tisdag 1 mars 2011


Idag har det varit fullt upp på jobbet .. tänk att ibland ska man göra allt på en gång ... =)
Men efter jobbet idag så åkte jag till Hälsokällan i Köping och fixade mina naglar. Jag fick ju pengar när jag fyllde i december, som jag använde till en nagelförlängning, tycker det är så otroligt fint med långa vackra naglar. Men nu hade de ju växt ut en bra bit och suttit på i nästan 2 månader så det var dax att ta bor förlängningen och snygga till mina egna naglar istället, för nu var de så långa att det inte behövdes någon förlängning längre ... och så kostade jag på mig en liten dekoration på en nagel, tycker sånt är lite kul .. bling-bling .. hi hi

I kväll har jag haft en visning i butiken igen, det är alltid lika kul, man träffar så mycket härliga och roliga människor och ofta blir det mycket prat och skratt  ... ett kul "jobb" jag har .. =)

Men nu är jag rätt slut, det har gått i ett i dag, så nu tänker jag lägga mig på hela ryggen i soffan och inte göra något mer idag .. och i morron är det onsdag och ledig dag .. ska bli skönt.
Och som vanligt har jag öppet i butiken mellan kl 16 - 18 för er som har vägarna förbi .. =)

Må så gott!
Kram Patricia

8 kommentarer:

Lena sa...

Åh vad fina naglar:) annat än mina sönderbitna fula krokiga fingar:( men håller med dig naglar är såååå fina:) kram kram

hemma hos lilla mej sa...

Åååå vad fina naglar .Bara så skoj med fina naglar.Önskar dej en skön kväll.Varm kram Rita ♥

Uttan sa...

Så fina naglar. Det är roligt att ha fina naglar men Jag har alltid så svårt att få till nån längd på pek och långfingret på högerhanden men det är väl de fingrarna man använder mest.

Kramar!

Nina sa...

Ursnygga naglar! Vad roligt att kosta på sig lite sånt ibland, det är du absolut värd! Inte ofta du gör det ju :)

Ha det jättetoppen!
Kram Nina!

Kicki sa...

Gud såna fina naglar.Gillade blingblinget,mkt snyggt.Kan tyvärr inte ha långa naglar p.g.a mitt jobb och där spritar vi händerna hela tiden så naglarna går bara sönder.
Ha det gött i soffan.Kram.

Vardagslycka sa...

Åh, så fina naglarna är nu!Blomman är ju pricken över i:et! Jag hade hoppats på att få mina fixade nu när Sanna varit hemma, men tiden räckte inte. Det är så mycket hon ska hinna när hon är hemma, träffa alla gamla vänner osv. Men jag är jätteglad att både hon o Linnéa följde med oss på semestern. Och där har jag förstås unnat mig mycket behandlingar, förutom massage så blev det manikyr o pedikyr ett par gånger men mina naglar är så himla korta...och inte alls snygga.
Ha det så gott o njut av ledig dag!
Kram, Carina

Hemma på Landet sa...

Så fin dekorationen är. Skulle behöva snygga till mina också.
Kram Stina

Anne sa...

Himla fina naglar du har fixat dig. Jag gjorde naglar till mitt bröllop och sen var jag fast i "nagel-träsket" kunde inte låta bli att göra dem. Sen när vi skulle flytta så bestämde jag mig för att låta bli ett tag, de hade ju pajat i flytten ändå, med allt vad det innebär... Nu så känner jag mig dock himla sugen igen, så snart så...