söndag 23 augusti 2009

Helg i full fart...

Oj va tiden går när man har att göra... =)

I fredags kväll packade jag upp de sista plaggen ur den enorma lådan med kläder... så skönt när det var gjort.. =)
Nu är det verkligen knöka-fullt i butiken men mer kommer, det är 8 plagg/modeller som fortfarande inte kommit in på lagret men som bör komma vilken vecka som helst, så det ska med få plats...på något vis... ha ha


I lördags hörde stora sonen med sambo av sig och frågade om vi ville åka och shoppa lite med dem...så det blev ett besök på Rusta och några butiker på Tuna Park...och där köpte jag bl.a. den här söta ljuslyktan i form av ett stort hjärta...och det fick sin plats i ytterdörrs-fönstret.


Lördag e.m-kväll packade jag för fullt, förutom några pauser för att vila kroppen lite. Alla Webloppis-saker skulle prismärkas och packas ner, och alla REA-plagg skulle packas ner och klädställ tas fram o.s.v. för idag söndag så skulle jag och ena svägerskan vara med på en Loppis här i utkanten av Kungsör.

Upp med tuppen i morse, lasta både hennes och min bil proppfull med allt vi skulle sälja och så iväg till Torpa Byggdegård. Där var jättemånga bord uppställda både inne och ute och solen sken och det var folk hela dagen mellan kl 10-15 och försäljningen gick strålande både vad det gällde våra Webloppis-prylar och mina REA-kläder.

Vi var helt slut efteråt, jobbigt att stå så många timmar och sälja men så jättekul med alla glada och trevliga kunder och några gamla vänner som man fick byta några ord och en kram med... =)

Så kvällen har tillbringats i TV-soffan och jag vilar kroppen för att ladda inför sista arbetsveckan på mitt gamla jobb... =)


Hoppas ni alla haft en bra helg!
Kram Patricia

7 kommentarer:

Nina sa...

Jösses, vad du håller på hela tiden.. :)
Jättekul att det gick så bra idag och ni fick en del sålt!
Ja, nu får vi hoppas du får sålt en del i butiken med, så det där som skulle komma oxå får plats! Tummar hållna för det!
Hoppas du inte får en massa extra ont nu bara...
Tänker på dig, vännen!
Kramar om!

Nattmia sa...

Vilken helg.. Du har ju jobbat hur mycket som helst..
Ha det nu bra på jobbet denna sista vecka..

Kram
Mia

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Det är full fart hos dig. Kul att du sålde så mycket. Och så mycket kläder du har i butiken, det skulle vara kul och gå runt där och titta. Ha nu en bra vecka.
Kram AnnaMaria

~~♥ Mamma Millan ♥~~ sa...

Ett besök på rusta är alltids skoj..de brukar ju ha söta saker till bra priser!!

ha det gott nu då sista veckan!!
kramelikram Millan ♥

Uttan sa...

Oj vilken helg....
Verkligen fullt i butiken,kul!
Fint hjärta Du hittade på Rusta passade jätte bra i dörrfönstret.

Lycka till med Din sista vecka på jobbet!
Kramar!

annashusidingtuna sa...

Vad kul med ditt nya jobb, alltid bra när jobbet kan anpassas efter ens förmåga så att man verkligen kan få jobba även om man har kroppsliga krämpor.
Hjärtat är jättefint!
Kram Anna

Anne sa...

Hej vännen
Du får nog vara lite rädd om dig så du inte får för ont, inte skoj med massa smärta.
Synd att jag inte bor närmare då det hade varit roligt att få strosa i din affär en stund...det ser ut som det kan ta en lååång stund att ta sig igenom dina kläder..Jätteroligt..!!

Ha en go dag.

Kram Anne