onsdag 17 oktober 2012

 
Idag har jag varit ledig och i går fick jag paket på posten från Jotex. Jag hade kostat på mig nya gardiner till köket .. =)
Så det var bara att plocka bort blommorna, duscha dem, putsa fönstren, stryka gardinerna och hänga upp dem och tillbaks med blommorna .. ja ni vet ju så klart hur man göra .. ha ha.
 
Fick ta en paus efter första fönstret, kroppen protesterade och speciellt mina fötter som inte är OK just nu. Men sen gav jag mig på det andra fönstret med så att det blev klart vid köksbordet.
 
Det tredje och största fönstret i själva köket får jag ta en annan dag.
Med gardinerna beställde jag även de här söta ljuslyktorna, var lite trött på lamporna som hängde i fönstret så nu ska jag ha de här ett tag, får nog köpa någon liten lampa på fot och ställa i fönstret om det blir för mörkt .. =)
 
 
I måndags var det auktion men jag hade healing-kunder och kunde inte gå, så jag budade på nätet på några saker.
Tyvärr fick jag inte alla sakerna men jag fick en s.k. Diverselåda. På bilden hade jag skymtat vad jag trodde och hoppades skulle vara en Kockums-tratt med den gröna randen som jag samlar på.
Och i dag var jag ner och hämtade lådan .. och JA det var en Kockumstratt med grön rand .. och jag fick hela lådan för 50:-
 
I lådan fanns en termos, mattermos, plastmuggar, en dekorerad kakelplatta, en keramikskål och den här söta Patékarotten (eller vad de heter) .. så det var inte bara skräp utöver tratten .. =)
 
Sen var den här med oxå .. är det någon som vet vad det är?
 
 
Må så gott!
Kram Patricia

6 kommentarer:

Gunillasljusglimtar sa...

Åh va kul med gardiner o låddan:)...vilka fynd!!...har aldrig sett det du visar tyvärr...Jaa denna lergryta, tror det säkert är tjugo år sen sist här också;))...kramen på dej/.Gunilla

Photo by Maria sa...

Så snyggt det blev i era fönster.. Jättesnygga gardiner och ljushjärtanen med..
50:- för allt det var ju sketabilligt =)

Kram Mia

Vardagslycka sa...

Så fint det blev i fönstrena! Jättefina gardiner och ljuslyktorna också! Alltid lite roligare att putsa fönster när man kan hänga dit något nytt, hihi.
Spännande med fyndlåda och allra helst när det finns något där i som man verkligen vill ha.
Ha en bra dag.
Kram, Carina

Lilla Kullan sa...

Fina gardiner.
jag har också beställt gardiner från Jotex och de kommer väl idag... tror jag.;-) Kram

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Den där sista grejen har jag sett förut, men kommer inte på ändå vad det är. Men det var väldigt mycket bra i den lådan. Och jättefina gardiner, så fint du gjort.
Kramar
AnnaMaria

Anna sa...

Jag tycker att det ser ut som en pepparkaksform ;) (eller är det helt fel storlek för det?)