torsdag 24 mars 2011


På torsdagar går jag på Yoga. Jag har Yogat i 4-5 år nu, minns inte exakt när jag började, men hade varit nyfiken länge innan jag kom i kontakt med världens underbaraste Yogalärare som vi har varit välsignade med att ha här i lilla Kungsör.

Att börja Yoga är det bästa jag har gjort för mig själv, det har hjälpt mig enormt mycket och jag mår så jättebra av att Yoga. Den Yoga jag går på hette från början FibroYoga men kallas idag för Holistisk Yoga och är väldigt skonsamt men bra för den onda kroppen.

Nu ska tyvärr vår Yogi flytta så det här blir sista terminen med henne, förutom att jag nog kommer att försöka åka till henne på några speciella evenemang som hon ordnar ibland.
Jag kommer att sakna Yogan jättemycket, och framför allt min Yogalärare Ulrica.

Men för att kunna fortsätta Yoga här hemma och till hennes vägledning så har jag genom åren köpt några CD-skivor med Yoga-övningar och idag köpte jag en till för att ha några att variera med i framtiden.

Den här gången blev det övningar för Chakra balansering .. det behöver man alltid .. =)
Är ni intresserade så går det att beställa underbara Yoga-skivor med Ulrica på hennes E-butik, bara att klicka här .. jag kan varmt rekommendera dem.
Med skivan följer ett häfte med lite information och instruktioner .. =)Jag går ju även på något som kallas "Kraftstund" en gång per månad. Där mediterar vi med inriktning på att jobba med vår mediala sida. Jag är inne på min andra termin och det är otroligt intressant.
Under en sån meditation upptäckte jag att mina Healingpunkter aktiverades väldigt kraftigt och jag har tydligen förmågan att heala, det trodde jag inte om mig själv .. =)

Jag har grunnat på det där med healingen ett tag men inte riktigt vågat ta tag i det, men nu har jag i alla fall kommit så långt att jag beställt en bok för att läsa mer om healing och vad det innebär och hur det fungerar, sen är jag sugen på att gå en kurs men det får bli ett senare steg .. en sak i taget .. =)


Hoppas ni alla haft en bra torsdag, i morron är det redan fredag igen och helg .. ska bli skönt. Jag ska försöka hålla mig hemma och försöka ta det lugnt och kurera min envisa hosta.

Må så gott!
Kram Patricia

7 kommentarer:

Nina sa...

Nej, vad tråkigt att yogan försvinner :(
Önskar dig en fin helg iaf..
Kram Nina!

Anonym sa...

Hej! Vad längesedan jag tittade in...
Du verkar ha hittat rätt yoga för dig. Själv har jag kommit av mig totalt med detta. jag vet ju att det är bra men...men... Jag ska kika in på Ulricas e-butik...vad synd att hon ska flytta.
Ha nu en skön fredag o jag hoppas att hostan ger med sig!
Kram/susanne D

Hanna sa...

Ha en fin helg.
kram
Hanna

Gunillasljusglimtar sa...

Var väl synd att det slutade då! Vill bara önska dej trevlig helg! Jag är lika dålig på kameran,hihihihi Kramis ♥

bikim sa...

i used to do yoga and it was so relaxing and great! i love it! now i don't do it anymore because i can not take may baby girl to classes!
lovely post!
happy weekend,
Rosa

Lilla Brödhult sa...

Låter intressant med yoga,jag har aldrig provat på det. Men healing har jag provat och det är en härlig upplevelse och meditation är häftigt det går jag på 1/månaden.
Ha en mysig helg och hoppas du blir av med din hosta kram Helene

Hemma på Landet sa...

Ha en trevlig helg nu pluttgurkan där.:-) Kram Stina