onsdag 26 augusti 2009

Nedräkning...


Ja nu är det nedräkning...nu jobbar jag bara i morron och på fredag på mitt gamla jobb, där jag varit i 12 år... 12 år...tänk vad åren går fort.


Jag kan fortfarande inte riktigt ta till mig att jag ska sluta. Det känns jättekul att få prova något annat, göra något nytt och få lämna det som varit negativt på jobbet...men det känns samtidigt vemodigt och lite ledsamt att lämna de många goa människor jag jobbar tillsammans med, jag kommer att sakna dem. Men de finns ju kvar och vi kommer att ha kontakt även efteråt det är jag övertygad om och jag har fått lova dyrt och heligt att jag ska komma och hälsa på regelbundet... =)

Idag är min lediga dag, och då fick jag ett mail från en av de tjejer jag jobbat tillsammans med sen jag började där för 12 år sen, hon frågade vilka tider jag jobbar på fredag, och jag jobbar ju kväll och jobbar mellan 17-21 då de flesta gått för dagen.
Då undrade hon om jag kunde komma till jobbet på f.m. för det gäng jag jobbade med från början har samlat ihop till en present till mig och de vill alla träffa mig innan de börjar gå hem för dagen. Jag blir rörd av bara tanken och vet att jag kommer att fälla många tårar på fredag när jag ska säga hej då och krama om dem som vill säga hej då... =)

Så i kväll har jag bakat en av kakorna jag ska ha med på fredag, och i morron lär jag baka en till så det räcker till alla...vi är ju så många på jobbet... =)


I eftermiddag åkte vi och handlade för det var lite tomt i kylen...och då passade jag på och köpte lite nytt till köks- och vardagsrumsborden... =)

2 fina vita kryssantemum står i en oval kruka på köksbordet...


Och en vit lite mindre söt Höstglöd får stå på vardagsrumsbordet...


I morron har jag fullt upp. Först baka en kaka till till jobbet och sen iväg till Västerås för att gå på Fastighetsägarnas månadsmöte (inför mitt nya jobb) och därifrån direkt till jobbet för att jobba till klockan 21...sen sover jag nog gott när jag kommer hem... =)


Hoppas ni alla haft en bra dag!
Kram Patricia

14 kommentarer:

Uttan sa...

Så det är dax att stänga en dörr och öppna en ny.Spännande!
Ja det känns att lämna en arbetsplats men det blir spännande för dej med den nya.
Snällt av Dej att bjuda dem på så god kaka.

Fina blommor,det livar upp med lite nya blommor ibland.
Lycka till i morgon det ser ut att bli en intensiv dag!
Ha det gott!
Kram!

♥ Pia... sa...

Hej vilka fina blommor..det riktigt lyser om dom:) ....nytt jobb..mm vad roligt...lite sorgligt förstår jag att det måste vara ..mysigt med goo kaka och present..känns uppskattat från båda hållen då..ha en bra..kram..pia

Nina sa...

Ja, det blir nog inte lätt för dig på fredag, när du ska säga hej då, efter alla år.
Må så gott, vännen!
Kramen!

Anonym sa...

Vilka bråda dagar du har nu och vad spännande det måste kännas.

Lycka till och kramar från Pernilla

Pixi sa...

Ja avsked e inget kul men det kommer nog att gå bra!!=)

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Så fint med vita blommor. Och spännande och gå till ditt gamla jobb imorgon, och lite pirrigt säkert. Kakan ser god ut, och jag förstår att ni är många. Och du, min dukning..fniss. Det var bara jag och gubben, men jag började i god tid med mat och dukning. Fick för mig och fota, och då la jag till två. Så hälften är fejk!
Ha en bra torsdag och helg
Kramar
AnnaMaria

Malin - Ebbas änglar sa...

Men det vore ju jättekul!! Hoppas ni hinner =)
Lycka till med jobbet, förstår att det blir vemodigt, 12 år är lång tid.
Hoppas allt är ok med Rozzi oxå.
Kram Malin ^^,

hemma hos lilla mej sa...

Lycka till med nya jobbet.Förstår att det är lite blandade känslor2 år är ju lång tid.Vad gulligt att baka och bjuda på....Vad fint med vita blommor.Ha det gott vännen kramizar ~~~~RITA~~~~~.

Photo by Maria sa...

Måste ändå kännas kul att vågat ta steget med att säga upp sig och börja på ngt nytt..
Det kommer att gå hur bra som helst..

Ha nu ett par bra sista dagar..

Kram
Mia

Nyanser av vitt sa...

Vad fint med vita blommor. Jag ska handla nya till köket idag. Ska ha detta i åtanke.
Lycka till!
Kram Agneta

~~♥ Mamma Millan ♥~~ sa...

hej! ha det såå kul på avtackningen!!de kommer att älska den smarriga kakan!!

kraaaamis millis!

Mina Gouldsamadiner sa...

Det blir nog jobbigt när du ska ta adjö av dina gamla kolleger.Blandade känslor.Föstår om du kommer att fälla en liten tår.Men nu börjar ju det "nya" livet för dig.Va skönt för dig.Kramiz.

Anonym sa...

Vad spännande med nytt jobb, men jag förstår att det måste vara riktigt tungt att lämna alla kära kollegor. Önskar dig en alldeles underbar helg! Kram kram.

Anonym sa...

Hoppas att din sista dag på jobbet varit bra och att du tyckte om presenten. Kommer att sakna dig även fast vi jobbat olika tider. Men vi kommer ju ses ändå och t o m kanske imorrn kväll ;) sköt om dig o lycka till på nya jobbet än en gång.... kramar från Lena