söndag 28 oktober 2012

 
Så var det Vintertid igen .. men inte fick jag sova nå längre för det för Rozzi inte .. hennes Mat- & Medicinklocka ställer man inte om över en natt .. =)
 
Jag har fått pippi på Latte, köper Latte Art mjölk och skummar .. så himla gott. Och så strör jag ofta kanel över men tog bilden innan kanelen kom fram .. =)
 
 
Efter frukost och kaffebestyren så lurade jag med mig älsklingen till lokalen...
 
Han hade varit snäll och målat klart de sista hyllplanen som jag skulle ha med dit... 
 
Så vi packade in hyllor och skruvdragare och åkte de 100 meterna jag har till lokalen .. hi hi

Där skruvade vi ihop hyllan och hängde upp kläderna, det blev så mycket finare än att ha dem hänga på de tråkiga klädstängerna.

 
Vi gjorde om underklädeshyllan lite med, så blev den som jag hade tänkt mig. Sen sorterade jag och hängde om allt i lite annan ordning, kul med lite förändring .. =)
Jag är så himla nöjd med min lokal, sakta men säkert så blir den som jag vill ha den, det är inte mycket kvar att ordna nu, men några saker till står på agendan, det kommer så småningom .. =)
Ett mål är att sälja av alla kläder .. de ska bort, får lov att ha utförsäljning nån dag .. =)
 
Idag har vi ätit något vi inte ätit förut. För ett tag sen köpte vi en massa olika sorters vilt-kött av en bekant och idag har jag gjort en av Vildsvinsstekarna. Jag gjorde ett kryddsmör med vitlök, rosmarin, salt och peppar och gned in köttet med, la några morötter och en rödlök i bitar i formen och in i ugnen, öste köttet några gånger och tog ut det när det visade 74 grader.
Jag ska nog ta ut det lite tidigare nästa gång för jag hade velat ha det lite mer rosa, men det var jättegott .. och kantarellsåsen till blev supergod .. =)
 
Må så gott!
Kram Patricia
 

3 kommentarer:

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Känner igen det med hundar och vintertid, det tar några dagar innan dom ställer om, går betydligt lättare på våren.
Lokalen är jättefin, du har kombinerat kläder och behandling jättesmart.
Kramar
AnnaMaria

Marie-Nostalgi och Romantik sa...

SÅ fint du har i lokalen, och den ser ganska stor ut, så du kan ju ha kläder där också, om du ångrar dig...
Kram
Marie

Photo by Maria sa...

Så fint du har det i din lokal..

Känner igen det där med svårt med vintertidsändringen, fast på jobbet.. men det går säkert att skjuta på det lite sakta men säkert..

Kram Mia