onsdag 23 mars 2011


Idag är det ju onsdag och jag har som vanligt varit ledig från jobbet. Jag såg fram emot en skön sovmorron .. och vad händer, jo min ena bror ringer och frågar mig om jag vet var fogskummet på jobbet står nånstans .. så var den sovmorronen förstörd ... =(

Nåväl, efter frukost så startade jag en maskin tvätt och började städa sovrummet, det var länge sen jag gjorde det ordentligt så det var dax. Sorterade bort tidningar, damma och putsade fönstren, duscha blommor och bädda rent i sängen ... jag han inte klart men får fortsätta i morron, har ju golven kvar och hänga upp nya gardinerna som måste strykas.

Men, jag är hopplös på att göra allt möjligt samtidigt, börjar 14 projekt samtidigt och inget blir helt klart .. suck! Så mitt i sovrums städningen så kurrade det i magen, tänkte att jag går upp och tar lite yoghurt med hallon o nötter .. och när jag börjar i köket så kom jag på att jag ju hade köpt olika nötter för att göra en egen påhittad Nötmüsli, så jag tog fram matberedaren och hällde i hasselnötter, sötmandel valnötter, solroskärnor och pumpakärnor .. körde så det blev grovhackat och sen blandade jag ner krossade linfrön och psylliumfrön och hällde upp på burk ..

SEN kunde jag äta min mellis/lunch .. och sen fortsätta tvätta och städa och plocka .. =)

Men så blev det dax att göra mig i ordning för att öppna i butiken så jag fick avbryta städandet.
När jag hade stängt butiken var det dax att laga middag .. och idag gjorde jag Fetaostfyllda lammfärsbullar med couscoussallad och tzatziki ... jag har aldrig gjort det förut men åh va gott det blev!

Nu blir det softa i soffan för nu är jag rätt sliten och hostan är rätt jobbig, önskar den kunde ge sig snart.

Må så gott!
Kram Patricia

7 kommentarer:

Nattmia sa...

Så där är jag med.. Påbörjar ngt, kommer till ngt ställe och ser ngt annat som med behöver göras och gör det och nästan glömmer vad jag höll på med från början..
Egen müsli är inte fel :-) Gott såg det ut..

Kram Mia

bikim sa...

i'm crasy about nuts!
gorgeous photo!
happy night, :)
Rosa

Nina sa...

Ja, det lät gott! Både maten och müsslin :)
Ha det kanoners!
Kram Nina!

Vardag och flärd sa...

Det är så fint med müsli i glasburkar, sånt ska inte gömmas!
Det är märkligt att man inte kan fokusera på en sak utan måste hålla på med flera saker på en gång - men vi kvinnor klarar ju det!
Ha en fin dag!
Kram Eva

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Jag känner igen det där och påbörja en massa samtidigt, det är lätt att det blir så. Men det blev ju en god müsli och ett nystädat sovrum.
Ha en skön vårdag
Kramar
AnnaMaria

Hemma på Landet sa...

Gott med egen müsli, när man får bestämma själv vad som ska vara i den.:-) Kram Stina

Gunillasljusglimtar sa...

Hahaha ja sån är jag lite med! börjar med nåt kommer på nåt annat...Ha en trevlig helg nu! Kramis Gunilla ♥