS. Gissa varför våran gård heter "Vinglagården". Vingla in och flyga ut ...

Gunillasljusglimtar sa...

Gomorron Patricia! tack för titten hos mej! här händer det mycket hos dej...Söta Clara då! hihihi..Ja men tacos går alltid hem eller hur? ha en fin lördag vännen ♥ Gunilla