onsdag 12 augusti 2009

Tråkiga besked och butiks-städning...


Idag fick vi besked från AGRIA...de tänker inte ersätta operationen av Rozzi´s Äggstocks cysta.
Jag blev så arg att jag nästan började gråta och så sa jag vad jag tycker och tänker om Agria och deras förbannade undtantag, sa att jag tänker gå vidare med det här till pressen och så la jag luren i örat på kärringen ... hade jag inte gjort det hade jag sagt något riktigt otrevligt kände jag.

Satte mig sen och skrev ett långt mail till Aftonbladet. De är säkert inte intresserade av min historia men det kändes bra att skriva i alla fall.

Blir så frustrerad...vad ska man med försäkringar till om de ändå ska vara en massa undantag så de ska slippa betala när man behöver hjälp.
Jag fick tips av min svägerska Anne att kontakta Konsumenternas försäkringsbyrå eller vad det nu hette...och det tänker jag göra, så här kan det inte få gå till.

Nåväl, nog om det tråkiga, blir så upprörd när jag tänker på det så jag får ont i huvet...

Idag hade jag min lediga dag, skönt att vara ledig mitt i veckan.
I eftermiddags fick jag mail från min klädleverantör om att höstkollektionen kommer iväg tidigare än beräknat och kanske kommer redan nästa vecka. Så älsklingen och jag gick då ner i butiken och började montera de nya hyllorna vi köpt för att jag ska få plats med mer kläder i butiken än innan, har ju beställt en 5 gånger större kollektion än tidigare så det kommer att bli vääääldigt trångt i butiken... men men .. =)


Hyllorna till höger hade jag innan och de till vänster är nya, så lite mer kläder ska jag väl kunna hänga upp... =)


Jag har flyttat över de kvarvarande kläderna från vårkollektionen ut i Fynd-hörnan så nu är det riiiiktigt tomt i butiken...men snart är det knöka fullt...bilder kommer senare... =)

I kväll kom stora sonen förbi....på motorcykel. Han tog körkort för tung MC för någon vecka sen och i går hade han varit och köpt motorcykel, en begagnad röd-vit Yamaha 1000cc.
Snacka om att Nicke blev avis, han håller med på och tar MC-kort men har legat lågt en tid...men nu lär det nog bli fart på honom för nu vill ju han med köpa motorcykel... ha ha.

Snart dags att gå och sova...
Hoppas ni alla haft en bra onsdag!

Kram Patricia

10 kommentarer:

Nina sa...

Jag kommenterar inte Agria, blir bara arg jag med :( Men hoppas Aftonbladet tar upp det!

Vad spännande med alla kläderna! Så fint du får med dom nya hyllorna. Måste se till å komma över på nåt sätt... Inom snar tid!

MC... Åh, saknar vår tid med hojen! När jag blir miljonär ska jag ta kort jag med :) Kul för Zebba! Och Nicke med när han är klar med sitt. Synd bara att det är så dyrt med hoj för den korta säsongen man kan använda den.

Ha det så bra och hoppas du inte får värre ont nu efter all oro med Rozzi och tråkiga besked från Agria.
Tänker på er!
Kramar om!

Suzan sa...

har haft problem m de flesta bolag gällande små finstilta avvikelser som inte gäller.

Dubbelörn sa...

Blir också galen på allt det där finstilta! Få se hur det går för oss. Ska till Strömsholm nästa vecka med äldsta vofsingen. Vi har If Djurförsäkring o hitintills har de varit bra...

Kram

Galleri Hönshuset sa...

Hej Patricia. Hur står det till?

Ja, jag måste säga att jag håller tummarna för eran lilla älskling...Fysjutton för Agria säger jag. Sitter här och funderar...Vart har vi våra hundar försäkrade? just nu står det still.... men det ska jag kolla upp...Vi har tre hundar och det låter dyrt om dem skulle behöva hjälp och så får man ingen...

Vad kul med en större kollektion. Ser fram emot fler butiksbilder =)

Ha en toppen dag. Kram Pirre

Vardagslycka sa...

Förstår din ilska, jag har också blivit smågalen flera gånger på det finstilta och alla undantag i försäkringar.
Vad spännande det ser ut i butiken och vad kul att packa upp alla höstnyheter! Kommer säkert att bli jättebra för alla som vill prova "sin" storlek. Väntar med spänning på fler butiksbilder.
Ha en fin torsdag.
Kram, Carina

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Fel kärring, jag tycker det verkar konstigt, du ska absolut prata med någon annan. Våran Rasmus var försäkrad i Agria och dom ersatte det mesta. Så kolla med någon mer, hoppas Aftonbladet tar upp det. beror ju helt på hur mycket nyheter dom har, är nog mest prinsessan nu, så kanske... hoppas nu så mycket att det ska gå bra för er och Rozzi. Stå på dig med detta.
Kram gumman
AnnaMaria

A home far away sa...

Håller helt med dig, varför betalar man egentligen försäkringen till då om man inte kan nyttja den, så dumt så det är inte klokt!
Håller båda tummarna o stortårna för att det löser sig för er!

Krm Gunilla i Singapore

Uttan sa...

Ja inte det heller vad tusan får man ersättning för då?
Jag blir sååå trött:(
Och så vet man hur mycket pengar man betalat in under åren som gått jag blev så ledsen vi hade jubetalat i 10 år på Manne...
Jag håller tummarna för Aftonbladet annars är det Sverker Olofsson nästa!!!!!!!!!
Han kanske fixar det.
Kul med butiken jag skulle faktiskt vilja komma till dej och handla det fanns ju massor av fint i den här collektionen.
Sköt om dej och krama Rozzi.....
Kram!

Lena sa...

Kan man bli annat än trött....när man beh hjälpen då är det bara kryphål överallt,kan kallas bedrägeri...rent sagt...Kram kram gå vidare......med detta....

Uttan sa...

Å nej min vän......
Hon åker i en gul servicebuss hon kör skogsmaskin och håller på att avverka på området där,hon kör fm och em och helger ibland.
Ingen hund där inte hon är lik mor sin allergisk;(

Kramar!