lördag 6 oktober 2012

 
I torsdags kom Småsessorna på besök. Clara tar rollen som storasyster på allvar och sätter sig hos Alice och ruskar på skallran .. gullungen! .. =)
 
Sen ville hon hålla Alice, så då fick hon sätta sig i fåtöljen och så fotade jag så klart .. men hon var mer intresserad av vad som hände på TV:n än att titta in i kameran .. ha ha
 
 
I går e.m. sken det upp och vi tog hojarna och åkte och fikade hos Nickes farmor & farfar. Farmor är lite deppig för hennes lårbensbrott läker inte som det ska så hon har hamnat i rullstol .. och de blev så klart glada när vi tittade in .. =)
Här har vi just kommit hem och jag fotade Nicke som står och väntar på att jag ska låsa upp garagen så han kan backa in sin pråm till hoj .. ;)
 
 
Idag vaknade vi till solsken, dock var det bara +3 grader ute så vi fixade lite hemma på f.m. men sen när det blivit 11 grader varmt ute så tog vi ut hojarna för en tur till Skultuna, där vi mötte upp Nickes en jobbarkompis för att åka till Mässingsbrukets Å-café, där vi åt de här smarriga räkmackorna .. =)
 
Vi fick sitta inne trots det fina vädret, för de hade plockat bort möblerna från uteplatsen, men jag gick ut och fotade Svartån som forsade precis utanför husknuten .. =)

 
I morron blir det troligen också fint väder, så risken är stor att det blir en hojtur även då, man vill ju ta vara på de tillfällen som ges så här på höstkanten .. =)
 
Rozzi har piggnat på sig rejält, hon är nästan som vanligt och i morron får hon sista dosen värktablett och antibiotika.. =)
 
Ha en fortsatt skön helg!
Kram Patricia

4 kommentarer:

Anne sa...

Underbart att kunna åka hoj så här sent på året. Härligt för er..!!!

Skönt att Rozzi piggar på sig, det är ju så himla oroligt när de små liven är sjuka.

Ha en trevlig lördag.

Kram

Photo by Maria sa...

Härligt att Rozzi har piggat på sig och att hon inte får ont nu när värktabletterna tas bort..

Mysigt med att kunna ta en hojtur så här på hösten, ni får passa på medans det funkar..

Härliga Clara som leker med lillasyster =)

Ha nu en fortsatt bra helg..

Kram Mia

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Skönt att Rozzi är bra igen. Och så gulliga dom är Clara och Alice, Claras hår är så fint. Låter jättemysigt och roligt med era utflykter med mc.
Kramar
AnnaMaria

Hanna sa...

Ha en fin avslutning på helgen och en bra start på nya veckan.
kram
Hanna