söndag 13 mars 2011


Då var jag åter tillbaks i hemmets lugna vrå ... =)

Borta bra men hemma bäst brukar man ju säga och jag älskar ju att hälsa på vänner, är social och utåtriktad och tycker det är så kul att åka på konferenser o.s.v. ... MEN tänk va skönt det sen är att få komme hem till sitt och sin familj och bara vara ... =)

Jag har haft en toppen helg!
I fredags eftermiddag tog jag bilen och åkte ner till min moster & morbror i Karlsborg.
Där blev jag rejält bortskämd .. =)

När jag kom ner, efter 2 timmar i bilen, så stod morbror i köket och lagade den goda middagen och på bänken stod ett glas med gott rött vin och väntade på mig... det är service det .. =)

Till den goda maten drack vi sedan ett jättegott vin, det till vänster i bild, som är av deras egna import. Klicka gärna på bilden så kommer du till deras hemsida där du kan läsa hur just du kan beställa deras goda viner hos Systembolaget ... rekommenderas varmt .. ; )

Under kvällen skämde jag bort moster lite med att ge henne ansikts- huvud- och nackmassage. Någon ansiktsbehandling blev inte gjord, vi orkade inte .. ha ha .. det tar vi nästa gång .. =)

Sen gjorde vi något riktigt roligt ...
Jag och min moster (som är jämngammal med mig) var 1984 till New York och jobbade som Au pairs och hon har hela tiden haft väldigt bra kontakt med sin familj. Även jag fick en jättebra relation till hennes familj då jag bodde där den första veckan innan jag flyttade till min familj och sen bodde jag där varje helg eftersom moster o jag alltid umgicks på helgerna när vi var lediga.

Men nu till det roliga .. vi ringde upp familjen i USA via Skype och pratade med mamma Ellen ... åh det var såååå roligt och hon blev lika glad att se/höra mig ... såååå kul! Och nu har vi även hittat varandra på Facebook .. så kul!

Nåväl, när man inte träffas så ofta så har man ju lite umgänge att ta igen så vi blev ju sittandes uppe halva natten, jag som skulle upp tidigt på lördagen ... =)
Det blev inte mycket sömn men på morronen gick vi upp och grattade min lill-kusin Max som fyllde 16 år i går ... och hela familjen åt frukost med mig innan jag drog vidare till Jönköping och PXC-konferensen.

Konferensen var som vanligt rolig och inspirerande och vi fick även se flera nya produkter som ska börja säljas från 1 april och ett fantastiskt starterbjudande som vi kan erbjuda alla som vill börja sälja PXC:s underkläder ... så är du nyfiken är det bara att höra av sig, det har aldrig varit mer förmånligt att bli återförsäljare ... =)
Klicka på bilden så kommer du till hemsidan

På hemvägen från konferensen stannade jag till hos moster & morbror igen, och då blev jag bjuden på jättegod Taco-paj och kaffe med chokladtårta innan jag åkte vidare hemåt igen .. =)

Åh va mör jag var när jag kom hem, det känns i kroppen att köra 62 mil tur o retur på ett dygn och dessutom med på tok för lite sömn i kroppen. Men vad gör det, jag har ju haft så otroligt roligt och trevligt, så då är det ju värt det. Idag blir det dock en ganska lugn dag (tror jag) för jag är sliten o kroppen värker.

Önskar er alla en skön söndag!
Kram Patricia

11 kommentarer:

MiaMaria sa...

Hejsan!

Borta bra men hemma bäst visst är det så. Alltid lika kul när man åker men att komma hem är ju bäst!

HA en skön vecka!
MiaMaria

Nina sa...

Vilken toppenhelg :) Hoppas du har tid att ta igen dig nu bara...
Kram Nina!

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

62 mil är långt och köra själv, förstår att du är trött. Tur att det är söndag så du kan vila upp dig. Så roligt och kunna kombinera kurs och så hälsa på släkten.
Ha en skön vilsam söndag
Kramar
AnnaMaria

hemma hos lilla mej sa...

Bortza bra men hemma bäst.Men det är alltid skoj att åka bort men sedan när man kommer hem tycker man att man har det fint också.Ha en skön och mysigt söndag vännen.Varm kram Rita ♥

Lena sa...

Låter som en underbar härlig helg, kombinera allt man tycker om på samma helg:) mys...Jobbigt att köra så långt, jag själv gillar inte alls att köra bil:( men är väl bara feg...Ha nu en skön söndag:) kram kram

StinasLoppis m.m sa...

Hej hej , låter som du haft underbara dagar , vad är det för sorts underkläder du säljer ? Ha fin fin söndag Kram // STINA

Stina sa...

Härligt! Tänk att man kan sitta så där och prata med någon via internet. Tur att det finns.
Kram Stina

Hemmet Är Min Borg sa...

ååh så mysigt du har haft det och att få komma hem och få sådan service måste kännas underbart
vad det gäller vinet så kanske jag ska testa detta :)
Kram Jeanette

Mjuka sa...

Åh va härligt att bli lite bortskämd med skärytor mat och vin. Internet är verkligen super. Lätt att hålla kontakten med nära och kära. Kram på di! Malin

Uttan sa...

Så trevligt att få läsa om hur bra och mysigt Du haft det vad glad Jag blir känner hur det strålar om Dej :)

Så spännande med vinet. Ska jag dricka vin så vill Jag ha kvalité och gott vin annars kan jag dricka vatten.Bra med Vin tips! Tack!

Så roligt att åter knyta gamla kontakter igen. Jag hade en Vännina på besök i går kväll från Karbenning där Jag bodde för 13 år sedan och tänk det var som igår ändå fast åren gått.

Kramar!

Unknown sa...

svar: Jätte kul att du ville vara med i dagens blogg en vinnare är nu uttagen så går in och kolla om det är du, om det inte är det så passa på att anmäla dig till morgondagens tävling och ha en chans till:)
kram