torsdag 10 mars 2011

På turné...


Idag har jag varit lite sliten ... jag hade ju min lediga dag i går, men på kvällen fick jag jobba så det räckte och blev över ... men roligt var det .. =)

En kompis till mig har Massage- och healingstudio och i går hade vi en Mingelkväll i hennes studio. Hon hade bjudit in 26 kvinnor till Mingelkvällen och sen hade vi 5 olika "stationer" med aktiviteter där jag då hade en av stationerna där jag höll BH-skola för tjejerna.

Gästerna delades in i 5 grupper, så fick de gå runt från en station till nästa o.s.v. och vi hade så himla roligt och trevligt och i mitten av kvällen hade vi en mat-paus där vi åt paj och sallad och tog ett glas vin eller två .. =)
Det var lite kämpigt att stå i över 5 timmar och hålla BH-skola 5 gånger för 5 gäng .. på slutet visste jag knappt vad jag hade berättat och inte och kroppen värke men vad gjorde det, jag hade ju himla roligt .. =)
Jag fick in många bokningar av BH-skola som gästerna ville ordna för sina väninnor så nu har jag boknigar för våren så det räcker flera veckor ... =)


Efter jobbet i morron packar jag väskan och tar bilen ner till min moster & morbror i Karlsborg. Vi har inte träffats på flera månader så det ska bli jättemysigt att få umgås på tumanhand en kväll, det var länge sen moster o jag satt o kacklade över ett glas vin .. ser verkligen fram emot en sån kväll.
(Bild lånad från Karlsborg kommun hemsida)
Jag har lovat henne en ansiktsbehandling så hudvårdsprodukterna får följa med, får skämma bort henne lite som tack för att jag får våldgästa dem på min väg ner mot Jönköping.

För på lördag morron åker jag vidare ner till John Bauer Hotell för att träffa mina härliga PXC-kollegor för en dags-konferens... =)
(Bild lånad från John Bauer hemsida)

Efter konferensen mellanlandar jag nog på en fikapaus i Karlsborg igen och passar på att gratta min lill-kusin Max som fyller år på lördag.. =)

Så min helg blir att vara på turné .. en trevlig turné ... =)


Trevlig helg på er alla!
Kram Patricia

8 kommentarer:

Nattmia sa...

Vad kul med en sådan kväll.. Mindre kul att du fick ont :-(
Och det roliga verkar inte ta slut.. Härligt..

Kram Mia

Uttan sa...

Fullt upp. Så trevligt. Kanske är värt att ha lite ont bara man har kul och trivs? och om det inte blir för ofta också så det blir för mycket.Lagom e bäst.

Sköt om Dej!
Kram!

hemma hos lilla mej sa...

Låter som en himla trevlig kväll.Tråkigt att du fick ont inte så skoj.Vad skoj att få åka bort en helg på lite av varje,Önskar dej en trevlig helg.Varm kram Rita ♥

Nina sa...

Du får hemska gärna våldgästa mig med!!!! ;)
Kanon med alla beställningar och en sån trevlig mingeldag, förstår att du blev trött...
Ha nu en supertrevlig helg!
Kram Nina!

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Och mig med, har du vägarna förbi så hälsa på.
Kanske blir kurs i Karlstad någon gång.
Bh-skola skulle jag behöva gå, har lite dimmiga kunskaper om storlekar och sånt. Chansar oftast...
Ha en toppenhelg
Varm kram
AnnaMaria

oumberligating sa...

Va finns det BH-skolor...nu blir jag lite förbannad att ingen berättat det för mig , här har jag köpt underkläder till min sjuka Fru i över 12 år helt ovetandes! (ler)
Tur att hon blivit "friskare och piggare" så hon numera kan handla själv!
Kanske skulle det vara något för oss män....tänk hur många män som faktiskt köper underkläder till sina Fruar/partners (statestik enlig Lindex)
Det kanske är därför det finns så mycket sura kärringar på min buss, de kanske sitter där med helt fel BH-ar som skaver och klämmer!
Ja vad vet jag, bara en tanke!
Kul i vilket fall som helst att hitta ansikten man känner igen i kommentarsfältetn, de flästa byter ju bild som en del byter underkläder!
Ha en fin helg!
kram ifrån Oumberlige peter!
PS: "BH-skola åt folket!"

oumberligating sa...

Hm...jag vet att flesta stavas med e och inte ä! (ler)

Skogshulda sa...

"Fullt ös medvetslös"...
Va roligt allt låter!!! =)
Glöm bara inte att stanna upp och ta hand om dig själv också.
Ha en underbar helg! Kör försiktigt!! Kram