måndag 14 mars 2011


Idag är jag trööööött!
Kanske är det sviterna efter den hektiska helgen med turné eller så är jag bara lite sliten just nu eller så kanske jag håller på att bli sjuk. Både Nicke o Alex har dragits med jobbig hosta i flera veckor men jag har mått hur bra som helst.

Eller kanske är det för jag glömde ta mina vitaminer i morse ...
Förutom min dagliga hutt med Aloe vera så tar jag Omega3, C-vitamin, Bee pollen och Calcium med magnesium och D-vitamin varje dag .. och jag tycker jag blivit piggare o mår bättre efter jag började med det ... men i morse var jag så trött att jag glömde .. ha ha.

Nåväl, vi får väl se hur jag mår i morron ... =)


I går satt jag och pillade lite med den hemsida man kan få som Forever-återförsäljare. På hemsidan ingår en Webshop, så nu kan jag erbjuda mina produkter till alla vänner i hela Sverige .. bra, eller hur? ... ; )
Titta gärna in på sidan ..bara att klicka på bilden ..  =)

Idag blir det nog en lugn kväll med lit mys med Rozzi i TV-soffan, för älskling jobbar kväll och Alex är hos sin pappa denna vecka .. =)

Måste påpeka att det är så kul att jag fått en massa nya besökare på bloggen, bara i förra inlägget var det flera nya som kommenterat ... jättekul, tack för att ni tittar in ... =)


Må så gott!!
Kram Patricia

2 kommentarer:

Lena sa...

Kan säkerligen vara helgens äventyr som kommer efter;) Lite mys med fina Rozzi i lugn och ro gör nog gott:) kram kram

Nina sa...

Hörredu! Det är ju inte så konstigt att du är lite trött efter helgen, lixom...
Men kul hade du så jag gissar att det är värt det :) Hoppas du snart har återhämtat dig, och att du slipper bli sjuk..
Kram Nina!