söndag 27 mars 2011


I går fick vi celebert besök!
Världens sötaste barnbarn var på promenad med sin mamma & pappa och hon sov som en liten prinsessa i sin vagn när de kom fram ... sååå söt!

Vi stod ute och pratade i solen ..
och Rozzi njöt med i solskenet ..
men så började Rozzi & Clabbe busa och sen var det full fart..
på huliganerna ..

Clabbe retar upp Rozzi och så sätter han fart ..
att bli jagad är roligt tycker Clabbe, och Rozzi kommer efter, hon är inte lika ettrig och snabb som Clabbe .. =)
De brottas och har kul och Clabbe älskar att jäklas med Rozzi, han hänger i halsen på henne och hon försöker bita ifrån men tycker nog det är kul för hon låter honom hållas. Ibland får hon nog och säger ifrån men sen är de igång igen efter 2 sekunder .. ha ha.

Efter en stund vaknade lilla Clara och låg och kikar på oss från vagnen ..

och så här glad blev hon när hon fick se farmor, hela ens hjärta smälter ju när man blir mottagen med ett sånt leende .. =)
Jag har välsignats med världen underbaraste barnbarn, härligare unge får man leta efter.
Hon är så söt, så go och glad och har så mycket bus i blicken, vad ska det bli av denna lilla dam mån tro .. hi hi. Älskar henne sååå mycket!


I fredags var det ju våffel dagen, men vi åt inte våfflor då, vet inte varför, var väl inte sugen då helt enkelt.. =)
Men i går blev jag sugen på våfflor och bjöd familjen på Våffel-lunch. Jag provade ett nytt recept, Dinkelvåfflor, och de var jättegoda, nog de godaste våfflor jag ätit... =)

Och de gräddades i mitt gamla rediga våffeljärn som jag ärvt efter min mormor, ett sånt där gammalt gediget våffeljärn som blir riktigt varmt och ger frasiga och goda våfflor .. =)
Nygräddade våfflor med grädde och hemlagad jordgubbssylt .. mums!!

Det ser ut att bli en fin dag i dag med, det är visserligen ganska kallt ute men solen skiner i alla fall och det är skönt .. =)

PS! To all my foreign friends .. I just have installed a translater in my blog, you´ll find it in the right top-corner. I hope it works for you, otherwise please tell me .. =)

Hoppas ni alla får en skön söndag!
Kram Patricia

12 kommentarer:

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Jag blir varm i hjärtat av dina bilder, lilla söta Clara och så hundarna. Förstår att du är lycklig, vilken härlig familj du har. Blev inga våfflor här, får ta det nästa helg.
Ha en skön söndag
Kramar
AnnaMaria

Uttan sa...

Clara såååå söt. Ja det är underbart med Barnbarn. När Jag träffar Mina så laddas batterierna och man blir så glad. Så brukar Jag tänka när jag sitter där med Dom i knä´t om inte jag funnits så hade inte Dom funnits. En fantastisk känsla när man är med i generation.

Våfflor mmm... de ser SÅ gott ut!

Ja jag ska leta ägg nästa gång i "boa" igen det var väl 17 om det inte ska finnas nått.

Puss & Kram hela dan!!!

Lena sa...

Helt bedårande liten flicka så söt:) Ja visst har vi fått livets efterätt och det ordentligt:) Verkligen fina vårbilder hos dig idag, vi har mkt, mkt mer snö kvar här i Kärrgruvan:( Ha en härlig söndag min vän:) kram kram

Gunillasljusglimtar sa...

Åh vilket sött barnbarn...visst är det kul när man får träffa de sina...nästan glömt hur det var när dom var små!! Härliga bilder Patricia,ha en nice söndag nu...Kramen från mej ♥

♥ Villa Tretton ♥ sa...

Men så söt man kan vara..:) Underbar liten Clara:)

Önskar dig en fin kväll
Kram Susanne

Lantligt i stan sa...

Nä men så söt hon är Clara! Klart hon blir glad över att se farmor! Vovvarna såg ut att ha roligt dom med. Så smarrig våffla!
Kram Anki

Hemmet Är Min Borg sa...

åh vilken goding så söt, och vovvarna hade hur kul som helst ser jag
Kram Jeanette

Vardag och flärd sa...

Vilket ljuvligt litet barnbarn du har, förstår din lycka! Om några veckor ska mitt första barnbarn komma och jag längtar så....
Kram Eva

Photo by Maria sa...

Hon är så söt lilla Clara.. Man nästan längtar tills ena barnbarn kommer, fast ändå inte.. Lite tidigt än för det..

Testade översättningen här hos dig.. Rätt bra blir det och man förstår, fast det blev grandson när du skrev barnbarn, fast de vet ju inte vilket kön ;-)

Ha nu en fin måndag..

Kram Mia

Snor och Glamour sa...

Å vad underbart söt hon är lilla Clara! Jag förstår precis din farmorskänslor för henne! Man svämmar liksom över! Hi hi!

Vad härliga bilder du bjuder på! Man får verkligen vårkänslor när man ser dom!

Du får ha en fantastisk dag i dag!
Många kramar Ann-Louise

Stina sa...

Lilla söta Clara.:-) Kram Stina

Mina Gouldsamadiner sa...

Så kul vovvarna har det och vilket leende hon har Clara.Klart mormors hjärta svämmar över.
Och våfflorna ser ju ljuvliga ut.Gjorde våfflor en dag från pulverpåse,man tager vad man haver,men det går ju bara inte att jämföra.
Kramiz.