fredag 28 augusti 2009

Mot nästa fas i livet...

Oj vilken dag jag haft...den har varit en känslomässig berg-o-dal bana... Rolig-sorlig-och förväntansfull...

Sov jättedåligt i natt, var som en zoombie när jag klev upp och hade värk i hela kroppen. Tog det lite lugnt efter frukost men sen var det dags att göra sig i ordning och packa ner kakorna i väskan och åka ner på "Kram-kalas" nummer 1 på jobbet.

När jag kom upp till mitt gamla gäng med jobbarkompisar så samlades ett gäng och jag fick ett stort paket...och i paketet fanns denna underbart fina och stora lykta...


Och när jag skulle gå runt o krama om alla så kom ju tårarna så klart...jag är lite gråtmild av mig... hi hi.
Det känns ju så sorgligt att "lämna" alla goa människor och så blev jag ju så glad för den fina lyktan de skramlat ihop till.

Vi var ett gäng som gick och fikade...jag hade ju bakat 2 plåtar med Silviarutor och gick runt o bjöd de närmaste vännerna på ena avdelningen.

Efter fikat gick jag ner till "min våning" och kramade en massa människor och bjöd på kakor till dem som jobbade dags-turen och sen var kakorna nästan slut..bara 4 rutor blev det kvar... ha ha.

Så det var bara att åka hem och baka en sats Silviarutor till och äta lite mat och vila innan det var dags för mig att åka tillbaks för "Kram-kalas" nummer 2 och jobba mina sista timmar.

Och nu har jag då jobbat klart... och går mot nästa fas i livet vad det gäller arbetslivet, och jag ser fram emot förändringen och få göra något annat och jag hoppas det kommer att bli så bra som jag tror det ska bli... =)

Men nu är jag helt slut, jag är jättetrött och mör i hela kroppen, så nu ska jag softa en stund vid TV:n innan jag kryper ner i sängen.


Må så gott!
Kram Patricia

9 kommentarer:

Nina sa...

Ååå, vilken fin lykta som passar dig perfekt! Förstår att du blev glad över den :) Nu kan du tänka på dina goa "gamla" arbetskamrater varje gång du tänder lyktan.

Hoppas du har sovit inatt och att värken ger sig! Ta det nu lite lugnt i helgen......

Kram Nina!
P.S. Glöm inte receptet :)

Mina ord - min vardag sa...

Snygg lyckta men jobbigt att lämna bra arbetskamrater. kram

Uttan sa...

Vacker lykta, det var väl en toppen present nu när det börjar bli höst.
Kan tänka mej att Du är helt slut nu.
Du får vila i helgen,eller?
Ha en jätte bra lördag!
Kram,Kram!

hemma hos lilla mej sa...

Åhhh vilken underbar lykta.Vilken fin present.Nu kan du tänka på dina jobbarkompisar när du tänder den.Jag kan tänka mej att du är helt slut nu .Men du får mysa och koppla av i helgen .Ha en mysig lördag vännen Kramizar ~~~~~RITA~~~~.

Nattmia sa...

Vilken fin lykta..
Jag är som du, tårar som kommer så fort det är lite sorgligt, glatt osv.. :-)

Vila nu och njut av helgen..

Kram
Mia

Mitt smultronställe sa...

Ja det måste vara sorglit att lämna kamraterna...
Har varit på samma jobb i 20 år snart... Kanske också borde gå mot en ny fas...

Fin lykta!!!

Hoppas helgen blir bra nu!!
Kram Camilla.

Lisas torp sa...

Så spännande det låter med en ny fas i livet! Alla väskäl är både spännande och kanske lite läskiga också när man inte vet vad som väntar bakom nästa hörn!
Jag befinner mej lite där också, har ju inte helt slutat med dragit ner kraftigt på jobbandet - overkligt, nytt och spännande!

Lycka till med ditt nya liv!
Kramar
Lisa

♥♫ FRÖKEN NATTUGGLA sa...

Skönt att det gick bra men vad konstigt det måste kännas ändå.Det är ju slut på en era i ditt liv nu.Hoppas allt känns ok och bra fast det tror jag ju.Men avsked är alltid jobbigt.Fin lykta du fick.Lycka nu till med det nya jobbet.Hoppas allt blir jättebra.Kramiz.

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Vilken fin lykta du fick. Och det var gulligt av dig och bjuda på gott fikabröd, kan tro att det var uppskattat. Hoppas helgen varit bra.
Kramar
AnnaMaria