torsdag 13 augusti 2009

Inte hänt så mycket idag...


Idag har det nog inte hänt så mycket...inget fotat heller att visa.

Men vi var iväg och fyllde på Kylskåpet en sväng...ekade nästan där.. =)
Och så fick jag en förfrågan om att vara med på en "Bondloppis" här i Kungsör. Försökte lägga upp "flyern" jag fick sänd till mig men det gick inte.

Det är hur som helst en Loppis som ska hållas i Torpa Byggdegård utanför Kungsör, söndagen den 23 augusti kl 10-15 för den som vill göra ett besök.

Jag kommer att ha ett "stånd" med REA-kläder från butiken och så ska vi ha ett bord med saker från vår Webloppis och svägerskans yngsta ska ha ett bord och sälja sina gamla leksaker.
Det ska bli kul, hoppas det kommer mycket folk.

På eftermiddagen kom vår Thailändska vän och gav oss massage...alltid lika skönt... och så en pratstund med gråt och skratt då hon behövde lätta sitt hjärta om tjaffs med 2 av sina systrar.

Sen var det dags att gå och jobba och på jobbet var det först jättelugnt, sen slog åskan ner i någon Huvudcentral så halva sverige blev utan TV bild en kort stund och rätt vad det var hade vi över 100 kunder i kö... ha ha...men det "plockade" vi ner på 20-30 min...och sen var det relativt lugnt igen.

När jag kom hem hade jag fått mail från min klädleverantör där de skrev att min sändning ska skickas i morron men att den är så stor att den inte går med vanligt post-paket utan att det är en hel pall med kartonger!!!!!

Så på måndag kommer stora lastbilen hit med MAAAAASSOR med kartonger med kläder...ha ha...fasen va kul det ska bli att packa upp allt...men jobbigt, vet hur jobbigt det är att stå och plocka upp 90 plagg och nu kommer det över 500 som ska gås igenom och synas på skönhetsfel för eventuell retur ... och så ska man stryka det som är allt för skrynkligt men det mesta hänger ut sig ganska fort.

Har ett problem bara, jag tror inte mina klädgalgar kommer att räcka så jag måste investera i fler galgar misstänker jag men men.

Nåväl... Rozzi är i alla fall mycket piggare och känns som vanligt igen, nu har pencillinet tagit antar jag och det märks inga fel på henne just nu.
De hade ringt från Strömsholm och lämnat lite provsvar till Nicke när jag jobbade men han kommer ju inte ihåg allt de sa så jag får nog ringa in i morron och be om en repris... ha ha. Han kom i alla fall ihåg att vi ska komma in om 1½ vecka och ta nya prover på Rozzi.

Hoppas ni alla har haft en bra dag!
Och än en gång tack för alla omtänksamma hälsningar och kommentarer ang bråket med Agria och krya på hälsningar till Rozzi...ni är gulliga ni!!!... =)

Kram Patricia

8 kommentarer:

Mamma Millan sa...

Tyckte det hade hänt rn hel del...mer än hos mig illa fall;)
gött med Thai massage...inte fel!!!provade det i thailand...avslappnande!!Gött med alla former av massafge...skule jag vilja ha just nu;))
Go kväll!
~~♥Kramelikram Millan ♥~~

Nina sa...

Ojoj vad med kläder å jobb.. Synd jag inte bor närmare då hade jag kommit å hjälpt dig! Hoppas det går bra iaf. Spännande :)

Kul med loppisen, tyvärr har vi inte korttids då. Annars hade vi kanske kommit, för Göran gillar loppisar å jag gillar rea-kläder, haha!

Skönt att Rozzi mår bättre! Tummar hållna för henne!

Var rädd om dig!
Kram Nina!
P.S. Hoppas du får ordning på viruset..

Vardagslycka sa...

Vad spännande med loppisen! Dit skulle jag gärna åka, men jag jobbar säkert då.
Jag ska kolla om jag har fler galgar kvar som du kan ta, vi har drunknat i galgar och trots att jag har gett bort mängder vet jag att vi slängde en hel del när vi röjde, men jag tror att det finns en kartong nånstans...
Hör av mig igen så snart jag vet.
Skönt att Rozzi mår bättre!
Ha en skön helg.
Kram, Carina

Uttan sa...

Så skönt att läsa att Rozzi är piggare...
Såå spännande med alla dessa kläder nu blir det ingen liten butik hos dej längre ;).
Det är väl roligt att ha lite storlekar så folk kan handla med sig direkt.
Dottern berättade att det varit en hel del husvagnar i Krampen i sommar som hon sett, kanske brukar Ni vara en av dem.
Du har säkert sett henne susa förbi.

HA en jätte bra Fredag!
Kram!

Marie-Nostalgi och Romantik sa...

Hej Patricia!
Läser om alla problem du har haft med förs.bolaget... Har inte det där förs.bolaget figurerat i Plus någongång? jag har bestämt för mig att de inte var så lätta att ha att göra med... enl Sverker!
Hoppas iaf att det ordnar sig för dig... och skönt att Rozzi verkar bättre!

Så kul med alla kläder... det fanns jättemycket fint när jag tittade på hemsidan.

Kram
Marie

Mina ord - min vardag sa...

Vad kul med bondloppis synd att jag bort så lång ifrån annars hade jag nog varit först på plats kram

Nattmia sa...

Ja du lär ha jobb på måndag iaf med att packa upp alla kläder men förstår att det blir kul..

Kul med loppis.. Synd man bor så långt iväg annars hade jag kommit farande för att kolla vad du och alla de andra har att erbjuda..

Skönt att Rozzi mår bra nu och hoppas det håller sig så..

Ha nu en bra dag..

Kram
Mia

♥♫ FRÖKEN NATTUGGLA sa...

Gott att höra att Rozzi mår bättre igen.Det tar på krafterna sådant här du!!!och dessutom inse att den där försäkringen man har som man tror ska täcka allt ändå inte är mycket att hänga i granen.Det är trist när djuren får sitta imellan på så sätt.Kul det låter med loppisen,men uj vilket jobb med alla kläder som ska synas och packas upp,uj uj.Ha det gött ni alla.Kramiz.